Volkswagen Caddy Edition 35 med gammal Caddy

Fem generationer
Caddy

Fem generationer
Caddy

Det har hänt mycket på snart 40 år. Om du jämför dagens Caddy med den som såg dagens ljus 1982 är det helt olika bilar trots att de bär samma namn. Den gemensamma nämnaren är att det alltid varit en liten praktisk och ekonomisk skåpbil.

Caddy 1
1982 – 1991

Volkswagen Caddy skåpbil generation 1
Den första modellen av Caddy hämtade stora delar av sitt utseende och sin konstruktion från Volkswagen Golf. Den kompletterade Volkswagens modellprogram för transportbilar och blev snabbt populär.
Caddy hämtade stora delar av sitt utseende från Volkswagen Golf

Caddy 2
1995 – 2003

Volkswagen Caddy skåpbil generation 2
Under inbördeskriget i Jugoslavien totalförstördes fabriken vilket innebar att den nya generationen Caddy inte kunde starta sin tillverkning förrän 1995. Den nya modellen utvecklades från Volkswagen Polo. 1998 lanserades Caddy Pickup.
Under inbördeskriget i Jugoslavien totalförstördes fabriken

Caddy 3
2004 – 2013

Volkswagen Caddy skåpbil generation 3
Den tredje generationen av Caddy byggde på samma plattform som Volkswagen Golf och Touran. Modellen hade skivbromsar både fram och bak. Samtidigt lanserades en personbilsmodell, Caddy Life, med plats för upp till 7 personer.
Caddy Life, med plats för upp till 7 personer.

Caddy 4
2014 – 2020

Volkswagen Caddy skåpbil generation 4
Caddy 4 började säljas 2014 och började mer och likna personbilsmodellerna med högre komfort och bättre köregenskaper. Omfattande tillvalsmöjligheter fanns med automatlåda, 4MOTION och olika smarta assistanssystem.

Lär dig mer om dagens Caddy

Caddy Cargo

Med Caddy Cargo är du alltid redo för vardagens alla utmaningar. Allt är nytt men trots det är nya Caddy Cargo precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – något som gör den till Sveriges populäraste transportbil år efter år.

Nya Caddy Personbil

Nya Caddy är omarbetad från grunden och är mer mångsidig än någonsin. Den är precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – men är nu ännu bättre förberedd på vad än din vardag erbjuder.