Volkswagen Transporter framför ett garage
Volkswagen Transporter framför ett garage
Volkswagen Transporter framför ett garage

Volkswagen
Transporter 6.1

Nästa nivå

Även saker som är perfekta går att ta till en högre nivå. Transporter 6.1 är förfinad på en mängd punkter. Den har nu ännu fler smarta assistanssystem, utvecklade infotainmentsystem, nya uppkopplings- och lastmöjligheter. Med andra ord är det  en ännu bättre arbetsplats. Efter 70 år på svenska vägar vet vi hur man bygger en bil som har allt du behöver och dessutom ger en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

Versioner

Konfiguratorn är för närvarande inte tillgänglig för Transporter. Kontakta din återförsäljare för att konfigurera bil.
 

Varför välja Transporter?
01
En smart arbetsplats

Nya uppkopplingsmöjligheter och de senaste infotainment- och assistanssystemen.

02
En bra investering

Hög kvalitet, låga driftskostnader och bra andrahandsvärde gör Transporter 6.1 till ett bra köp.

03
Många lastmöjligheter

Transporter 6.1 anpassar sig efter dina behov med många olika modeller, storlekar och inredningar att välja bland.

Högre eller längre?

Transporter Skåp finns med två olika axelavstånd och tre olika takhöjder. Du kan välja mellan enkel- och dubbelhytt. Med andra ord finns det alltid möjlighet att finna en lösning som passar företagets verksamhet.

Stor lastvolym

En nyhet är att skåpversionen har en genomlastningslucka som gör det möjligt att lasta långa objekt, upp till 330 centimeter (lång hjulbas). Lastutrymmet har ett stabilt trägolv med halkfri yta och den totala lastvolymen är från 6,7 till 9,3 m³. Den breda, skjutbara sidodörren gör lastningen enkel.

Alltid uppkopplad

Transporter 6.1 ger dig en bekväm och säker arbetsplats. Den har Discovery Media, den senaste generationens infotainmentsystem med inbyggt navigationssystem och en 8-tums skärm utan extra kostnad. Du får trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

Modern teknik ger många fördelar

Transporter 6.1 kan utrustas med upp till 20 olika säkerhetssystem. Den nya elektromekaniska styrningen, tillsammans med kameror och sensorer, gör att Transporter nu kan göra allt från att parera starka sidovindar till att fickparkera och hindra föraren från att oavsiktligt komma över i fel fil. De moderna TDI-motorerna, från 90 upp till 199 hk, uppfyller den nya Euro 6d TEMP-standarden och ger både låg förbrukning och effektiv avgasrening.

Säkerhet och teknik

Transporter 6.1 har uppdaterats med de senaste säkerhets- och assistanssystemen. Dessutom ingår Discovery Media med navigationssystem och en 8-tums skärm. Den har trådlös iPhone-anslutning och är alltid uppkopplad med hjälp av We Connect som ger tillgång till mobila onlinetjänster.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).
 

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Transporter.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there