Familj vid en blå VW Multivan eHybrid

Nya Multivan eHybrid

Välkommen till en ny värld

Välkommen till en ny värld

  • Pris från539 900 kr
  • Antal sittplatser5-7
  • Bränsleförbrukning (eHybrid), blandad körning1,9 – 1,7 l/100 km
  • Elförbrukning, kombinerad17,4 – 17,0 kWh/100 km
  • Räckvidd el, upp till49 km
  1.
  Pris anges inkl. moms.

  Bilen blir en mötesplats

  Nya Multivan är en minibuss som med lätthet anpassar sig till familjelivet. Bilen har ny design både invändigt och utvändigt – men med tydlig DNA-koppling till folkabussen.

  Multivan är enormt flexibel med utrymmen för arbetsmöten på vardagen och för familjelivet och alla dina fritidsintressen på helgen. Med upp till sju säten och multifunktionsbord är det enkelt att möblera om så att bilen alltid är anpassad och redo för dina behov. Med Multivan eHybrid klarar du de flesta av vardagens resor på eldrift. Batteriet är placerat i golvet så att det inte påverkar lastutrymmet.

  Nya Multivan T7 eHybrid på laddning

  eHybrid: 49 km på ren eldrift

  Nya Multivan finns med fler varianter på drivning än någonsin tidigare – nu också som laddhybrid.2 Om batteriet har tillräcklig laddning klarar du en genomsnittlig daglig sträcka på upp till 49 km3 enbart med eldrift i ditt närområde, helt utan lokala utsläpp. Om du är ute på vägen en längre tid, övergår driften automatiskt till förbränningsmotorn.

  Rymlig interiör i nya Multivan

  Sittplatser och bagageutrymme

  Multivan är som standard utrustad med fem bekväma individuella säten med möjlighet till upp till sju säten. Multlivan Life och Style är 7-sitsiga som standard. Lastutrymmet bakom första sätesraden erbjuder hela 3,3-3,5 m2, beroende på vald version. Det bästa med Multivan är att du får plats med alla dina fritidsintressen. Packa in cyklar, husdjur, kitesurfutrustning eller skidor och styr mot äventyret.

  Multifunktionsbord i VW Multivan

  Flexibel och ommöbleringsbar

  Varje säte i kupén kan fällas individuellt, flyttas inom ett definierat område och är lätt att ta bort tack vare att vikten minskat med cirka 25%. Detta resulterar i många säteskombinationer. Med tillvalet vändbara stolar på andra raden och multifunktionsbordet kan passagerarutrymmet enkelt möbleras om till en plats för fyra att umgås och äta lunch tillsammans. Multifunktionsbordet kan till och med skjutas fram mellan framstolarna. De individuella stolarna bak kan alla fällas eller lyftas ut helt.

  eHybrid: En perfekt kombination

  --:--
  • Aerodynamik

   Lägre luftmotstånd ger lägre CO2-utsläpp

   Nya Multivan har inte bara god väghållning och smidig kurvtagning, även luftmotståndet har blivit lägre med den nya designen. Med ett lågt cw-värde sätter nya Multivan en ny nivå i klassen och minskar därigenom utsläppen.4 För att åstadkomma minskningen gjordes justeringar av bland annat förslutningen av underredet och formgivningen av spoilern.

  • Återvinning

   Gammalt blir som nytt

   Alla moderna bilar innehåller plast. Det mesta av plasten återvinns. I nya Multivan återanvänds den återvunna plasten bland annat i lister i underredet, hjulhuskanter och ljuddämpande isolering. Men den återvunna plasten kan också finnas i exempelvis innergolvet. Detta ger en positiv miljöeffekt, då det behövs mindre mängd nytt råmaterial vid tillverkningen.

  Bygg din nya Multivan

  Erbjudanden och finansiering

  Beställ online
  Välj färg, motor och tillval

  Du väljer modell, färg, eventuella tillval samt önskad körsträcka. Ange dina kontaktuppgifter och bekräfta din beställning. Kontraket signeras sedan hos din valda återförsäljare, där du även hämtar ut din bil. Njut sedan av tre år med din nya Multivan.

  Finansiera ditt bilköp

  Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

  Rabatt på bilförsäkring

  Upp till 25 % rabatt på försäkringspremien när du kombinerar den med märkesfinansiering.

  Exteriör och interiör

  Förälskad – igen

  Utseendet på nya Multivan följer den tydliga och tidlösa designen från företrädarna – men gör också en omtolkning av den klassiska formen. LED-matrix strålkastarna5 och det upplysta insteget6 gör ett imponerande intryck. Tvåtonslackeringen som kan beställas som tillval, och de rejäla 19-tumsfälgarna fångar också ögat. Med den nya stämningsbelysningen6 skapar du precis den känsla du vill invändigt.

  Alltid uppkopplad med nya Multivan

  Avancerade assistans- och säkerhetssystem

  Avancerade assistans- och säkerhetssystem

  IQ. DRIVE systemet på en display

  Nya Multivan är byggd med omtanke för alla som färdas i den. Säkerhetssystem som kan upptäcka andra bilar, fotgängare eller cyklister och bromsa om föraren inte gör det är standard, precis som filhållningssystem som hjälper till att hålla bilen i sin körbana. I nya Multivan sitter man högt och har bra uppsikt över omgivningen, vilket ger en känsla av trygghet och kontroll. Den passiva säkerhetsutrustningen är också omfattande med krockgardiner för alla åkande och krockkudde mellan framsätespassagerarna.