2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Transportbilar till förmånlig finansiering med All-in.

Köpa bil.

Leasa, låna, köpa, försäkra och serva Volkswagen.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar anpassade för ert behov av din nya Volkswagen Transportbil. Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Volkswagen All-in.

Volkswagen All-in.

Genom All-in samlar vi bilkostnaderna med en månatlig betalning på en faktura. Företaget får mindre pappershögar och enklare administration. Enkelt paketerat med Volkswagen Leasing, som ger momsavdrag med 50 procent av leasingavgiften och företaget behöver inte binda eget kapital för bilarna. Volkswagen Försäkring, förmånligare försäkringspremie när bilen finansieras hos Volkswagen Financial Services och ersättning med upp till 50 000 kr för stulen utrustning i lastutrymmet. Volkswagen Serviceavtal från låga 99 öre milen. Vi kan också erbjuda föraren ett drivmedelskort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt. Mer pang för pengarna. Gå All-in.

Volkswagen Multivan som företagsbil.

Volkswagen Företagsleasing.

Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

Backspegel på en Volkswagen Transportbil.

Volkswagen Privatleasing.

Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med Privatleasing är enkelhet. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Det finns inget krav på kontantinsats, ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnas bilen till Volkswagenåterförsäljaren.

T6 grill, Volkswagen Transportbil.

Volkswagen Billån.

Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar. Volkswagen Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

Hela familjen är trygg med Volkswagen Försäkring.

Volkswagen Försäkring.

Volkswagen Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Med ersättning upp till 50 000 kr för stulen och vandaliserad inredning i lastutrymmet. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Volkswagen Originaldelar av auktoriserad Volkswagenverkstad.

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal finns från endast 110 öre exklusive moms milen vilket innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Volkswagen Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din Volkswagen Transportbil.

Volkswagen Transportbil som personalbil.

Volkswagen Personalbil.

Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda. En kostnadsneutral personalförmån som kan finansieras genom att den anställde betalar alla bilrelaterade kostnader med ett löneavdrag.

Volkswagen Transportbil offroad.

Volkswagen Millån.

Använder du din Volkswagen både privat och i tjänsten erbjuder vi finansieringsformen Volkswagen Millån. Ett alternativ till förmånsbil, om arbetsgivaren intygar att merparten av din årliga körsträcka är i tjänsten.

Hitta rätt transportbil för dig

Hitta rätt transportbil.

Med rätt bil kan du lägga både pengar och tid på viktigare saker. Vi är övertygade om att vi har något som passar just dig, oavsett verksamhet eller livssituation.

Volkswagen transportbilar.

Das WeltAuto – begagnade bilar med trygga garantier.

Hos Das WeltAuto hittar du begagnade bilar med ett års garanti. Varje bil har gått igenom en omfattande kvalitetskontroll på 122 punkter. Bilarna är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil.

Nästa steg.