2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Infotainmentsystem i Volkswagen Transportbil.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Välj bland flera radio- och navigationsystem. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Radio & Navigation.

Alla våra radiosystem har SD-kortplats, AUX-IN-gränssnitt, USB-port samt Bluetooth-anslutning för mobiltelefoner. Med multifunktionsratt kan du styra radio- eller navigationssystemet och din telefon med hjälp av rattens knappar. Du kan även välja röststyrning för att hantera telefon, navigering och ljudfunktioner.

Mobila onlinetjänster håller dig uppdaterad på vägen. Volkswagen Transportbilar.

Mobila onlinetjänster.

Håll dig uppdaterad på vägen.

Alla våra fordon kan utrustas med ett antal mobila onlinetjänster. Anslut bilen till din smartphone och online för att få tillgång till trafikrapporter och appar.

Car-Net
För ytterligare bekvämlighet finns mobila tjänster från Car-Net Guide & Inform. Som en utveckling av fordonets navigationssystem, hämtar Car-Net Guide & Inform den senaste informationen från Internet. Om exempelvis en trafikstockning håller på att bildas, kan du ändra din körplanering. Det går också att få information om bensinstationen i närheten med lägsta bensinpriset, eller kontrollera lediga parkeringsplatser på orten dit du är på väg.

Nästa steg.