OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.

Service för 99 öre milen.

Tryggt, enkelt och ekonomiskt.
Service och underhåll för 99 öre milen!

Genom ett service- och underhållsavtal slipper du problem och oväntade kostnader. Nu kan du teckna ett mycket förmånligt avtal för din nya Volkswagen Transportbil. Det kostar bara 99 öre per mil exkl moms.

Den låga fasta månadskostnaden för service- och underhållsavtalet betalar du tillsammans med leasingfakturan från Volkswagen Financial Services.

För Crafter gäller att du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år. Minsta körsträcka är 3.000 mil per år och den högsta 6.000 mil per år dock högst 18.000 mil på 5 år.

För Amarok, Transporter, Caravelle, Multivan och California kan du teckna ett avtal på upp till 3 år och 6.000 mil eller 9.000 mil.

Med hjälp av avtalet ökar dessutom andrahandsvärdet ytterligare. En bil som servats och reparerats regelbundet enligt serviceboken och med hjälp av originaldelar kommer alltid vara mer värd den dag du ska sälja den. Kom in så berättar vi mer om alla fördelar med ett service- och underhållsavtal.