2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Amarok Canyon pickup i skogen

1, 2, 3, 4

Ett naturligt val.

Amarok Canyon Edition.

Det första ögonkastet skvallrar om att det här är en bil för den som både uppskattar ett kraftfullt utseende och äkta terrängegenskaper. Amarok Canyon är en specialmodell som vi utrustat för dig som vill ha en prisvärd pickup där detaljerna är viktiga. En bil där man känner sig trygg bakom ratten och kan njuta av resan, oavsett om man färdas på en jämn landsväg eller på vägar som inte är värda namnet.

 • TDI 204 hk Automat 4MOTION1

  från 341.600:-

  Företagsleasing från 2.710:-/mån2
  All-in (service och försäkring) från 3.470:-/mån3

  Bygg din Amarok Canyon
 • Se vad som ingår

  Omfattande utrustning

  4MOTION
  8-växlad automatlåda
  17-tums lättmetallfälgar Aragua
  Multifunktionsratt i läder
  Navigationssystem Discover Media
  Sportsbar mattsvart
  Tröskelrör mattsvart
  Sätesklädsel i Canyon-utförande
  Mörktonade bakljus

  Bygg din Amarok Canyon
Amarok Canyon pickup med 4MOTION fyrhjulsdrift

Styrkan ger fördelar.

En bil som ska klara de värsta backarna och kunna dra tunga laster måste ha en motor som klarar uppgiften och påfrestningarna. Därför har vi försett Amarok Canyon med en 3-liters TDI-motor som ger 204 hästkrafter och ett vridmoment på upp till 500 Nm. Det innebär att du får lastförmåga och terrängegenskaper utöver det vanliga. Den klarar över 800 kg last vid 45 graderslutning och har en släpvagnsvikt på upp till 3,5 ton. Tack vare en lastbredd mellan hjulhusen på drygt 1,2 meter kan du dessutom lasta en Europall på tvären.

Amarok Canyon pickup med snygga svarta detaljer

Svarta snygga detaljer.

En stor del av Canyons karakteristiska utseende skapas av de mattsvarta detaljerna när det gäller handtag, tröskelrör och sportsbar. Även fälgarna, 17-tums ”Aragua”, har svarta ytor som matchar resten av bilen. Som en designdetalj har vi även försett den med svarta Canyon-stripes.

Amarok Canyon pickup inredning

Automat så klart.

Canyon har 8-växlad automatlåda som standardutrustning. Den första växeln används som lågväxel vid terrängkörning vilket innebär att ingen extra lågväxel är nödvändig. Dessutom har den navigationssystem ”Discover Media” med sex högtalare, multifunktionsratt i läder och tygklädsel med dekorsömmar i orange. Precis som alla Amarok har den naturligtvis permanent fyrhjulsdrift, 4MOTION, så att du tar dig fram oavsett väder och vägunderlag.

Nästa steg.