2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Amarok Aventura in action.

Transportmagasinet. Nummer 1-2017.

I senaste numret av Transportmagasinet provkör vi nya storlastaren Crafter och besöker internationella bilsalongen i Detroit där Volkswagen presenterade framtidskonceptet I.D. Buzz som bygger på koncernens nya plattform för elbilar.

Vi följer också med Missing people ut på skallgång för att leta efter far och son som försvunnit när de skulle hugga julgran. Detta och mycket mer hittar du här. Trevlig läsning!

För bästa läsupplevelse på mindre skärmar rekommenderas PDF-länkarna nedan. Trevlig läsning!

Vi kör nya Crafter.

Transportmagasinet provkör nya Crafter på de soliga stränderna i Spanien.

En helt ny fabrik för en helt ny produkt. Nya Volkswagen Crafter är mer än en ny bil – det är en komplett transportlösning, företagets grundpelare och en plattform för framtidens teknik. Vi provkör den nya bjässen i ett varmt Spanien och imponeras stort.

Hjältarna i Missing People.

Hjältarna i Missing People.

Det börjar skymma över skogen som sluttar ner mot badplatsen, och dagsljuset kämpar för att hålla sig kvar på en av årets mörkaste dagar. Det är gråkallt och minus 7 grader, och det blåser. Kyleffekten mot huden är väl sisådär 20 minus.  Scenerna runt badplatsen kunde varit hämtade från inledningen till en Beckfilm. Men det här är på riktigt.

Artiklar ur tidigare nummer.

Transportmagasinet samling.

Här har vi samlat godbitarna ur Transportmagasinet genom åren. Inspirerande äventyr, resor, intervjuer och djupdykning i utvalda reportage. Mycket nöje!

Mer Transportmagasinet.