Familj ute på picknick med VW Caravelle
Familj ute på picknick med VW Caravelle
Familj ute på picknick med VW Caravelle

Sommarens tillbehörskampanj

  1. Tillbehör och service

Just nu kan du fynda tillbehör för sommaren till extra bra pris. Håll drycken välkyld och lasten säkrad när ni ger er ut på resa. Detta och mycket mer hittar du bland sommarens kampanjerbjudanden från Volkswagen Transportbilar.

Samtliga priser är inklusive moms.
Erbjudandena gäller t o m 31/8, 2020.

VW Original kylbox

Kylbox

Volkswagen Original kylbox är mer än en kylbox. Du håller dryckerna kalla under sommarmånaderna, eller också har du varm mat efter fyra timmars körning. Boxen har en kapacitet på 25 liter, du får utan problem plats med stående 2-litersflaskor. I bilen drivs boxen via bilens 12-voltsuttag och den kan också anslutas till ett vanligt 230 V-uttag hemma, på ditt hotell eller varhelst det finns ett vägguttag.

Nu! 1 995 kr
(ordinarie pris 2 420 kr)
 

Espressomaskin

Espressobar

Det är inte alltid man kan få sig en god espresso med en fantastisk crema. Du sitter fast i trafiken, hamnar på en väg utan serveringar eller bara blir akut sugen på en kopp Espresso. Nu går det att ordna tack vare Volkswagen AutoSet.

Volkswagen AutoSet innehåller följande:

  • 1 espressomaskin som för 12V-uttaget i bilen
  • 2 okrossbara espressokoppar
  • 1 servett
  • 25 st Pods så att du kan njuta av din första utsökta espresso på resande fot
  • 1 robust transportväska

Pris: 2 695 kr

Bilbarnstol BeSafe Izi Up X3

BeSafe IZi Up X3 Fix

Barnstol för barn cirka 4 till 12 år med enkel och säker montering. Huvudstödet och internbältet justeras enkelt med en hand samtidigt som barnet sitter i stolen. Med ISOfix-montering går det helt enkelt inte att göra fel - stolen indikerar med grönt när den är korrekt fastsatt i bilen. Fungerar även i bilar som saknar ISOfix-fästen.
Färg: Fresh Black Cab

Nu! 1 499 kr
(ordinarie pris 2 999 kr)

Transporter 6.1 och en Brandsläckare

Brandskydd

Fylld med ABC*-pulver är pulversläckaren den mest mångsidiga av släckare. Den kan användas för släckning av nästan alla typer av bränder. Exempel på användningsområden: hem, bilar, båtar, husvagnar, och industrier. Eftersom pulver inte leder elektricitet är dessa släckare ofarliga att använda mot elektriska installationer upp till 1000V. Pulvret är frostbeständigt och släckaren därmed funktionsduglig från -30° till +60° C. Pulversläckare är den typ av handbrandsläckare som har bäst släckeffekt i förhållande till sin vikt och som är den lättaste att använda för den ovane.

Fordonshållare ingår

Nu! 459 kr
(ordinarie pris 535 kr)

Cykelhållare från VW Original

Cykelhållare

Transportera cykeln säkert och stabilt med Volkswagen Original cykelhållare. Den lätta, starka, stabila och låsbara cykelhållaren monteras enkelt och smidigt i lasthållaren på biltaket. Cykelhållaren är konstruerad så att den alltid fixerar cykeln på ett korrekt sätt. I det unika City Crash Plus-testet uppfyller cykelhållaren Volkswagens högsta standard. Klarar en cykel som väger upp till 20 kg, max däckbredd 3 tum, max ramtjocklek 100 mm.

Nu! 1 350 kr
(ordinarie pris 1 695 kr)
 

Kajakhållare från VW Original

Kajakhållare

Kajakhållare för smidig och säker transport av en kayak upp till 25 kilos vikt. För montering i T-spår.

Nu! 995 kr
(ordinarie pris 1 300 kr)
 

Lasthållare från VW original

Lasthållare

Bra rustad för resan med Volkswagen Original lasthållare. Lasthållaren med sina aerodynamiskt utformade aluminiumprofiler är den perfekta grundstommen för allt du vill montera på taket på din Volkswagen, exv. skid-/snowboardhållare, cykelhållare, kajakhållare eller en takbox. Lasthållaren är specifikt utvecklad för bilmodellen, är lätt att montera och kräver inga specialverktyg.

Från 1 999 kr
(ordinarie pris från 2 465 kr)

 

Tillbehör för dig och din VW transportbil

Fler kampanjer

Fler tillbehör till din Volkswagen transportbil i vår e-butik.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att prata mer om service och tillbehör till din transportbil.

Transportbilar

Vi rekommenderar att du uppdaterar eller byter webbläsare

För att få en bättre upplevelse av vår webbplats kan du använda Chrome eller Firefox..