Man och kvinna går ifrån en VW Multivan eHybrid minibuss
Nya Multivan

Utrustning och paket

Nya Multivan

Utrustning och paket

Nya Multivan är både mångsidig och flexibel. Vill du göra din Multivan mer personlig, så kan du välja till extrautrustning eller hela utrustningspaket.

Bygg din nya Multivan

En helt ny exteriör, men helt klart en Volkswagen Multivan

Utseendemässigt följer nya Multivan den rena och tidlösa design som varit kännemärket för föregångarna – men innebär en spännande och ibland överraskande nytolkning. Precis som den ursprungliga Volkswagen Multivan är den klassiska tvåfärgslackeringen avgränsad med en kromlist1 som sträcker sig framifrån ända till bakdelen. Den breda fronten med stötfångare lackerad i bilens färg och honungskakestruktur i kylargrillen understryker den robusta stabiliteten hos nya Multivan, medan den något lägre höjden ger ett mer dynamiskt utseende. Men framtoningen hos Multivan är förstås något du själv kan påverka med olika typer av extrautrustning. Bland annat med val av lackfärg och fälgar.

Mer färg i ditt liv

Nya Multivan finns i elva lackfärger och tre färgkombinationer. En nyhet är de tre metalliclackerna Medium Blue, Mono Silver och Energetic Orange liksom tvåfärgskombinationerna Deep Black Pearl Effect/Fortana Red Metallic, Medium Blue Metallic/Candy White och Mono Silver Metallic/Energetic Orange Metallic.