VW Transporter 6.1 skåpbil parkering

Aktuella erbjudanden

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Missa inte chansen
att prova vanlife

Den stora campingsäsongen närmar sig och vi är fler än någonsin som längtar efter spontana semesteräventyr ute på vägarna. I år samarbetar Volkswagen Transportbilar med Europcar, så att fler kan prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett sommarboende på fyra hjul – för en bekväm, spontan och kravlös sommar.

Erbjudande

Serviceavtal från 99 kr/mån

Erbjudande

Serviceavtal från 99 kr/mån

När du finansierar din begagnade bil hos oss. Välj bland vårt utbud av begagnade Volkswagen Transportbilar.

Erbjudande
Leasa nya Multivan

Med leasing för både företag och privatperson blir bilägandet enkelt. Angivna månadsbelopp avser en avtalstid på 3 år och 1.500 mil/år. Ingen kontantinsats (första förhöjd hyra) krävs och du slipper dessutom restvärdesrisken. Kontakta din återförsäljare för mer information och ett erbjudande som passar dina specifika önskemål. Hos våra återförsäljare kan du också få ett erbjudande på privatleasing av Multivan eHybrid.

Basservice inkl. vägassistans
1 895 kr

Gäller årsmodell 2014 och tidigare.

Allt på en faktura
Volkswagen All-in

Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Volkswagen Transportbilar.