OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.

Nya Volkswagen Amarok Aventura. Med V6.

Transportmagasinet.
Nummer 3-2016.


I senaste numret av Transportmagasinet får du bland annat stifta närmare bekantskap med nya Amarok Aventura med V6. Följ med på en postrunda norr om polcirkeln och få en inblick i en lantbrevbärares vardag. Och så tar vi ut Luleåpolisens Caravelle Syncro på en sista resa, till Tjernobyl. Det och mycket mera hittar du här.

 


Din bil kan rädda liv. Volkswagens förarassistans- och säkerhetssystem.

Din bil kan rädda liv.

Trots att Sverige har en av världens säkraste trafikmiljöer omkom det förra året 259 personer på våra vägar. Och för varje person som omkom skadades 78 stycken – varav 9 allvarligt. Men nu finns ny teknik som kan rädda liv: autobromssystemet City Emergency Brake.

 


Volkswagen. Drömfabriken.

Drömfabriken.

Bara ett stenkast från Volkswagen Transportbilars huvudfabrik i tyska Hannover får gamla folkabussar nytt liv – och leveras med full fabriksgaranti. Välkommen till ”Drömfabriken”!

 


Tidningsarkiv.

Här har vi samlat tidigare utgåvor av Transportmagasinet. Dröm dig bort i inspirerande resereportage, följ med på äventyr eller förkovra dig en stund i den fascinerande VW-världen.

Annonsera i Transportmagasinet.

Transportmagasinet är störst i sin genre i Sverige. Här finner du information om målgrupp, utgivningsplan, annonsformat och kontaktuppgifter.

Redaktion.

Kontakta Transportmagasinets redaktion.