VW Crafter lätt lastbil handelsträdgård

Volkswagen
Crafter

Liten lastbil eller stor skåpbil?

Liten lastbil eller stor skåpbil?

  • Frånpris325 000 kr
  • Max. lastvolym18,4 m3
  • Totalvikt3 500 – 5 000 kg
  • DrivmedelDiesel

  Crafter
  När storleken spelar roll

  Formad av dig, utvecklad av oss

  Volkswagen Crafter togs fram med hjälp av tusentals intervjuer med förare. Den lätta lastbilens överlägsna kombination av användarvänlighet, mångsidighet och komfort lyser igenom och har prisats flera gånger internationellt. Utöver slående rymlighet är den både praktisk, ekonomisk och har innovativa lösningar som gör arbetet smidigare. Upplev Crafter idag.

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till Crafter.

  VW Crafter Skåp och Crafter VolyMax vid en handelsträdgård

  Lätt lastbil eller stor skåpbil

  Crafter finns med fram-, bak- eller fyrhjulsdrift och med manuell eller automatisk växellåda. Förutom flera skåpversioner finns den som chassibil för byggnation.  Välj versionen med framhjulsdrift för maximal lasthöjd.

  Crafter erbjuder största lastrumshöjden i sin klass

  Bästa lastförmåga

  Crafter har den största lastrumshöjden i sin klass: upp till 2196 mm. Här ryms hela 18,4 m3 last och skjutdörrsöppningen är hela 1311 mm bred för enklare lastning och lossning. Crafter är den första transportbilen med universalgolv från fabrik. Lastutrymmet är utformat för ett flexibelt hyllsystem och du har tillgång till 14 lastöglor. Här finns utrymme för en hel verkstad.

  VW Crafter som servicebil för cykelreparatör

  Kostnadseffektiv

  Väljer du en Crafter får du högt andrahandsvärde, låg bränsleförbrukning och låga underhållskostnader. Ekonomiskt helt enkelt. Crafter utmärker sig genom sin pålitlighet. Detta är resultatet av ett gediget utvecklingsarbete i kombination med långsiktigt hållbar kvalitet i alla komponenter.

  --:--

  Bygg din Crafter

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till Crafter.

  Erbjudanden och finansiering

  Crafter
  VolyMax & VolyMax Cool

  Våra påbyggnadsskåp har både design och konstruktionslösningar som är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att uppnå bästa påbyggnadsvikt och maximal lastförmåga. Oavsett om du vill skapa smart förvaring och optimera lastkapaciteten eller isolera din bil för till exempel kyltransporter kan vi hjälpa dig att utrusta fordonet.

  Volkswagen All-in

  Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

  Volkswagen Företagsleasing

  Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Exteriör och interiör

  Liten lastbil, stor skåpbil. Du väljer själv.

  Crafter Skåp finns i tre olika längder och med tre olika takhöjder. Du kan få den i versioner med totalvikt upp till 5 ton och en släpvagnslast på 3,5 ton. Crafter med framhjulsdrift har 10 cm lägre lasttröskel vilket gör lastning och lossning enklare.

  Ladda ner måttskisser här.

  Motorer och drivlina

  Två växellådor. Tre motorer.
  Och alla kan kombineras med varandra.

  TDI-motorerna på Crafter är speciellt framtagna för att fungera i alla användningsområden som en transportbil kan ställas inför. Crafter har tre dieselmotoralternativ; 102 hk/75 kW, 140 hk/103 kW och 177 hk/130 kW. Den går att få med framhjulsdrift, bakhjulsdrift och 4MOTION (4MOTION fyrhjulsdrift är tillfälligt produktionsstoppad på grund av komponentbrist).