2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Volkswagen Multivan i framför stuga

Multivan.

För stora familjer och bekväma tjänsteresor.

Den som behöver mycket plats för människor och packning har svårt att hitta en bekvämare och mer praktisk minibuss än Multivan. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det.

Varför välja Multivan?

Rymlig och komfortabel minibuss.

Du sitter högt och bekvämt med bra sikt och flera viktiga funktioner integrerade i multifunktionsratten. Tack vare skenor i golvet kan tresitssoffan och sätena placeras steglöst utmed skenan. Det är också enkelt att ta bort och lyfta ur säten om du i stället behöver mer lastutrymme.

Effektiva EU 6-motorer.

Multivan har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 150 hk (110 kW) eller 204 hk (150 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

Multivan finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av CarNet Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Liten utanpå men stor inuti.

Multivan finns i två olika versioner. Båda är rymliga och flexibla. Skillnaden är framför allt utrustningsnivå där Highline innehåller allt du kan önska dig. Behöver du extra mycket utrymme väljer du Multivan Comfortline med långt axelavstånd och upp till åtta säten.

 • Comfortline

  Välutrustad familjebil.

  Förutom de mycket generösa utrymmena är Comfortline välutrustad med bland annat lättmetallfälgar, uppfällbart bord, Climatic luftkonditionering och Composition Colour radiosystem med 8 högtalare.

  Bygg din Multivan Comfortline
 • Highline

  Om du vill ha det ännu bekvämare.

  Highline har elegant klädsel i Alcantara och de två främre sätena kan roteras 360°. Den har läderklädd multifunktionsratt, 3-zoners ”Climatronic” klimatanläggning och multifunktionsbord.

  Bygg din Multivan Highline
 • Business

  Lyxig minibuss.

  Det här är ett mycket välutrustat konferensrum eller en riktigt lyxig familjebil. Den har bland annat multifunktionsbord, läderklädsel i nappa, ParkPilot och backkamera samt Side Assist och Front Assist.

  Bygg din Multivan Business

Biltester och recensioner.

Funderar du på en minibuss? Då kanske du vill veta vad andra tycker om Multivan. Vi har samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.