Dubbdäck till en Volkswagen

Däck och fälgar till din Volkswagen Transportbil

Bra däck ger bra grepp i alla lägen

Man ska inte underskatta vikten av bra däck och fälgar. De påverkar massor av faktorer när du kör: bromssträckan, kurvtagningsförmågan, bränsleförbrukningen och ljudvolymen i bilen till exempel. Kontaktytan mellan däck och väg är inte mycket större än ett fotavtryck så det lönar sig att välja däck av bästa kvalitet.

Vi har ett brett utbud av vinter- och sommardäck från våra partners Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Nokian och Pirelli.

Prata med din Volkswagenhandlare så får du däck och fälgar som passar din bilmodell perfekt.

Boka däckskifte härOpens an external link

Dags för vinterdäck
Här är listan med saker att tänka på

Det speciella med däck är att millimetrar kan betyda värdefulla meter i bromssträcka. Vi har samlat ihop 10 tips inför vinterdäcksäsongen.

Lättmetallfälgar Caloundra från Volkswagen transportbilar

Ny look med fälgar

Det finns massor av snygga fälgar till din Volkswagen Transportbil. På respektive modellsida kan du bygga din unika bil och välja mellan ett stort antal fälgar. Släpp lös kreativiteten och sätt guldkant på din transportbil.

Däck och fälgar till din Volkswagen i tillbehörsshopenOpens an external link

Däckhotell hos en Volkswagen-återförsäljare

Smidigt med däckhotell

Den perfekta däckförvaringen är sval, mörk och torr. Har du svårt att hitta en sådan plats så hjälper vi dig gärna. Vi förvarar dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och balanserar dem. Och när det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck så monterar vi dem åt dig. Snabbt, smidigt och säkert.
 

Våra serviceverkstäder

Volkswagen har auktoriserade serviceverkstäder på 94 orter i Sverige. Välkommen!
 

Våra modeller
Bygg din bil och information

Volkswagen har en transportbil för alla behov och tillfällen. Läs mer om våra bilar och bygg din egen bil. Vilken modell passar dig?