VW Crafter lätt lastbil handelsträdgård

Volkswagen
Crafter

Liten lastbil eller stor skåpbil?

Liten lastbil eller stor skåpbil?

Frånpris
325 000kr
Max. lastvolym
18,4m3
Totalvikt
3 500 – 5 000kg
Drivmedel
Diesel

Crafter
När storleken spelar roll

Formad av dig, utvecklad av oss

Volkswagen Crafter togs fram med hjälp av tusentals intervjuer med förare. Den lätta lastbilens överlägsna kombination av användarvänlighet, mångsidighet och komfort lyser igenom och har prisats flera gånger internationellt. Utöver slående rymlighet är den både praktisk, ekonomisk och har innovativa lösningar som gör arbetet smidigare. Upplev Crafter idag.

VW Crafter Skåp och Crafter VolyMax vid en handelsträdgård

Lätt lastbil eller stor skåpbil

Crafter finns med fram-, bak- eller fyrhjulsdrift och med manuell eller automatisk växellåda. Förutom flera skåpversioner finns den som chassibil för byggnation.  Välj versionen med framhjulsdrift för maximal lasthöjd.

Crafter erbjuder största lastrumshöjden i sin klass

Bästa lastförmåga

Crafter har den största lastrumshöjden i sin klass: upp till 2196 mm. Här ryms hela 18,4 m3 last och skjutdörrsöppningen är hela 1311 mm bred för enklare lastning och lossning. Crafter är den första transportbilen med universalgolv från fabrik. Lastutrymmet är utformat för ett flexibelt hyllsystem och du har tillgång till 14 lastöglor. Här finns utrymme för en hel verkstad.

VW Crafter som servicebil för cykelreparatör

Kostnadseffektiv

Väljer du en Crafter får du högt andrahandsvärde, låg bränsleförbrukning och låga underhållskostnader. Ekonomiskt helt enkelt. Crafter utmärker sig genom sin pålitlighet. Detta är resultatet av ett gediget utvecklingsarbete i kombination med långsiktigt hållbar kvalitet i alla komponenter.

--:--

Erbjudanden och finansiering

Crafter
VolyMax & VolyMax Cool

Våra påbyggnadsskåp har både design och konstruktionslösningar som är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att uppnå bästa påbyggnadsvikt och maximal lastförmåga. Oavsett om du vill skapa smart förvaring och optimera lastkapaciteten eller isolera din bil för till exempel kyltransporter kan vi hjälpa dig att utrusta fordonet.

Fleet Connect

Fleetverktyget gör att du alltid har realtidsinformation om alla dina uppkopplade bilar. Via GPS vet du var de befinner sig och du får automatiskt servicepåminnelse när det är dags för bokning av service.

Volkswagen All-in

Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Volkswagen Företagsleasing

Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Exteriör och interiör

Liten lastbil, stor skåpbil. Du väljer själv.

Crafter Skåp finns i tre olika längder och med tre olika takhöjder. Du kan få den i versioner med totalvikt upp till 5 ton och en släpvagnslast på 3,5 ton. Crafter med framhjulsdrift har 10 cm lägre lasttröskel vilket gör lastning och lossning enklare.

Ladda ner måttskisser här.

Motorer och drivlina

Två växellådor. Tre motorer.
Och alla kan kombineras med varandra.