• Max säten9
  • Axelavstånd3 000 – 3 400 mm
  • Maxlast6 700 l

Minibuss med upp till 9 platser

Caravelle 6.1 är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den nya versionen har flera smarta assistanssystem och kan fås med en helt digital förarmiljö. Caravelle 6.1 har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Generation 6.1 av Caravelle är slutsåld och går inte att beställa. All produktion fram till en ny generation av Transporter presenteras under 2024 är redan kundsåld, med undantag för vissa lagerbilar. Se vårt övriga utbud av transportbilar och minibussar här.

Se lagerbilar hos våra återförsäljare

Människor framför en VW Caravelle minibuss

Rymlig och praktisk minibuss

I mer än 30 år har Caravelle varit ett självklart val för rymliga persontransporter för företag. Men den passar även stora familjer, med upp till 9 sittplatser. Med två utrustningslinjer, två axelavstånd och ett modulärt sätesmonteringssystem erbjuder Caravelle stora möjligheter.

Bild över den digitala förarmiljön i en VW Caravelle minibuss

Smart och uppkopplad

Caravelle 6.1 finns med en rad olika assistans- och säkerhetssystem och ger tillgång till wifi hotspot och andra uppkopplade tjänster.

VW Caravelle framfrån med en kvinna i förgrunden, parkerad utanför en flygplats

Ett ekonomiskt alternativ

Caravelle 6.1 är tack vare en ny generation motorer, BlueMotion Technology och hög kvalitet en ekonomisk investering.

Exteriör och interiör

Självsäker design

Caravelle är en av få bilar som du kan ta till byggvaruhuset ena dagen och köra celebriteter till röda mattan nästa dag.

  • Mycket stabil kaross
  • Hållbara material
  • Hög kvalitet

Motorer och drivlina

Effektiva EU 6-motorer

Caravelle 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt nya EU 6d TEMP-standarden. 2-litersmotorn finns med effektuttag 110 eller 204 hk och finns att få med DSG automatlåda.

Alltid uppkopplad med Caravelle 6.1

Säkerhet och teknik

Säkerhet och teknik

Illustration som visar mulitkollisionsbroms i VW Caravelle minibuss

Caravelle 6.1 har uppdaterats med en mängd nya säkerhets- och assistanssystem för att underlätta vardagen för dig som kör, men även komforten för dig och dina medpassagerare.

Volkswagen
We Connect

Med hjälp av Volkswagens onlinetjänster är du alltid uppkopplad när du är ute på vägarna. Med We Connect får du information om bilens status, snabb kontakt med servicepersonal vid problem, med mera. Med We Connect Plus kan du styra bilen med hjälp av din smartphone, få information om trafikstörningar i realtid, billarm online, för att nämna några funktioner.