VW California 6.1 campingbil på en strand

Aktuella erbjudanden

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Här finner du våra aktuella kampanjer på editionmodeller, utrustningspaket eller utvalda tillbehör. Gör en bra deal idag.

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service vid köp av lagerbil. Värde 38 500 kr inkl. moms

Upptäck fritidshuset på fyra hjul – Volkswagen California

10 tips inför byte till sommardäck

Nu ska sommardäcken på, och de är förstås viktiga för säkerheten, ekonomin och mycket annat. Så i stället för att oroa dig för dem när jobbet är i full gång, passa på att kolla att de är i form för hela sommarsäsongen. Vi har sammanställt 10 bra saker att hålla koll på inför byte till sommardäck.

Missa inte chansen
att prova vanlife

Vi är fler än någonsin som längtar efter spontana äventyr ute på vägarna. Och Volkswagen Transportbilar samarbetar med Europcar i syfte att ge fler tillfälle att prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett boende på fyra hjul – för mer bekväma, spontana och kravlösa äventyr.

Leasingerbjudanden

Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

All-in

Leasing, service och försäkring i ett och samma paket. Genom All-in samlar vi företagets bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. 

Privatleasing

Oavsett om du är intresserad av att privatleasa en elbil, plug -in -hybrid, gasbil eller en bil med förbränningsmotor så finns det en modell för dig.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Volkswagen Transportbilar.