En grönvit VW Id Buzz 7-sits laddas med en ID. Charger laddbox

Äntligen här!
ID. Buzz 7-sits

Upp till 50.000 i klimatpremie – så här fungerar det!

Från och med den 13 februari 2024 kan företag, kommuner samt regioner ansöka om en klimatpremie. Premiebeloppet för eldrivna lätta lastbilar, så som ID. Buzz Cargo, uppgår till maximalt 50 000 kronor under år 2024. Vi har sammanställt information om premien, hur du ansöker och svaren på de vanligaste frågorna.

Erbjudanden & Editions

Drag- och komfortpaket
0 kr

För att fira försäljningsstarten av nya ID. Buzz 7-sits så har vi satt ihop några prisvärda utrustningspaket. Vad sägs om Drag- och Komfortpaket för 0 kr? Eller varför inte växla upp med ett Drag- och Komfortpaket Premium för endast 43 000 kr inkl. moms?

Spara upp till 1 765 kr/mån1
när du leasar ID. Buzz

Just nu har vi ett extra bra erbjudande på nya lagerbilar av 5-sitsiga ID. Buzz. En elektrisk ikon med imponerande räckvidd. Dessutom till snabb leverans och extra mycket bil för pengarna.

ID. Buzz Cargo
Sweden Rock Edition

Nu lanserar vi en specialversion av ID. Buzz Cargo i begränsad upplaga – Sweden Rock Edition. Vill du också hylla en av Svergies största musikfestivaler? Passa på att beställa en av de 150 numrerade bilarna!

Upplev elektrisk innovation med 
ID. Buzz Cargo Drive Edition

Upptäck ID. Buzz Cargo Drive Edition – Sveriges mest sålda elektiska transportbil med generösa utrymmen och generös räckvidd. 

Lagerbilserbjudanden

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Serviceavtal från 250 kr/månad
vid finansiering av begagnad bil

Lagerbilserbjudanden

Den elektriska folkabussen

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Den elektriska folkabussen

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Elektriska folkabussen ID Buzz och el skåpbilen ID Buzz Cargo

Med modellerna ID. Buzz och ID. Buzz Cargo tar vi med oss en historisk och ikonisk design in i e-mobilitetens tidsålder. Toppmodern teknik, digitala funktioner och en ny känsla av rymlighet ger dig komfortabel mobilitet. Oavsett om den används tillsammans med familjen eller i jobbet är ID. Buzz och ID. Buzz Cargo intelligenta följeslagare som omedelbart gör dig på gott humör med sitt karakteristiska utseende.

Prova våra elbilsverktyg
för ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Beräkna räckvidden

Testa vår räckviddskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, körstil och passagerare påverkar räckvidden i din elbil.

Beräkna laddtiden

Testa vår laddtidskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, batterinivå och val av laddstation påverkar laddtiden för din elbil.

Nya California
Nu som laddhybrid med fyrhjulsdrift

Världens mest ikoniska husbil har i årtionden stått som symbol för frihet och campingliv. Nu blir den ännu bättre med innovativa koncept, en ny plattform, en ny interiördesign och nya funktioner. Vad sägs om två skjutdörrar och kök som standard?

Hjälp och support
Kontakta oss

Välkommen att kontakta Volkswagen Transportbilar.