Leasa, låna, köpa och serva din transportbil

Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar anpassade för ert behov av din nya Volkswagen Transportbil. Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Allt på en faktura
Volkswagen All-in

Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Leasing

Volkswagen
Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.
 

Volkswagen
Privatleasing

Gör som många andra och leasa din bil för ett enklare bilinnehav. Ingen kontantinsats och du betalar en kostnad per månad.
 

Volkswagen
Personalbil

En kostnadsneutral personalförmån som finansieras genom ett löneavdrag.
 

Skötselguide
av leasingbilar

Med vår skötselguide ges exempel på hur en leasingbil ska tas om hand. Om bilen tas väl om hand undviks onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

Volkswagen
Betalskydd

Med Volkswagen Betalskydd får du extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt. Försäkringen skyddar dig vid oförutsedda händelser genom att täcka hela din månadsbetalning.

Lån

Volkswagen
Billån

Med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Vårt vanligaste lån för privatpersoner, men även företag som vill äga och skriva av sina fordon.
 

Volkswagen
Millån

För dig som ska köpa bil att använda både privat- och i tjänsten. Ett bra alternativ till förmånsbil.
 

Volkswagen
Serviceavtal

Med låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna.
 

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor. Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

Finansiering och serviceavtal

Har du frågor kring ditt finansierings- eller serviceavtal? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna samt kontaktuppgifter för en personlig service.