2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Vinterlek med Volkswagen Transportbilar

Vinterkampanj på service och tillbehör.

Just nu har vi hela tre olika modeller av takboxar att välja mellan, inklusive en prisvinnare. Vår populära kupévärmare från Calix har fått ett nytt tillbehör i form av en bluetooth timer, så att du kan styra värmen på distans. Du hittar ännu fler erbjudanden i kampanjbroschyren längst ner på sidan.

Kampanjen är giltig december-februari 2018 och du hittar produkterna hos din närmaste Volkswagenåterförsäljare. Alla priser är exkl. moms. Montering och lack kan tillkomma. Lokala prisvariationer kan förekomma.

Takboxar till extrapris.

Hitta din favorit och få med dig all packning.

Bli en actionhjälte.

Original GoPro hållare 836:-
GoPro-hållare till bil

Fånga dina bästa bilstunder med hållare för actionkamera. Hållaren ingår i Volkswagens nackstödsmonterade komfortsystem där hållaren fästs i en basmodul där den kan justeras 360°. Med en kamera från tillverkaren GoPro (GoPro Hero 3 och nyare) finns möjlighet att ansluta till bilens bildskärm. Kamera- och basmodul ingår inte.  Endast bilar med App-Connect funktionen. 

Art 000 061 125 J

Köp till.

Volkswagen Original komfortsystem paketpris 796:- (ord. pris 2172:-)
Volkswagen Original vinterkit

Original komfortsystem, paket som gör resan till ett nöje. Paketet består av en bashållare och en klädhängare. Välj till valfri hållare för läsplatta. Skiftas enkelt genom ett klickfäste på basmodulen.

Håller värmen i vinter.

Kupévärmare Calix 1700W 760:-
Calix kupévärmare och bluetooth timer till kampanjpris

Ny värmare från svenska Calix. WaveLine är den nya kupévärmarserien från Calix. Kraftfull men ändå med låg ljudnivå. Reglerar effekten i förhållande till omgivande temperatur. Kan installeras med monteringsfäste (360° med bajonettfattning), quick clip, eller trådbygeln. Anslutning 230V kontakt.

760:- Art T 606 053

Köp till

NYHET Calix Bluetooth Timer 1516:- (ord. pris 2350:-)

Med timer ställer du enkelt in när du vill att din bil ska vara varm. Allt du behöver göra är att ställa in tiden i mobilen så är bilen varm och skön när du ska åka.

Calix-appen som är kostnadsfri finns till Apple och Android. Abonnemang- och registreringsfri.

Art T 606 296

Nästa steg.