Tre VW Caddy Personbil på en parkering

Volkswagen
Caddy Personbil

 • Frånpris (inkl. moms)379 500 kr
 • Frånpris (exkl. moms)303 600 kr
 • Säten2 – 7
 • Max. bagageutrymme1 780 mm
 • Max. lastvolym2 556 l

Den mångsidiga och flexibla familjebilen.

Caddy är omarbetad från grunden och lyser med ett helt nytt självförtroende. Förutom en ny, spännande design så är även assistanssystemen, den digitala cockpiten och de moderna infotainmentsystemen (Innovision Cockpit) med mobila onlinetjänster i en klass för sig. Caddyn är precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – men är nu ännu bättre förberedd på vad än din vardag erbjuder.

På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till Caddy-serien.

Bygg din Caddy Personbil

En person fäller sätet i nya VW Caddy Maxi personbil

Flexibel interiör

Den tvådelade soffan i den andra sätesraden kan enkelt fällas ner och vikas ihop, eller tas ut ur bilen. Enkelsätet bredvid kan också tas bort. Det ger rejält med utrymme när du behöver lasta stort. Caddy Maxi är 353 mm längre än den korta hjulbasen. Två extrasäten längst bak är standard och dessa platser är nu lättare att nå. Skjutdörrarna på 844 mm på Maxi är 143 mm bredare än på versionen med kort axelavstånd.

Ett litet barn kikar in genom de dubbla skjutdörrarna i nya VW Caddy

Enkelt att kliva i och ur

Med dubbla skjutdörrar blir det ännu enklare och bekvämare att stiga in i bilen, liksom att lasta in bagage och annat som ska fraktas. Caddy är din perfekta partner, som smidigt anpassar sig till ditt dagliga liv.

Delade bakdörrar med elektronisk stängning i nya VW Caddy

Enkelt att lasta

De takhöga bakdörrarna med fönster är uppdelade i två tredjedelar respektive en tredjedel, med en maximal öppningsvinkel på cirka 180°. När de är öppna kan de låsas individuellt om du behöver transportera långa föremål.

Höjdpunkter

Höjdpunkter, exteriör

Med perfekta proportioner och tydliga linjer så ger Caddy ett starkt första intryck. 

 • LED-ljus fram och bak
 • Panoramaglastak
 • Nyckellöst system för att låsa och låsa upp stänga bilen
 • Nya 18-tums lättmetallfälgar
 • och mycket mer...

Höjdpunkter, interiör

Det digitala användargränssnittet skapar en revolutionerande förarmiljö som gör bilen ännu enklare att köra.

 • 25,4 cm infotainmentsystem och digital cockpit (Innovision Cockpit)
 • Nytt säteskoncept med två enkelstolar i den tredje sätesraden
 • Aktiv luftkonditionering i passagerarutrymmet
 • ErgoComfort-säten
 • Versioner med DSG-växellåda har samma digitaliserade "Shift by wire" som finns i nya Golf 8

Caddy fick 5 stjärnor av Euro NCAP

Caddy är en av de säkraste bilarna på marknaden enligt oberoende tester av Euro NCAP.

Säkerheten är en viktig aspekt vid ett bilköp. För att få en rättvis och transparent bild av hur säker en ny bil egentligen är testas många bilar av Euro NCAP och betygsätts med noll till maximalt fem stjärnor.

Euro NCAP tilldelar Caddy högsta betyg. Det betyder att Caddy har övergripande utmärkt prestanda när det gäller kollisionsskydd och att den är standardutrustad med flera aktiva säkerhetssystem som kan hjälpa till att undvika olyckor eller begränsa effekterna av dessa. 

Exteriör och interiör

Välj till ett panoramaglastak

Det stora panoramaglastaket (tillval) ger rymd och ljus i kupén.

Motorer och drivlina

Känn kraften

De olika motoralternativen till Caddy är några av de mest effektiva och ekonomiska TSI- och TDI-motorerna som någonsin har installerats i ett fordon i denna klass. Tack vare intensiv forskning och utveckling kan vi erbjuda lägst förbrukning och därigenom en riktigt gynnsam totalekonomi. Vart du än vill åka kan du lita på att de kraftfulla motorerna i Caddy tar dig dit. Alla motorer uppfyller redan Euro 6-utsläppsstandarden. De har alla partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomiska än sina föregångare. TDI-motorerna har betydligt lägre NOx-utsläpp vilket hjälper till att minska exponeringen av farliga partiklar i miljöer där människor vistas.

Alltid uppkopplad med Caddy Personbil

We Connect

Mer digital än någonsin

Med We Connect kan du:

 • Ha koll på bilen var du än befinner dig. Är bilen låst? Mår bilen som den ska? Var är bilen parkerad?
 • Enkelt se när det är dags för nästa service
 • Du får blixtsnabb hjälp om det uppstår ett fel på bilen när du är ute på vägarna. Vid problem får du enkelt kontakt med vår servicepersonal med hjälp av ett knapptryck.

Med betaltjänsten We Connect Plus kan du öppna upp ännu fler praktiska funktioner som: smart navigation med realtidsinformation, streama media, webbradio och kontrollera bilen med din smartphone.

Ditt extra öga i trafiken

Med de moderna assistansystemen i Caddy kan du njuta av varje resa till fullo. Med hjälp av filbytesassistenten, Rear Cross Traffic Alert, Trailer Assist och Travel Assist med Emergency Assist så tar du dig fram säkert och bekvämt.    

Vanliga frågor och svar

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caddy.

Vad tycker andra om Caddy?

Funderar du på en liten, smidig skåpbil eller en lite rymligare familjebil? Då kanske du vill veta vad andra, som testat både Caddy transportbil och personbil, tycker om dem. Här har vi samlat recensioner och biltester. Vad tycker motorjournalister och andra experter och blir det bäst i test?

En riktig familjebil
borde ha minst sju sittplatser

Hitta bästa miljöbilen för dig

Specialutrustad Caddy Maxi hjälper Missing People att rädda liv