2.5.53.11, 2018-06-05 17:40:41
Lekstuga i norr med Crosskart Extreme och Volkswagen Crafter.

Transportmagasinet.

Nu har vi lanserat Transportmagasinet Online. Var du vill, när du vill.

Nu blir det ännu enklare att läsa Transportmagasinet. Vi flyttar nämligen in på webbplatsen för Volkswagen Transportbilar. Framöver kommer du att kunna ta del av spännande reportage, erbjudanden, nationella och internationella nyheter både online och offline. Med den nya onlineversionen får vi dessutom möjlighet att visa filmer och vara ännu mer aktuella. Och du kan läsa Transportmagasinet Online på din telefon, surfplatta eller dator – var du vill och när du vill.

För att skapa innehåll till vår onlinesatsning kommer papperstidningen att göra ett kort uppehåll och återkommer till hösten.

image

Underdogs.

Med bussarna bakom sig.

Det här är berättelsen om två underdogs som slog världen med häpnad. Michèle är tjejen som körde hatten av mästarna i rally, och Johan är mekanikern som körde om alla världsstjärnor i rallycross.

Båda med hjälp av Folkabussar.

image

Lekstuga i norr.

Med Crafter 4MOTION och Crosskart Extreme.

Det är ingen mening att stå emot. Vintern är här oavsett om vi vill eller inte. Vi packade en Crafter full med underställ och vinterkängor och drog norröver för att välkomna vinterns djupa snö. Med en Crosskart Extreme i skåpet, förstås.

image

Artiklar ur tidigare nummer.

Här har vi samlat godbitarna ur Transportmagasinet genom åren. Inspirerande äventyr, resor, intervjuer och djupdykning i utvalda reportage. Mycket nöje!

Innehållsförteckning Transportmagasinet nr 1-2018.

Sid 5 - Ledare

Sid 8 - Amarok prisad - igen!

Sid 12 - Lekstuga i norr

Sid 20 - Bakom kulisserna på Team Transportbilar

Sid 24 - Transporter R Edition

Sid 28 - Ökenliv i Pacific North West

Sid 34 - Service på väg

Sid 36 - Underdogs med bussarna bakom sig

Sid 46 - Johannes siktar på 95 000 mil

Mer Transportmagasinet.