Vit och grön VW ID. Buzz i kör på en grusväg längs med kusten

Aktuella erbjudanden
och editionmodeller

Här finner du våra aktuella editionmodeller samt kampanjer på modeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Editions

ID. Buzz Cargo
Sweden Rock Edition

Nu lanserar vi en specialversion av ID. Buzz Cargo i begränsad upplaga – Sweden Rock Edition. Vill du också hylla en av Svergies största musikfestivaler? Passa på att beställa en av de 150 numrerade bilarna!

Prova ett nytt hjulspår i år med 
ID. Buzz Pro Edition

Låt oss introducera ID. Buzz Pro Edition - En generöst utrustad elektrisk familjebil med generösa utrymmen och generös räckvidd. Uppgradera utrustningsnivån med våra prisvärda Travel-paket i tre nivåer och tvåtonslackering till specialpris.

Upplev elektrisk innovation med 
ID. Buzz Cargo Drive Edition

Upptäck ID. Buzz Cargo Drive Edition – Sveriges mest sålda elektiska transportbil med generösa utrymmen och generös räckvidd. 

Lagerbilserbjudanden

Spara upp till 1 765 kr/mån1
när du leasar ID. Buzz

Just nu har vi ett extra bra erbjudande på 5-sitsiga ID. Buzz från vårt centrallager. En elektrisk ikon med imponerande räckvidd. Dessutom till snabb leverans och extra mycket bil för pengarna.

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Serviceavtal från 250 kr/månad
vid finansiering av begagnad bil

Övriga erbjudanden

Övriga erbjudanden

Leasingerbjudanden

Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

All-in

Leasing, service och försäkring i ett och samma paket. Genom All-in samlar vi företagets bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. 

Privatleasing

Oavsett om du är intresserad av att privatleasa en elbil, plug -in -hybrid, gasbil eller en bil med förbränningsmotor så finns det en modell för dig.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Volkswagen Transportbilar.