OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.

Team Transportbilar.
Ett helt team av specialister på transportbilar.

Ett helt team av specialister på transportbilar.

En del bilar är lite viktigare än andra. Till exempel de bilar man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten stilla om bilarna inte rullar.

Det här gäller i högsta grad för Volkswagens transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar, ett team med specialister på transportbilar som samverkar för att du ska ha en bil som passar dina behov och aldrig krånglar. I teamet ingår bland annat specialutbildade transportbilstekniker som vidareutbildas flera gånger om året. De använder dessutom Volkswagens Originaldelar som ger 24 månaders garanti på både arbete och reservdelar.

Det här innebär att du alltid kan få hjälp och goda råd när du vill köpa en ny bil, prata finansiering eller serva din nuvarande transportbil. Idag finns det 65 olika team runtom i landet som kan det mesta som är värt att veta om transportbilar.

Allt det här har, tillsammans med bilarna, gjort Volkswagen till landets populäraste transportbilsmärke.

Team Transportbilar. Svenstigs bil.
Vilken av våra 130 verkstäder ligger bäst till för dig?

Alla bilar behöver ha regelbunden service och ibland besöka verkstaden av andra anledningar för att de ska må riktigt bra. Eftersom en bil som används i företagets verksamhet aldrig får står stilla är det bra med en serviceanläggning nära dig.

Volkswagen Transportbilar har serviceverkstäder på 130 platser i landet. Där kan du också kostnadsfritt boka en ersättningsbil, Volkswagen Vikarie medan din egen är på service.


Stefan Håkansson, Märkeschef VW Transport Atteviks

”Hos oss har vi märkt en tydligt ökad kundnöjdhet sedan vi skapade våra Team Transportbilar."

Kunderna uppskattar verkligen att ha direktkontakt med sin mekaniker. Team Transportbilar.
Hos oss har vi märkt en tydligt ökad kundnöjdhet. Team Transportbilar.
Vi kan i stort sett allt om deras bilar, vi blir som en familj. Team Transportbilar.
Hitta närmaste serviceverkstad
Hitta närmaste serviceverkstad
Hitta närmaste serviceverkstad