OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.

Transportlösningar.

Transportlösningar för alla branscher.

Volkswagenorganisationen har en lång erfarenhet av att påbygga, specialinreda och utrusta nyttofordon för skilda uppgifter till små och stora företag, organisationer, stat, landsting och kommuner.

Kundspecifik anpassning av transportbilar, lastbilar och personbilar har funnits i lika många år som bilen själv. Den första levererade Volkswagen i Sverige köptes av telemontören Olof Holmgren 1948. Istället för baksäte fick bilen en inredning för verktyg och instrument.

Bläddra online i vår bilaga Påbyggarna.
Ladda hem Påbyggarna som PDF

Det finns i Sverige och utomlands ett mycket stort antal företag som gör påbyggnationer och modifieringar av bilar. Antalet olika byggnationer är oändligt. I vår organisation har vi samlat ihop en mängd byggnationer av både enklare och mer avancerad typ som vi erbjuder direkt i våra säljsystem som så kallad ”Hamnutrustning”.

Anledning för att ta in en byggnation som hamnutrustning kan vara

  • Anpassning till Nordiskt klimat
  • Anpassning till Svensk lag
  • Anpassning till Svenska kundönskemål
  • Byggnation som utförs i större antal

Vid beställning av bilen väljer du till hamnutrustning efter behov och dessa är prissatta och klara i våra system. Alla beställningsrutiner av hamnutrustningen och all logistik sköts med automatik. Efter att bilen tillverkats och importerats påbörjas montaget av hamnutrustning. Därefter transporteras bilen till återförsäljaren, utrustad och klar till lägsta möjliga kostnad samt på kortast möjliga tid.

Följande kategorier av utrustning finns för närvarande att välja som hamnutrustning:

Andra byggnationer hanteras med fördel tillsammans med våra återförsäljare. Säljarna är specialister på våra transportbilar och anpassar fordonet efter dina behov. De har ett mycket stort kontaktnät vad gäller påbyggare och leverantörer och kommer säkerligen att kunna erbjuda just dig en passande lösning.

En ombyggd Volkswagen Transporter.
Ombyggnad och påbyggnad. Vilka behov har du?

Kan du berätta vad du ska använda din transportbil till så kan din Volkswagen-återförsäljare ge dig förslag på lösningar. Volkswagen Transportbilar samarbetar med noggrant utvalda påbyggare för att både kvalitet och funktion ska bli bästa tänkbara. Du träffar några av dem här: