Blå VW Caravelle minibuss bakom en kvinna
Blå VW Caravelle minibuss bakom en kvinna
Blå VW Caravelle minibuss bakom en kvinna

Volkswagen
Caravelle 6.1

Minibuss med allt som behövs

Caravelle 6.1 är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den nya versionen har flera smarta assistanssystem och kan fås med en helt digital förarmiljö. Caravelle 6.1 har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Versioner

Konfiguratorn är för närvarande inte tillgänglig för Caravelle. Kontakta din återförsäljare för att konfigurera bil.
 

Varför välja Caravelle?
01
Rymlig och praktisk minibuss

Ett utmärkt alternativ för företag som har behov av persontransporter. Passar även stora familjer, med upp till 9 platser.

02
Smart och uppkopplad

Caravelle 6.1 finns med en rad olika assistans- och säkerhetssystem och ger tillgång till wifi hotspot och andra uppkopplade tjänster.

03
Ett ekonomiskt alternativ

Caravelle 6.1 är tack vare en ny generation motorer, BlueMotion Technology och hög kvalitet en ekonomisk investering.

Rymligt och komfortabelt

Alla viktiga funktioner är  integrerade i multifunktionsratten. Tresitssoffan kan dubbelvikas för att ge mer plats för bagage. Andra sätesraden har “Easy Entry”-säten närmast skjutdörren, vilket gör det enkelt att komma in till det bakre sätet. Du kan även ha tillgång till trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

Effektiva EU 6-motorer

Caravelle 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt nya EU 6d TEMP-standarden. 2-litersmotorn finns med effektuttag 110, 150 och 199 hk och de två starkaste finns att få med DSG automatlåda och 4MOTION fyrhjulsdrift.

Säkerhet och teknik

Caravelle 6.1 har uppdaterats med en mängd nya säkerhets- och assistanssystem för att underlätta vardagen för dig som kör, men även komforten för dig och dina medpassagerare.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Självklart finns antisladdsystem (ESC) och låsningsfria bromsar (ABS) som standard. Standard är också den nya sidovindsassistenten som automatiskt korrigerar bilens riktning vid kraftiga kastvindbyar.
 

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caravelle.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there