2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Transporter 6.1 skåpbil

Transporter 6.1

Originalet i ny version.

Går det att göra något perfekt ännu mer perfekt? Vi har tagit våra kunder till hjälp för att lyckas med just det. Transporter 6.1 kombinerar befintliga styrkor hos Transporter med nya detaljer som sätter en ny standard för klassen. Med smarta assistans-, säkerhets- och infotainmentsystem har vi och våra kunder utvecklat den bästa hjälpredan för både arbete och vardag. Transporter 6.1 är för dig som vill kunna åka bekvämt varje dag. Lanseras hösten 2019.

Höjdpunkter.

Interiör.

Utöver den nya, uppgraderade förarplatsen så utmärker sig en rad andra detaljer så som lastutrymmesförlängning, avskilt lastutrymme (tillval) eller det låsbara utrymmet under det valbara dubbelsätet fram. Tack vare den senaste generationens infotainmentsystem är du ständigt uppkopplad. Det upphöjda förarsätet ger en bättre blick för omgivningen och flertalet hyllor gör att det alltid är ordning och reda i bilen.

Digitala displayer.

Komfort.

Slå dig ner i Transporter 6.1: den gedigna och utökade standardutrustningen, tillsammans med bekväma tillval, gör din resa till ett rent nöje. Oavsett vad arbetsdagen erbjuder så finns det tid för avslappning bakom ratten i Transporter 6.1.

 • Elektromekanisk styrning

  Enkel och säker styrning.

  Den elektromekaniska styrningen i Transporter 6.1 erbjuder både aktivt och adaptivt stöd i nästan alla trafiksituationer och utgör basen i de flesta förarassistansystemen.

 • Säten

  Hög komfort.

  Transporter 6.1 erbjuder en optimerad och ergonomisk förarplats med möjlighet till smidig anpassning av ratten. Det låsbara utrymmet under det dubbla passagerarsätet (tillval) erbjuder ett praktiskt skydd för dina värdesaker.

 • Mobiltelefongränssnitt ”Comfort”

  Håll dig ansluten.

  Mobiltelefongränssnittet ”Comfort” (tillval) gör det enklare att använda telefonen under körning samtidigt som din telefon laddas trådlöst, beroende på mobiltelefon. På så vis kan du hålla händerna där de ska vara: på ratten.

Körglädje.

De moderna motorerna med BlueMotion Technology kännetecknas av orden prestanda, dragkraft och körekonomi. Ett utmärkt val om du kör mycket och samtidigt vill njuta av körglädje i högsta klass.

Säkerhet och förarassistans.

Folkabussen 6.1.

Utöver Transporter så kommer även Multivan, Caravelle och California i helt nya tappningar.

Mer information.