Laddkabel till en VW ID Buzz

Tillbehör till din Volkswagen Transportbil

Låt din Volkswagen
förbli en Volkswagen

Tillbehör från Volkswagen utvecklas parallellt med bilen och tillverkas i högkvalitativa material med moderna tillverkningsprocesser. För att få ingå i Volkswagen Originaltillbehör genomgår alla produkter rigorösa tester som dessutom överstiger de lagstadgade normerna. Allt för att du ska vara säker och nöjd och att din Volkswagen förblir en Volkswagen.

Varför Volkswagen Originaltillbehör?

1
100% Volkswagen

Genuin kvalitet med perfekt passform och formgivning på hög nivå.

Lasthållare till en ID. Buzz
2
Höga krav på säkerhet

Våra produkter genomgår omfattande tester.

Bilbarnstol i en VW ID Buzz
3
Anpassade för din bil

Enkel montering och sofistikerade lösningar.

Takräcken till en VW Caddy

10 tips inför byte till sommardäck

Dags för sommardäcken. De är förstås viktiga för säkerheten, ekonomin och mycket annat. Så passa på att kolla att de är i form för hela sommarsäsongen. Vi har sammanställt 10 bra saker att hålla koll på inför byte till sommardäck.

Inga kompromisser
Höga krav på säkerhet

Volkswagens testmetoder går långt utöver vad konsumentlagstiftningen kräver. Både vad gäller materialen, laboratorietesterna och slutligen, på testbanan. Bara produkter som håller 100% kvalitet får kallas Volkswagen Originaltillbehör.

Barn sitter i en bilbarnstol

Brett sortiment
Vi har tillbehör för alla situationer och behov

Däck och fälgar
till din Volkswagen

Tillförlitlighet, innovation och design. Kan man verkligen få allt i en och samma produkt? Visst kan man det. Vårt utbud av fälgar och kompletta hjul har allt du kan begära – lägg bara till din bil.

Transportsystem
för alla behov

Lastsystem, lasthållare, påbyggnadskit, påbyggnadsdetaljer för yrke och för fritidsbruk, takboxar, cykelhållare, kanothållare, olika draglösningar och lastnät är bara några av produkterna vi erbjuder.

Komfort och kommunikation

Produkter som ingår i kommunikationssortimentet är bland annat Infotainment, rese- och komfortsystem med galgar, fällbara bord och hållare för surfplattor och mobiltelefoner, olika mediaanslutningar och mobilkommunikation med mera.