2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Full koll på dina bilar. Från 79:–/mån.

Fleet Connect.

Ansvarar du för företagets transportbilar och vill ha bättre koll på dem? Genom att koppla upp bilarna via Fleet Connect får du all information du behöver i realtid. Du har alltid koll på var de är och hur de mår. På så sätt kan du se till att dina transportbilar inte står stilla i onödan. 

En direkt förbindelse mellan din bil, dig och verkstaden.
Med teknologins hjälp skickas löpande data från bilen till dem som är berörda. Du kan få informationen till din dator eller via en app i telefonen. På det här sättet kan du kontrollera att bilen är låst, hur mycket bränsle den har och se om oljenivån är okej. Genom fleetverktyget har du alltid realtidsinformation om alla dina uppkopplade bilar. Via GPS vet du var de befinner sig och du  får automatiskt servicepåminnelse eller bokning av service.

Introduktionserbjudande
Fleet Connect ny bil från 79:–/mån

Volkswagen Caddy inredning och interiör

Din verkstad vet när det är dags för service.

Fleet Connect sänder dina fordonsdata till din Volkswagen serviceverkstad när bilen signalerar att något inte står rätt till. Oavsett om det är någon varningslampa som lyser eller om du är i behov av assistans. Via smartphone-appen har du möjlighet att chatta direkt med verkstaden om du inte föredrar att ringa och boka en tid. Behöver du besöka en verkstad när du är på annan ort kan även de se aktuella uppgifter om din bil. Med andra ord finns vi alltid nära till hands. Från september 2019 är alla nya Volkswagen transportbilar förberedda för Fleet Connect och kan enkelt aktiveras till en låg månadskostnad om du vill ha bättre koll på din transportbilsflotta.