2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Originalhjul.

Bra däck ger bra grepp i alla lägen.

Man ska inte underskatta vikten av bra däck och fälgar. De påverkar massor av faktorer när du kör: bromssträckan, kurvtagningsförmågan, bränsleförbrukningen och ljudvolymen i bilen till exempel. Kontaktytan mellan däck och väg inte är mycket större än ett fotavtryck så det lönar sig att välja däck av bästa kvalitet.

Prata med din Volkswagenhandlare så får du däck och fälgar som passar din bilmodell perfekt.

Vi har ett brett utbud av vinter- och sommardäck från våra partners Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Nokian och Pirelli.

Regnig sommardag på landsväg

Greppa den svenska sommaren.

10 tips om sommardäck.

Det speciella med däck är att millimetrar kan betyda värdefulla meter i bromssträcka. Vi rekommenderar ett mönsterdjup på minst 3 mm. Läs mer om varför genom att klicka på knappen nedan. Där kan du också läsa om de 10 viktigaste sakerna att tänka på när det kommer till sommardäck.

Volkswagen däckhotell för transportbilar

Smidigt med däckhotell.

Den perfekta däckförvaringen är sval, mörk och torr. Har du svårt att hitta en sådan plats så hjälper vi dig gärna. Vi förvarar dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och balanserar dem. Och när det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck så monterar vi dem åt dig. Snabbt, smidigt och säkert.

Våra däckpartners.

Nästa steg.