Husbilar i skymningen

Volkswagen Camper Centers 

Återförsäljare som är specialiserade på campers

Volkswagen Camper Centers finns för dig som äger eller vill köpa en Volkswagen campermodell. På 20 utvalda återförsäljareOpens an external link inom Volkswagen Transportbilars återförsäljarnät erbjuder specialutbildad personal hjälp och vägledning inom både service och försäljning. På ett Volkswagen Camper Centers finns också visnings- och demobilar att se och provköra. Stäm av med ditt närmaste Camper Center vad de har visat upp, om du är intresserad av Grand California, California Ocean och Beach eller kompakta Caddy California.

--:--
Husbilar med beslysning

En trygghet, vart du än befinner dig på din resa

Personalen vid ett av Volkswagen Camper Center har alltid specialkunskap och aktuell utbildning på alla campingfordon från Volkswagen. Här finns kunskap både om fordonet, men också bodelen och alla dess funktioner.

Bara i Sverige finns det 95 serviceverkstäder inom Volkswagen Transportbilar utspridda över hela landet som kan ta emot din campingbil. Därtill finns också ordinarie återförsäljarnät med verkstäder, både i Sverige och övriga Europa. Det ger dig en trygghet, vart du än befinner dig på resan.

Husbilar i affar
Man dukar utanför husbilen
Om konceptet

Volkswagen Camper Centers i Sverige

Om konceptet

Volkswagen Camper Centers i Sverige

Två försäljare på Camper Center i Karlstad
1
1.
Markus Westerberg (t.h), Produktchef Volkswagen Transportbilar och Joakim Andersson (t.v), Försäljningschef Lecab i Karlstad

Konceptet med Camper Center kommer ursprungligen från Österrike och Schweiz där campermarknaden är stor, berättar produktchefen Markus Westerberg som ansvarar för Volkswagen Transportbilars campingmodeller. I Sverige har vi kopierat detta på utvalda återförsäljare för att bättre kunna hjälpa kunder som vill köpa eller redan äger en Volkswagen campermodell. För att få bli ett Volkswagen Camper Center krävs utbildad personal, demobilar och plats i bilhallen för att visa upp Volkswagens ”plåtismodeller”: Grand California, California Ocean och Beach samt kompakta Caddy California.

Vanliga frågor och svar 

Kontakta ditt närmaste
Volkswagen Camper Center

Välkommen att kontakta ditt närmaste center och ta reda på mer om Volkswagen Grand California, California Beach eller Ocean eller Caddy California.

Alla modeller från Volkswagen är ovanligt smarta för sin storlek och erbjuder mer frihet på vägarna. Utrustad med fyrhjulsdrift och i kombination med det kompakta formatet så är det inget som hindrar dig att ta dig till vägs ände, bokstavligen. Eller in i stadens centrum för den delen. Volkswagens campervans är inte bara ett hus på hjul - här finns körkomfort, prestanda och säkerhet som hos en personbil. Oavsett om du använder din Volkswagen camper som din vardagsbil, eller bara under semesterveckorna, så ska du inte behöva kompromissa med bilens egenskaper.

Mer om våra camping- och husbilar 

Mer om våra camping- och husbilar