• Frånpris exkl. tillval506 200 kr (exkl. moms)
 • Klimatpremie upp till-50 000 kr
 • Maximal räckvidd (WLTP)449 km
  2
 • Laddar från 5% till 80%30 min
  3
 • Motorstyrka210 kW
 • Batterikapacitet79 kWh (netto)
 • Dragvikt1 000 kg
 • Maximal lastvikt630 kg

ID. Buzz Cargo – elskåpbil 
hållbara transportbilar för en ny tid

Vad förväntar du dig av en modern transportbil? Kanske eldrift, rejäl lastvolym och tillräcklig räckvidd. Precis det som elskåpbilen ID. Buzz Cargo erbjuder. Och lite till, genom konstant uppkoppling, digitala system och många intelligenta funktioner som är utformade för att göra ditt arbetsliv enklare. Med nya, innovativa ID. Buzz Cargo kommer en helt ny generation av transportbilar ut på vägarna. Med visuell inspiration från den första folkabussen och Volkswagens första transportbil utvecklad som elbil från grunden. Resultatet: ett kraftfullt och hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Redo att förändra din syn på mobilitet.

Upp till 50 000 kr i klimatpremie

Läs mer om klimatpremien och hur du ansöker

Helt nykonstruerat lastutrymme gör ID. Buzz Cargo till mästare på lasthantering

Elskåpbilen ID. Buzz Cargo sätter en ny nivå för moderna transportbilar genom sitt stora lastutrymme, sina kompakta mått och sin eldrift. Tack vare den moderna utformningen av lastutrymmet finns det plats för två europa-pallar på tvären. Lastvolymen är upp till 3,9 kubikmeter och lastförmågan upp till 630 kg. Det finns också gott om plats i de olika förvaringsutrymmena vid förarplatsen, där nästan alla prylar kan förvaras snyggt och säkert – från arbetshandskar till tumstockar. Med sin kraftfulla eldrift kan ID. Buzz Cargo dra släp upp till 1 000 kg om den är utrustad med dragkrok (tillval). Det är alltså en riktig arbetshäst vi talar om.

4.
Uppmätt enligt SAE V6
Tvåtonslackerade elskåpbilen VW ID. Buzz Cargo på väg ut ur ett garage

Moderna transportbilar utvecklade med hållbarhet i tankarna

Nya ID. Buzz Cargo erbjuder modern mobilitet för nästan alla företag – även när du behöver köra längre sträckor. Du kan köra upp till 449 kilometer2 med ID. Buzz Cargo utan att stanna för laddning på vägen. Om du ändå behöver ladda under resan kommer Plug & Charge5-tekniken att göra laddningen smidigare på många publika laddningsstationer i hela Europa. Allt du behöver göra är att ansluta laddningskabeln så sätter laddningen igång. Tack vare eldriften behöver du heller inte oroa dig för innerstadens miljözoner. ID. Buzz Cargo gör din mobilitet både flexibel och långsiktigt hållbar.

En kvinna sitter i förarsätet på en VW ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo ger dig morgondagens teknik redan idag

Nya ID. Buzz Cargo förenklar de vardagliga uppgifterna genom digitala funktioner och framtidsorienterade tekniska lösningar. Fler än 30 assistanssystem att välja på ger säkrare körning, vilket även den förbättrade sikten med tillvalet LED-Matrix strålkastare åstadkommer. Med nya ID. Buzz Cargo får du helt enkelt en hög nivå av komfort, säkerhet och kvalitet, med ett fordon där du alltid har kontakt med omvärlden genom den ständiga internetuppkopplingen via det integrerade SIM-kortet. De digitala funktionerna hålls alltid uppdaterade genom trådlösa uppdateringar online (over-the-air, OTA)6 med We Connect7 så att bilens system alltid är säkert och ger dig nya förbättringar så snart de finns tillgängliga.

Bygg din ID. Buzz Cargo

Prova våra elbilsverktyg

Beräkna räckvidden

Testa vår räckviddskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, körstil och passagerare påverkar räckvidden i din elbil.

Beräkna laddtiden

Testa vår laddtidskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, batterinivå och val av laddstation påverkar laddtiden för din elbil.

Erbjudanden & Editions

ID. Buzz Cargo
Sweden Rock Edition

Nu lanserar vi en specialversion av ID. Buzz Cargo i begränsad upplaga – Sweden Rock Edition. Vill du också hylla en av Svergies största musikfestivaler? Passa på att beställa en av de 150 numrerade bilarna!

Upplev elektrisk innovation med 
ID. Buzz Cargo Drive Edition

Upptäck ID. Buzz Cargo Drive Edition – Sveriges mest sålda elektiska transportbil med generösa utrymmen och generös räckvidd. 

Köp ID. Buzz Cargo med snabb leverans

Ta en titt bland våra lagerbilar om du vill ha en snabb leverans av din ID. Buzz Cargo. Du väljer själv vilken av våra 97 återförsäljare/agenter du önskar få den levererad från.

Måttskisser

Tekniska data för ID. Buzz Cargo

Måttskisser

Tekniska data för ID. Buzz Cargo

Måttskiss över VW ID. Buzz Cargo.
Mått
Vikt
Lastförmåga
Räckvidd
Och mycket mera!

Upp till 50.000 i klimatpremie – så här fungerar det!

Från och med den 13 februari 2024 kan företag, kommuner samt regioner ansöka om en klimatpremie. Premiebeloppet för eldrivna lätta lastbilar, så som ID. Buzz Cargo, uppgår till maximalt 50 000 kronor under år 2024. Vi har sammanställt information om premien, hur du ansöker och svaren på de vanligaste frågorna.

Varför välja ID. Buzz Cargo?

En vit elskåpbil VW ID. Buzz Cargo och två hantverkare som installerar solceller.

Fördelar med elskåpbilen ID. Buzz Cargo

 • Första helelektriska transportbilen som utvecklats från grunden som elbil. ID. Buzz Cargo är den utsläppsfria firmabilen på el, driftsekonomisk och med maximalt nyttjande av elbilsplattformens fördelar som innebär mer utrymmen på liten yta.
 • Plats för förare och två passagerare. Vill du hellre ha en passagerarstol istället för en tvåsitssoffa, så finns det som tillval.
 • Plats för 3,9 m3 i lastutrymmet. Här ryms två EUR-pallar på bredden.
 • Maximal lastvikt 630 kg.
 • Maximal räckvidd på knappt 45 mil (WLTP).
 • Batteriet kan laddas från 5-80 % på 30 minuter.
 • Vändradie på 11,1 meter gör ID. Buzz Cargo lika smidig att ratta i stan som en Golf.
 • ID. Buzz Cargo är ständigt uppkopplad. Det innebär att du kan bli navigerad förbi nya trafikstockningar, streama musik och få uppdaterade eller nya funktioner nerladdade direkt till bilen.
 • Med Travel Assist (tillval) kan ID. Buzz Cargo i det närmaste köra sig själv. Saknas filmarkeringar på ett vägparti, kan bilen ändå hitta rätt väg genom molndata som samlats in från andra ID.-bilar som kört där innan.
 • Med ID. Buzz Cargo laddar du enkelt på anslutna stationer. Det är bara att plugga in kontakten så överförs dina uppgifter automatiskt utan brickor, kort eller appar och laddningen startar.

Lastutrymme och utrustning

De viktigaste trenderna inom hållbara transporter hittar du i ID. Buzz Cargo: Eldrift, lång räckvidd och stor lastkapacitet. Dessutom är den utrustad med intelligenta assistans- och säkerhetssystem, modern infotainment och online-uppdateringar av mjukvaran8. Tillsammans gör de ID. Buzz Cargo till en mycket mångsidig och flexibel transportbil. För ännu mer funktionalitet och komfort finns det mycket extrautrustning att välja mellan, inklusive kompletta utrustningspaket. Här får du ett smakprov på vad som är möjligt.

Teknik och komfort

Digital och fullt uppkopplad: I nya ID. Buzz Cargo hittar du avancerade och användarvänlig teknik. Den digitala förarplatsen är helt individuellt anpassningsbar och med den stora pekskärmen i infotainmentsystemet kan du styra flera av bilens funktioner. Car2X varnar för lokala trafikstörningar och We Connect erbjuder bekväma online-uppdateringar8 av systemets mjukvara. Som tillval finns också den senaste versionen av Travel Assist med svärmdata.

Kraftfulla lösningar för din bransch

Hela verkstaden med dig

Nya ID. Buzz Cargo tar dig och din utrustning snabbt, bekvämt och utan lokala utsläpp till ditt nästa uppdrag, oavsett om det gäller fältservice, kundservice eller montering. Våra attraktiva och anpassningsbara lösningar är perfekt skräddarsydda för hantverkare, servicetekniker eller mobila verkstäders behov. Individuella på- och ombyggnationer som passar din bransch stödjer dig i ditt jobb varje dag.

Innovativ teknik: Uppkoppling och Infotainment

Digital och fullt uppkopplad: I nya ID. Buzz Cargo hittar du avancerade och användarvänlig teknik. Den digitala förarplatsen är helt individuellt anpassningsbar och med den stora pekskärmen i infotainmentsystemet kan du styra flera av bilens funktioner. Car2X varnar för lokala trafikstörningar och We Connect erbjuder bekväma online-uppdateringar8 av systemets mjukvara. Som tillval finns också den senaste versionen av Travel Assist med svärmdata.

Bygg din nya ID. Buzz Cargo

Välj färg, fälg och utrustning. Bygg din helt unika ID. Buzz Cargo och be om en offert.

Mer om laddning