VW California 6.1 campingbil på en ställplats

Aktuella erbjudanden
och editionmodeller

Här finner du våra aktuella editionmodeller samt kampanjer på modeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Edition-modeller

Prova ett nytt hjulspår i år med 
ID. Buzz Pro Edition

Låt oss introducera ID. Buzz Pro Edition - En generöst utrustad elektrisk familjebil med generösa utrymmen och generös räckvidd. Uppgradera utrustningsnivån med våra prisvärda Travel-paket i tre nivåer och tvåtonslackering till specialpris.

Upplev elektrisk innovation med 
ID. Buzz Cargo Drive Edition

Upptäck ID. Buzz Cargo Drive Edition – Sveriges mest sålda elektiska transportbil med generösa utrymmen och generös räckvidd. 

Lagerbilserbjudande
Caddy Cargo med Drive eller Drive Premium

Just nu är det extra förmånligt att välja Sveriges populäraste transportbil. Välj en lagerbil med Drive- eller Drive Premium-paket och spara 12 900 kr exkl. moms.

Gäller nya lagerbilar till och med 30 april 2024.
 

Aktuella erbjudanden

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Basservice inkl. vägassistans
1 995 kr

Missa inte chansen
att prova vanlife

Aktuella erbjudanden

Leasingerbjudanden

Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

All-in

Leasing, service och försäkring i ett och samma paket. Genom All-in samlar vi företagets bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. 

Privatleasing

Oavsett om du är intresserad av att privatleasa en elbil, plug -in -hybrid, gasbil eller en bil med förbränningsmotor så finns det en modell för dig.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Volkswagen Transportbilar.