VW Bus Festival 2023

VW Bus Festival 2023

23-25 juni 2023Hannovermässan.
Biljettförsäljningen är nu öppen.

23-25 juni 2023Hannovermässan.
Biljettförsäljningen är nu öppen.

VW Bus Festival 2023

Snart är det äntligen dags att samla alla Folkabuss-fantaster. Välkommen till Hannover 23-25 juni 2023!

Efter 15 år är den tillbaka!

För andra gången i historien bjuder Volkswagen Transportbilar in alla folkabuss-fans till den internationella mässan i Hannover, hemstaden för den ikoniska bussen. Tusentals bussar och tre dagar som känns som en enda stor familjeträff! Evenemanget omfattar också ett speciellt program kring folkabussen, med spännande event, musik och aktiviteter. Se när sju generationer "Bulli" möts, och upplev den nya, helt elektriska, ID. Buzz. Det kommer finnas något för alla åldrar.

 

VW Bus Festival 2023 logo

Nu kan du köpa biljetter

Alla är välkomna – med eller utan en folkabuss. Biljetter kan endast köpas från vår biljettshopOpens an external link.

Det skulle inte vara någon riktig folkabuss-träff om det inte också gick att campa. För att få den rätta festivalkänslan kommer parkeringsplatserna på utställningsområdet att omvandlas till campingplatser. Campingbiljetterna gäller för hela helgen och förutom för föraren, kan ytterligare 3 biljetter per fordon bokas.

Se till att vara uppdaterad med det senaste i våra sociala medier! (Facebookgruppen Volkswagen Transportbilar classic carOpens an external link och Facebook-kanalen för Volkswagen Transportbilar @VolkswagenNutzfahrzeugeOpens an external link).

En konvoj av VW retro folkabussar

Ansök och delta

Det finns också möjligheter för dem som vill vara mer än bara en besökare. Tänk på att kommunicera på tyska eller engelska när du kontaktar den tyska arrangören.

För fansen: Alla Folkabuss-klubbar och grupper för folkabussen som vill delta på mässan med minst 20 fordon och som vill samla alla i gruppen på samma plats kan ansöka här. Skicka namnet på klubben eller gruppen, var ni kommer ifrån, antalet fordon och antalet deltagare till vw.bus.festival.unteraussteller.vwag.r.han@volkswagen.deOpens a mail link.

För cateringföretag med folkabussar: De bästa, mest intressanta och knäppaste cateringbilarna får ställa upp sig på plats. Ansök genom att skicka ditt namn, fotografier och er meny till vw.bus.festival.unteraussteller.vwag.r.han@volkswagen.deOpens a mail link.

För återförsäljare av fordonsdelar och andra intressanta företag: Vi har utrymme för allt som en ägare av en folkabuss kan behöva, och vill gärna få en blandning av företag. Kommersiella aktörer kan ansöka genom att skicka ett email till: vw.bus.festival.unteraussteller.vwag.r.han@volkswagen.deOpens a mail link.

Även om mässområdet är stort, finns det ändå bara plats för ett begränsat antal deltagare och aktörer. Därför kan vi inte garantera plats för varje typ av företag eller användningsområde.

Allt du behöver veta om VW Bus Festival