Billån eller Leasing
Anpassat till din elbil, skåpbil, minibuss, pickup eller campingbil

Vi anpassar bilfinansiering efter dina behov där vi även kan garantera restvärdet på din nya Volkswagen när du väljer vårt billån eller leasing. Bilfinansieringen följer bilens värdeminskning, vilket ger dig en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till en ny bil oftare. Vi kan även underlätta ditt bilägande med en förmånlig försäkring och ett serviceavtal med en fast månadskostnad. Allt på en faktura och betalning per månad.

Allt på en faktura
Volkswagen All-in

Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Leasing

Volkswagen
Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.
 

Volkswagen
Privatleasing

Gör som många andra och leasa din bil för ett enklare bilinnehav. Ingen kontantinsats och du betalar en kostnad per månad.
 

Volkswagen
Personalbil

En kostnadsneutral personalförmån som finansieras genom ett löneavdrag.
 

Skötselguide
av leasingbilar

Med vår skötselguide ges exempel på hur en leasingbil ska tas om hand. Om bilen tas väl om hand undviks onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

Volkswagen
Betalskydd

Med Volkswagen Betalskydd får du extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt. Försäkringen skyddar dig vid oförutsedda händelser genom att täcka hela din månadsbetalning.

Lån

Volkswagen Choice

Billån och bil med garanterat restvärde. Lägre månadsbetalningar och möjlighet att byta bil oftare.

Volkswagen
Billån

Med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Vårt vanligaste lån för privatpersoner, men även företag som vill äga och skriva av sina fordon.
 

Volkswagen
Millån

För dig som ska köpa bil att använda både privat- och i tjänsten. Ett bra alternativ till förmånsbil.
 

Volkswagen
Serviceavtal

Med låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna.
 

Serviceavtal från 250 kr/månad
vid finansiering av begagnad bil

Just nu erbjuder vi serviceavtal från 250 kr/månad inkl. moms vid finansiering av en begagnad Volkswagen Transportbil. Hitta din begagnade lagerbil och skicka en intresseanmälan.

Finansiering och serviceavtal

Har du frågor kring ditt finansierings- eller serviceavtal? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna samt kontaktuppgifter för en personlig service.