En tvåfärgad ID. Buzz Cargo parkerad vid en offentlig laddningsstation

Laddlösningar för företagskunder

I övergången till en eldriven framtid förändras också kraven på en modern fordonspark, vilket innebär fler förändringar än bara införskaffandet av elbilen. Vi erbjuder dig därför inte bara stöd med köp och underhåll av ID. Buzz eller ID. Buzz Cargo, vi erbjuder även intelligenta laddlösningar för laddning på arbetsplatsen, för anställda när de laddar hemma, samt laddning när du är på resande fot.

För bekväm elektrisk rörelsefrihet i ditt dagliga arbete.

För mer klimatmedveten mobilitet: Eldriven vagnpark och laddlösningar

Med eldrivna transportbilar kan företag inte bara minska sina CO2-utsläpp och skydda miljön, utan också sänka sina driftskostnader över tid. Det är därför allt fler företag väljer elbilar. Beroende på verksamhet skapar detta olika utmaningar och krav på fordon och infrastruktur. Vi stöttar dig med framtidsorienterade och intelligenta laddlösningar så att du kan hitta den bästa lösningen för ditt företag. 

Dina anställda kommer också att gynnas. Elbilar gör det dagliga arbetet mycket bekvämare. Laddmöjligheterna är många, då du kan ladda på företaget under arbetet, hemma hos de anställda över natten med hjälp av en hemladdbox eller vid offentliga laddstationer på resande fot i stad eller efter motorvägen i hela Europa.

Intelligent och hållbart: Ladda med din egen laddinfrastruktur på företagets parkering

Smart och bekvämt: Ladda elbilen med laddbox hemma

Beräkna laddtiden för din ID.-modell

Hur lång tid tar det att ladda en elbil? Det finns inget generellt svar på denna fråga eftersom laddningstiden beror på olika faktorer. Dessa inkluderar till exempel laddningsnivån, batterikapaciteten och var din elbil laddas. Laddas den via en laddbox hemma, som ID. Charger med en kapacitet på upp till 11 kW, eller är den ansluten till en snabbladdningsstation Laddningstidskalkylatorn låter dig beräkna den faktiska laddningstiden, med hänsyn tagen till nyckelvariablerna laddningsnivå, batterikapacitet, laddstation (AC eller DC/laddningskapacitet) och omgivningens temperatur.

Hur långt kan jag köra med ID. Buzz på en laddning?

Den faktiska räckvidden varierar beroende på bland annat körstil, utomhustemperatur och last. Baserat på de parametrar du valt, får du snabbt och enkelt svar med Räckviddskalkylatorn.

Bra att känna till om laddnings- och anslutningstyper

Att ladda en elbil är både enkelt och bekvämt. Det finns två typer av kontakter och två typer av laddning. För strömförsörjning vid normal hastighet (AC-laddning) behöver du en så kallad typ 2-kontakt och för snabbladdning (DC-laddning) behöver du en CCS-kontakt (Combined Charging System). Det spelar ingen roll vad du laddar med: Det behövs bara några enkla steg för att förse din bil med el.

Enkelt och transparent: Så betalar du

Det finns olika betalningsmetoder för elbilsladdning. Använder du en laddstation på företagets parkering eller en laddbox hemma, kommer kostnaden på elräkningen från respektive elleverantör. Betalning på offentliga laddstationer kan ske med ett personligt We Charge-konto som ger detaljerad laddhistorik i We Connect ID. appen och tydlig fakturainformation via mejl och i app.

Installation av laddbox

Senare i år (2023) kommer vi att kunna erbjuda en paketlösning som både inkluderar laddbox och installationshjälp.

Prata gärna med din återförsäljare för mer information kring installation av laddbox.

Detta kanske också intresserar dig