Förarplatsen i en VW Caddy

Äga

Ett tryggt bilägande
med Volkswagen Transportbilar

Ge din bil den kärlek den förtjänar. Hos våra specialutbildade serviceteam vet du att den är i goda händer. Vi använder bara Volkswagen Original med garanti på både delar och arbete, så att din bil förblir 100% Volkswagen. Om olyckan skulle vara framme så är våra garantier där för att hjälpa dig.

Hitta rätt direkt

Service och underhåll

Vad är grejen med originalservice? Och varför är originaldelar bästa valet för dig? Lär dig mer om bl.a. andrahandsvärde.

Tillbehör

Letar du efter snygga fälgar eller smarta transportsystem? Vi har tillbehör för alla situationer och behov. Ge din bil det där lilla extra. Alltid med högsta kvalitet och speciellt anpassat till just din bil.

Garantier och assistans

Ditt företag får aldrig stå stilla. Därför har vi tagit fram garantier som gör att ditt företags hjul alltid snurrar, så som MobilitetsGaranti och MaxiMil Driftgaranti.

Team Transportbilar

Ett helt team av specialister på transportbilar som jobbar tillsammans för ditt bästa. Vi kan det mesta som är värt att veta om transportbilar.

Vinterns tillbehörskampanj:
Extra bra priser på tillbehör till kalla vinterdagar

Just nu kan du fynda tillbehör för vintern till extra bra pris. Håll bilen varm vid kyliga morgnar. Detta och mycket mer hittar du bland vinterns kampanjerbjudanden från Volkswagen Transportbilar.