2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Volkswagen Caddy Skåpbil 35 år

Caddy Skåp.

Sveriges populäraste transportbil.

Det är inte konstigt att Caddy är Sveriges mest köpta transportbil år efter år. En anledning är att den ger dig riktigt mycket bil för pengarna. Du får allt som är viktigt och kan dessutom komplettera med 4MOTION, DSG automatlåda och andra tillval. Caddy Skåp är den idealiska lösningen för många företag och finns dessutom i Maxi-version som ger mer lastutrymme.

Varför välja Caddy Skåp?

Liten utanpå men stor inuti.

I förhållande till sin storlek har Caddy ett generöst lastutrymme som är lätt åtkomligt tack vare bakdörrar och den breda sidodörren. Det finns även möjlighet att beställa specialinredningar för förvaring av verktyg och material.

En behaglig arbetsplats.

Sätena är ergonomiskt anpassade och ratten ställer du enkelt in för en bekväm körställning. Det är högt i tak och ljudisoleringen gör att du inte störs av trafikbruset. Du har många praktiska förvaringsutrymmen för saker du behöver ha med dig i jobbet. En skåpbil du kommer trivas i.

Effektiva EU 6-motorer.

Caddy har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj bland olika TSI-motorer med direktinsprutning och turbo eller någon av de fyra TDI-motorerna som finns med motorstyrka upp till 150 hk (110 kW). Transportbilen finns även i gasversion med 110 hk (81 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

Caddy Skåp är skåpbilen som erbjuder en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Versioner.

Vilken Caddy passar dina behov?

 • Skåp

  Praktisk och ekonomisk.

  Caddy Skåp är en lättlastad, välutrustad och bekväm skåpbil. I utrustningslistan finns bland annat parkeringsvärmare med tidur och fjärr, klimatanläggning och multifunktionsdisplay.

  Bygg din Caddy Skåp
 • Alltrack

  4MOTION som standard.

  Alltrack har 4MOTION som standard och är bland annat utrustad med lättmetallfälgar, silverlackerad takreling, klimatanläggning, farthållare och trötthetsdetektering.

  Bygg din Caddy Skåp Alltrack
 • Edition 35

  Sportig jubileumsmodell.

  Edition 35 har svart tak och svarta takrelingar. Den är bland annat utrustad med Servotronic, Front Assist med nödbromsfunktion och radio "Composition Media" och 4 högtalare.

  Bygg din Caddy Skåp Edition 35

Biltester och recensioner.

Funderar du på en liten, smidig skåpbil eller en lite rymligare familjebil? Då kanske du vill veta vad andra, som testat både Caddy transportbil och personbil, tycker om dem. Här har vi samlat de senaste recensionerna, filmerna och biltesterna.

Erbjudanden och kampanjer.

Caddy Skåp Proline i färgen Acapulcoblå Metallic

#1

Caddy Proline.

från 1.190:-/mån1

All-in 1.800:-/mån2

Välutrustat till ett lågt pris.

Läs mer om erbjudandet

Nästa steg.

Relaterat innehåll.