2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24

Du läser: Transportmagasinet tidningsarkiv

TRANSPORTMAGASINET

Tidningsarkiv.

Här har vi samlat alla nummer av Volkswagens kundtidning Transportmagasinet som finns i digital form. Låt dig inspireras av rafflande äventyr och resereportage, biltester, intervjuer med färgstarka personligheter och faktaartiklar om Volkswagen, teknik och våra bilar.

Transportmagasinet 2-2019.

Vi campar med GRAND California och kikar in i polisens nya hundbil "de luxe": 300 ombyggda Amarok V6. Möt Patrik Johanssons Volkswagen Caravelle från 2006 som rullat respektabla 72 000 mil med originalmotorn. Häng med på ett annorlunda äventyr med en gasdriven Caddy och långdistanslöpning längs gränsen till Ryssland. Och så är det världspremiär för en ikon: Folkabussen - nu digitaliserad!

Transportmagasinet 1-2019.

Elektrifieringen fortsätter i Volkswagen Transportbilars modellutbud. Närmast på tur är Caddy och Transporter. Multikonstnären Multivan ryckte in under Sveriges största hästfest i Friends Arena och det alpina skidlandslaget berättar om vad som är avgörande för resultatet. Och så går vi i detalj på nya Grand California.

Transportmagasinet 3-2018.

Vi provkör uppdaterade Amarok V6 för första gången på svensk mark. Ingen överraskning kanske, men den är stark... Fullstor och redo för tung last. Nya e-Crafter är nästa generations utsläppsfria leverantör – redan idag. Jorden runt i en veteran: Belgarna Martin och Alison tog sin Folkabuss från 1972 och stack iväg på sitt livs äventyr. Detta och mycket mer i senaste numret av Transportmagasinet.

Vänligen notera att Transportmagasinet 2-2018 inte kommit ut i tryck, utan endast i digital form här på Transportmagasinet Online.

Transportmagasinet 1-2018.

I senaste numret av Transportmagasinet leker vi loss i snön i Norrland med nya fyrhjulsdrivna Volkswagen Crafter 4MOTION. Vi kikar in bakom kulisserna hos Team Transportbilar och testar nya Transporter R Edition. Och så har Amarok fått pris igen! Det och mycket mera hittar du i Transportmagasinet nummer 1.

Transportmagasinet 3-2017.

Spana in California XXL som rymmer både dusch och toalett, häng med när vi tar ut nya Multivan på jakt efter bästa vindsurfingvågen och följ med till Kaffeknappen som kokar 57 miljoner kaffe per år. Det och mycket mera htitar du i Transportmagasinet nr 3.

Transportmagasinet 2-2017.

Vi firar kollegan Caddy som fyller 35 år. Amarok-familjen breddas – och vi sätter klorna i den nya mellanversionen med 204 urstarka hästar. Vi möter Maria Olofsson och pratar om en bilbransch i ständig förändring och hur hon framgångsrikt rattar det 50-åriga familjeföretaget. Och så tar sig redaktörn vatten över huvudet.

Transportmagasinet 1-2017.

Allt om nya storlastaren Crafter, vi provkör på de soliga stränderna i Spanien. Vi går på skallgång med Missing people och åker på äventyr med världens mest kända Sven. Och så tittar vi närmare på hur AdBlue fungerar. Det och mycket mer kan du läsa i senaste numret av Transportmagasinet.

Transportmagasinet 3-2016.

Ur innehållet: Nya Crafter - större, snålare, bättre! En stark sexa - Amarok V6 TDI. Häng med på en postrunda norr om polcirkeln till Sveriges mest avlägsna brevlådor i Postnords nya Caddy. Och så besöker vi Tjernobyl, 30 år senare.

Transportmagasinet 2-2016.

Superlegenden California möter Korsika. Amarok – sjöräddaren i nöden. En polisbuss blir till. Caddy Alltrack redo för äventyr. Intervju med Motörheads Mikkey Dee. Prata med din bil: infotainmentguide.

Transportmagasinet 1-2016.

Vi utmanar Kung Bore i nya Caddy 4Motion. Möt kalfjällets sheriff: Crafter renfinka. Vi hårdtestar e-load up! i 24 timmar. Och så blir det Afrikarally med legenden Iltis.

Transportmagasinet 3-2015.

Bästsäljaren nya Caddy. Vi provkör Multivan. På äventyr i Arizona. Kör säkert och spara pengar med Blue Driving & Safety förarutbildning från Volkswagen Transportbilar.

Transportmagasinet 2-2015.

Provkörning av nya Caddy och smygpremiär för nya Multivan och Transporter. Vi besöker världens största bilfabrik i Wolfsburg. Bentley: bilen för blygsamma.

Transportmagasinet 1-2015.

Tristar, nytt spännande pick up-koncept. Framtidsspaning i Kina. Vi kör e-load up! Ur VW:s familjealbum: Ducati. Vi glider runt med skidlandslaget och så blir det lite kitesurfing.

Transportmagasinet 3-2014.

Möt Giugiaro, en av världens mest kända bilformgivare. Följ med på äventyr i Albanien. Vi provkör el-Caddy. 4faldig 4Motion, allhjulsdrivning för alla. Och så en hel del rally.

Transportmagasinet 2-2014.

Vi provkör storsäljaren Amarok Canyon och besöker Berco i Skellefteå som visar var skåpet ska stå. Ur VW:s släkthistoria: Bugatti. Det dyraste, snabbaste och mest mytomspunna bilmärket i VW-familjen.

Transportmagasinet 1-2014.

Ut i det vilda med Amarok. Crafter till tjänst i Kirunagruvan. Världens snabbaste husbil på bana: en specialbyggd VW California. Och från traktor till supersportbil: vi djupdyker i VW-ägda Lamborghinis historia.

Transportmagasinet 3-2013.

Caddyspecial och bilar som kan mer än att frakta och transportera. Till exempel snacka och massera. Och vad är hemligheten bakom Sveriges mest nöjda kunder? Vi frågar transportbilsteamet på Motorforum i Fagersta.