Volkswagen Transporter 6.1 skåpbil trädgårdsmästare

Volkswagen
Transporter 6.1 Skåp

Originalet med många lastmöjligheter

Originalet med många lastmöjligheter

  • Frånpris321 600 kr
  • Axelavstånd3 000 – 3 400 mm
  • LastvolymUpp till 6,7 m3
  • Tjänstevikt1 902 – 2 179 kg

  Nästa nivå av transportbilar

  Även saker som är perfekta går att ta till en högre nivå. Transporter 6.1 Skåp är förfinad på en mängd punkter. Den har nu ännu fler smarta assistanssystem, utvecklade infotainmentsystem, nya uppkopplings- och lastmöjligheter. Med andra ord är det  en ännu bättre arbetsplats. Efter 70 år på svenska vägar vet vi hur man bygger en bil som har allt du behöver och dessutom ger en körupplevelse i klass med de bästa personbilarna.

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  VW Transporter Skåp 6.1

  En bra investering

  Hög kvalitet, låga driftskostnader och bra andrahandsvärde gör Transporter 6.1 Skåp till ett bra köp. Efter 70 års utveckling och mångårig marknadsledare i klassen blir Transporter bara bättre och bättre. Här får du en stabil kaross, hållbara material och en högkvalitativ finish.

  • Störst modellutbud i sin klass
  • Två axelavstånd och takhöjder
  • Olika typer av mellanvägg
  VW Transporter 6.1 Skåp med specialinredning

  Många lastmöjligheter

  Transporter 6.1 Skåp anpassar sig efter dina behov med många olika storlekar och inredningar att välja bland. Den finns med två olika axelavstånd och tre olika takhöjder. Du kan välja mellan enkel- och dubbelhytt. Med andra ord finns det alltid möjlighet att finna en lösning som passar företagets verksamhet.

  • Upp till 1,2 ton lastförmåga
  • Plats för upp till tre Europa-pallar
  • Upp till 1 940 mm lastrumshöjd
  • Upp till 2,5 ton släpvagnsvikt
  Digital förarmiljö i VW Transporter 6.1

  En smart arbetsplats

  Transporter 6.1 ger dig en bekväm och säker arbetsplats. Den har Discovery Media, den senaste generationens infotainmentsystem med inbyggt navigationssystem och en 8-tums skärm. Du får trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

  --:--

  Bygg din Transporter Skåp

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  Erbjudanden och finansiering

  Volkswagen All-in

  Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

  Volkswagen Företagsleasing

  Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Exteriör och interiör

  Stor lastvolym: Transporter Skåp mått

  En nyhet är att skåpversionen har en genomlastningslucka som gör det möjligt att lasta långa objekt, upp till 330 centimeter (lång hjulbas). Lastutrymmet har ett stabilt trägolv med halkfri yta och den totala lastvolymen är från 6,7 till 9,3 m³. Den breda, skjutbara sidodörren gör lastningen enkel.