2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Ett högst privat erbjudande.

Amarok.

Nu har du möjlighet att privatleasa en välutrustad Amarok till ett förmånligt pris. Amarok Comfortline är en stark och välutrustad pickup med 3-liters V6 TDI-motorer som trivs lika bra på vägen som utanför. Det här är en bil för dig som uppskattar ett kraftfullt utseende, styrka och äkta terrängegenskaper. I månadskostnaden ingår dessutom ett serviceavtal hos auktoriserad Volkswagen-verkstad. 

  • V6 TDI 204 hk*

    från 5.429:-

    /mån inkl service och moms*

    Be om offert
image

Allt du behöver.

Amarok Comfortline har en 3 liters TDI-motor på 204 hk med 4MOTION och automat. Den är bland annat utrustad med Servotronic, Bluetooth handsfree, farthållare, 17-tums lättmetallfälgar, läderklädd multifunktionsratt och Climatic luftkonditionering. Med andra ord ingår allt som är viktigt. 

Vem behöver vägar?
Kör du en Amarok behöver du inte bry dig om vägarna eller vädret. Fyrhjulsdriften gör att du tar dig fram även när vägunderlaget är som sämst. Du kan lasta det mesta och dra ännu mer. Den terränggående pickupen har 4MOTION och allt du kan önska dig när det gäller lastförmåga och framkomlighet. 

Vilken version av Amarok du än väljer får du fantastisk lastförmåga och utmärkta terräng-egenskaper. Den klarar över 800 kg last vid 45 graders lutning och kan dra en släpvagn på upp till 3,5 ton. Tack vare en lastbredd mellan hjulhusen på drygt 1,2 meter kan du dessutom lasta en Europall på tvären. 

Nycklar till en Volkswagen transportbil

Volkswagen Privatleasing.

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. Vi har tagit fram en guide som gör det enklare att se vad som är onormalt slitage.

För ett attraktivt helhetserbjudande med leasing, service och försäkring på en faktura erbjuds för dig som leasar en Volkswagen privat Volkswagen Försäkring med en rabatt på 25% av premien. Din återförsäljare hjälper dig gärna med att lägga upp detta vid leverans samt att beräkna den individuella premien.

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad Volkswagen Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti hos auktoriserad verkstad. Med Volkswagen Originalservice ökar livslängden på din nya Volkswagen.

Nästa steg.

*Bränsleförbrukning Amarok comfortline blandad körning från 8,8l/100 km, 231 g CO2/km.

*Volkswagen Privatleasing 36 mån 1 000 mil/år, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (sep 2019). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Volkswagen Servicesavtal ingår. Ändringar av körsträcka eller ränta kan påverka månadsbetalningen.

*Bilen på bilderna är extrautrustad. 

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.