2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Volkswagen världsmästare i rally redan 1986. Historien om Kenneth & Golfen.

Transportmagasinet. Nummer 2-2017.

I senaste numret av Transportmagasinet firar vi kollegan Caddy som fyller 35 år. Amarok-familjen breddas – och vi sätter klorna i den nya mellanversionen med 204 urstarka hästar.

Vi möter Maria Olofsson och pratar om en bilbransch i ständig förändring och hur hon framgångsrikt rattar det 50-åriga familjeföretaget. Och så tar sig redaktörn vatten över huvudet. Detta och mycket mer hittar du i Transportmagasinet nummer 2.

För bästa läsupplevelse på mindre skärmar rekommenderas PDF-länkarna nedan. Trevlig läsning!

Kenneth & Golfen.

VW världsmästare i rally redan 1986. Historien om Kenneth och Golfen.

Att Volkswagen Motorsport har varit enormt framgångsrika i rally de senaste åren vet de flesta. Men att framgångssagan började för över 30 år sedan med en svensk bakom ratten är det färre som känner till. Här är storyn om Kenneth och Golfen – som skrev rallyhistoria.

Arktisk Aloha.

Vintercamping med nya Volkswagen California.

Vi styrde nya Volkswagen California till en av världens nordligaste surfspots för ett arktiskt äventyr, och för att testa om det verkligen går att campa på vintern med en California.

Artiklar ur tidigare nummer.

Transportmagasinet samling.

Här har vi samlat godbitarna ur Transportmagasinet genom åren. Inspirerande äventyr, resor, intervjuer och djupdykning i utvalda reportage. Mycket nöje!

Mer Transportmagasinet.