VW Transporter 6.1 skåpbil parkering

Aktuella erbjudanden

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service vid köp av lagerbil. Värde 38 500 kr inkl. moms

Upptäck fritidshuset på fyra hjul – Volkswagen California

Dags för vinterdäck
Här är listan med saker att tänka på

Det speciella med däck är att millimetrar kan betyda värdefulla meter i bromssträcka. Vi har samlat ihop 10 tips inför vinterdäcksäsongen.

Missa inte chansen
att prova vanlife

Vi är fler än någonsin som längtar efter spontana äventyr ute på vägarna. Och Volkswagen Transportbilar samarbetar med Europcar i syfte att ge fler tillfälle att prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett boende på fyra hjul – för mer bekväma, spontana och kravlösa äventyr.

Leasingerbjudanden

Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

All-in

Leasing, service och försäkring i ett och samma paket. Genom All-in samlar vi företagets bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. 

Privatleasing

Oavsett om du är intresserad av att privatleasa en elbil, plug -in -hybrid, gasbil eller en bil med förbränningsmotor så finns det en modell för dig.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Volkswagen Transportbilar.