Blå VW Caravelle minibuss på grusväg

Volkswagen
Caravelle 6.1

Minibuss med upp till 9 platser

Minibuss med upp till 9 platser

  • Frånpris456 720 kr
  • Max säten9
  • Axelavstånd3 000 – 3 400 mm
  • Maxlast6 700 l

  Minibuss med allt som behövs

  Caravelle 6.1 är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den nya versionen har flera smarta assistanssystem och kan fås med en helt digital förarmiljö. Caravelle 6.1 har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  Människor framför en VW Caravelle minibuss

  Rymlig och praktisk minibuss

  I mer än 30 år har Caravelle varit ett självklart val för rymliga persontransporter för företag. Men den passar även stora familjer, med upp till 9 sittplatser. Med två utrustningslinjer, två axelavstånd och ett modulärt sätesmonteringssystem erbjuder Caravelle stora möjligheter.

  Uppkopplad med VW Caravelle minibuss

  Smart och uppkopplad

  Caravelle 6.1 finns med en rad olika assistans- och säkerhetssystem och ger tillgång till wifi hotspot och andra uppkopplade tjänster.

  VW Caravelle framfrån

  Ett ekonomiskt alternativ

  Caravelle 6.1 är tack vare en ny generation motorer, BlueMotion Technology och hög kvalitet en ekonomisk investering.

  Bygg din Caravelle 6.1

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  Erbjudanden och finansiering

  Volkswagen Företagsleasing

  Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Volkswagen All-in

  Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

  Privatleasa Caravelle

  Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

  Exteriör och interiör

  Självsäker design

  Caravelle är en av få bilar som du kan ta till byggvaruhuset ena dagen och köra celebriteter till röda mattan nästa dag.

  • Mycket stabil kaross
  • Hållbara material
  • Hög kvalitet

  Motorer och drivlina

  Effektiva EU 6-motorer

  Caravelle 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt nya EU 6d TEMP-standarden. 2-litersmotorn finns med effektuttag 110 eller 204 hk och finns att få med DSG automatlåda.

  Alltid uppkopplad med Caravelle 6.1

  Säkerhet och teknik

  Säkerhet och teknik

  Mulitkollisionsbroms i VW Caravelle minibuss

  Caravelle 6.1 har uppdaterats med en mängd nya säkerhets- och assistanssystem för att underlätta vardagen för dig som kör, men även komforten för dig och dina medpassagerare.

  Volkswagen
  We Connect

  Med hjälp av Volkswagens onlinetjänster är du alltid uppkopplad när du är ute på vägarna. Med We Connect får du information om bilens status, snabb kontakt med servicepersonal vid problem, med mera. Med We Connect Plus kan du styra bilen med hjälp av din smartphone, få information om trafikstörningar i realtid, billarm online, för att nämna några funktioner.