2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

För stora familjer och bekväma tjänsteresor.

Den som behöver mycket plats för människor och packning har svårt att hitta en bekvämare och mer praktisk minibuss än Multivan. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det.

Varför välja Multivan?

Liten utanpå men stor inuti.

Multivan finns i två olika versioner. Båda är rymliga och flexibla. Skillnaden är framför allt utrustningsnivå där Highline innehåller allt du kan önska dig. Behöver du extra mycket utrymme väljer du Multivan Comfortline med långt axelavstånd och upp till åtta säten.

 • Comfortline

  Välutrustad familjebil.

  Förutom de mycket generösa utrymmena är Comfortline välutrustad med bland annat lättmetallfälgar, uppfällbart bord, Climatic luftkonditionering och Composition Colour radiosystem med 8 högtalare.

  Bygg din Multivan Comfortline
 • Highline

  Om du vill ha det ännu bekvämare.

  Highline har elegant klädsel i Alcantara och de två främre sätena kan roteras 360°. Den har läderklädd multifunktionsratt, 3-zoners ”Climatronic” klimatanläggning och multifunktionsbord.

  Bygg din Multivan Highline

Rymlig och komfortabel minibuss.

Du sitter högt och bekvämt med bra sikt och flera viktiga funktioner integrerade i multifunktionsratten. Tack vare skenor i golvet kan tresitssoffan och sätena placeras steglöst utmed skenan. Det är också enkelt att ta bort och lyfta ur säten om du i stället behöver mer lastutrymme.

Effektiva EU 6-motorer.

Multivan har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 150 hk (110 kW) eller 204 hk (150 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

Multivan finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av CarNet Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Biltester och recensioner.

Funderar du på en minibuss? Då kanske du vill veta vad andra tycker om Multivan. Vi har samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands.

Volkswagen Multivan modellbroschyr

Modellbroschyr.

I modellbroschyren hittar du ännu mer information om Multivan.

Volkswagen Multivan generation 1 och 6

Folkabussens historia.

Vi gör en tillbakablick på folkabussens 70 år långa historia.

Das WeltAuto Begagnade bilar med garanti. Volkswagen Multivan.

Köp en begagnad Multivan.

Hos Das WeltAuto hittar du kvalitetskontrollerade begagnade transportbilar med 1 års garanti.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.