Volkswagen Approved

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp. Därför ingår det en rad förmåner när du köper en Volkswagen Approved-certifierad bil.

Köp en begagnad bil med garanti

Här hittar du begagnade Volkswagen transportbilar i lager, med garanti, i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Mer om Volkswagen Approved

Begagnade bilar

Fördelar med Volkswagen Approved

Begagnade bilar

Fördelar med Volkswagen Approved

En kvinna ligger och läser i en begagnad VW California husbil med utsikt över en bergssjö.

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare.

Ett års garanti
Bytesrätt
Kvalitetskontroll på 122 punkter

Volkswagen Approved Garanti

Volkswagen Approved-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Certifierade och kvalitetskontrollerade

För att en begagnad bil ska bli Volkswagen Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.

Bytesrätt inom 10 dagar

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har du därför möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.

Om Volkswagen Approved