Volkswagen e-Crafter

Crafter och e-Crafter
Alla artiklar ur Transportmagasinet

Transportmagasinet skriver om Crafter och nya e-Crafter. Här kan du på ett lättsamt sätt lära känna denna mångsidiga lätta lastbil.

Skåpbilen som är ett rullande snickeri

Vi möter snickaren och digitala kreatören Oskar Snickrar.

Triss i transporttest med roadracingförare & instagramprofil

Roadracingförare, fotograf, Instagramprofil och teamledare. Malin Kullberg har skapat sig en tydlig position i svensk roadracing. När det är tävlingsdags måste allt klaffa. Då betyder en bra transportbil allt. Under sommaren har hon provkört Crafter, Transporter och Caddy. På riktigt.

ABT e-Caddy och e-Crafter
Elfirman klarar transporterna på el

Hur fungerar det med elbilar på ett jobb med transportbehov? Efter ett år med en flotta av ABT e-Caddys samt en ABT e-Crafter är svaret från elföretaget Elektrikern i Dingtuna: Väldigt bra. De är dessutom övertygade om att lösningen passar de flesta företag.
 

Världsmästaren väljer Crafter för nytta och nöje

När sjufaldige världsmästaren i enduro, Anders Eriksson, skulle välja ny tjänstebil till sitt evenemangsbolag hade han högt ställda krav. Han fann sin matchning i Volkswagen Crafter. Grundkraven var att hela familjen skulle få plats och färdas bekvämt, all personlig utrustning skulle rymmas i bildelen. Och självklart en rymlig yta som kombinerar verkstad och garage för motorcyklar.

- När nya generation Crafter kom, så var jag fast direkt, förklarar Anders Eriksson. Det råder en personbilslik körkänsla i bilen. Dessutom drar jag ibland en över 6 meters husvagn efteråt och det märks knappt vid körning!
 

e-Crafter
Volkswagens Byggyoga

Många av Volkswagen Transportbilars kunder drabbas av förslitningsskador under arbetslivet. Då kom idén Byggyoga till, för att hjälpa kunderna till bättre hälsa utöver att erbjuda bilar med ergonomiska förarplatser, bekväma stolar och annat. Volkswagens byggyogabuss är en helt elektrisk e-Crafter där det generösa lastutrymmet har förvandlats till en bekvämt inredd yogastudio. Här kan yogainstruktören ta sig ut till kunderna och hålla yogapass eller föreläsningar kring hälsa.

Här hittar du alla övningar, såsom Fogsvansen, Tumstocken och Hammaren.