2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
På vandringstur med Volkswagen Transportbilar.

Vår på väg.

Nu är vi på tröskeln till årstiden när solen tittar fram på allvar, dagarna blir ljusare och grönskan börjar vakna till. Men det är också årstiden med slaskiga, grusiga vägar – eller, om det är torrt ett par dagar, med vägdamm som heter duga. Och det är också årstiden när hjul ska bytas och magasineras. Välkommen till våren med Volkswagen Transportbilar.

Samtliga priser är inklusive moms.

Plats för hjul!

Volkswagen Original hjulförvaringsset och fälgrengöring.
Volkswagen Original hjulförvaring

Volkswagen Original hjulförvaringsset 395 kr (ordinarie cirkapris 566 kr)
I slitstarkt material med praktiska bärhandtag och fickor för hjulbultar. Dessutom markering för var på bilen hjulet ska placeras. Passar upp till 18” fälg. Art. nr: 000 073 900

Volkswagen Original fälgrengöring 99 kr (ordinarie cirkapris 135 kr)
Ett effektivt rengöringskoncentrat som snabbt löser upp smutsen som uppstår på bilens fälgar – bromsdamm,  pigmentförändringar, asfalt, med mera. Fungerar lika bra på stål- och aluminiumfälgar. Art. nr: 000096304J

Volkswagen Original Mediahållare.

Paketpris 995 kr Ordinarie cirkapris 2 305-2 425 kr.
Volkswagen Original mediahållare

Den smarta prylen för långa och korta färder. Nu i paketpris där bashållare, hållare för surfplatta och klädhängare ingår.

Sätt fast bashållaren i nackstödets fäste på stolen framför, sedan monterar du enkelt och säkert en surfplattehållare som hindrar så kallad paddnacke hos baksätespassagerarna. Finns för iPad 2 till iPad 4, iPad mini, iPad Air 1 och 2, samt Samsung Galaxy Tab 3 och 4.

Art. nr: 000061125E

Takbox Packline Sport.

Kampanjpris: 3 995 kr Ordinarie cirkapris: 5 999 kr.
Takbox Packline Sport till kampanjpris.

Elegant, stabil och lågt placerad takbox med stor kapacitet, tillverkad i ABS-plast. Med snabbfästet iZi2 Connect är den enkel att montera och tack vare den patenterade öppningen LiftOff kan du lasta i och ur från tre sidor samtidigt. Längd 225 cm, bredd 81 cm, höjd 30 cm, lastvolym 420 liter.

Med Volkswagenkort Visa: 333 kr/mån.

Art nr: T704086

Säsong på vindrutor.

Glass Repair Service.

Ett av de tristare vårtecknen är stenskotten. De är extra vanliga så här års. Grus, småstenar och tappade dubb fastnar i däcken och sprätter iväg, och om det vill sig illa träffar de din vindruta med ett märke eller till och med en spricka som resultat.

Ett par tips för att minska risken för det är att hålla ordentligt avstånd till bilen framför, och att – om det är möjligt och säkert – minska hastigheten när du får ett möte.

Om det ändå vill sig illa och du får en skada på rutan, är det viktigt att du lagar den. Att laga stenskott är en säkerhetsåtgärd. Dels undviker du störande moment när du kör, dels hindrar lagningen att stenskottet blir till en spricka som försvagar rutan. Att laga stenskott är oftast gratis om du har helförsäkring. Har du en spricka i vindrutan är det bäst att byta ut den.

Nästa steg.