VW Grand California husbil camping

Volkswagen
Grand California

Din nya husbil?

Din nya husbil?

Frånpris
678 320kr
Sovplatser
2 vuxna, 2 barn
Axelavstånd
3 640 / 4 490mm
Bilens längd
6 000 / 6 800mm

Bästa husbilen för din semester

Möt nya Grand California, en helt ny husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus. Grand California finns i två versioner. En kortare variant, kallad 600 (6 meter lång) och en längre version som heter 680. Extra 80 centimeter på längden i 680 ger utrymme för större sovrum bak i bilen samt extra förvaringsskåp.

Grand California hittar du hos våra Volkswagen Camper Centers

Här hittar du en instruktionsbok med sånt som är bra att veta om bilen och camping.

Praktiskt kök i VW Grand California husbil

Allt du behöver

Grand California har kök med gasolbrännare och 70-liters kyl med frys. Våtutrymme med dusch (inne och ute) och handfat och toalett. Färskvattentank 110 liter.

Enkelt att fälla ut och in sängen i VW Grand California husbil

Bekväm och yteffektiv

Interiören gör att du effektivt kan utnyttja alla ytor och skrymslen. De främre stolarna är snurrbara och längst bak finns säng för två vuxna. Loftsäng för barn som tillval.

Vardagsrummet i VW Grand California husbil

Smidig och stark

En förvånansvärt rymlig husbil i förhållande till sina yttermått. Tillsammans med den starka motorn gör det att du enkelt och smidigt tar dig fram på vägarna.

Erbjudanden och finansiering

Privatleasa Grand California

Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

Finansiera ditt bilköp

Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

Exteriör och interiör

Husbilen inuti: Ett rullande semesterhem med fem rum

Ligg bekvämt i sovrummet. Fräscha upp dig i duschutrymmet. Tillaga dina favoriträtter i köket. Umgås, ät och koppla av i vardagsrummet. Slå dig ner och njut av utsikten från uterummet. Använd alla utrymmen i Grand California som du själv vill. Känn dig som hemma och hitta dina egna favoritplatser var du än är.

Gillar du att sova på längden, tvären eller högt upp?

Alla vill sova i sin egen säng. Med en madrass och kudde som ger den bästa sömnen. Sängen är en viktig integrerad del i din husbil för att du ska kunna vara utvilad på morgonen. Med en loftsäng och en tvärställd sängyta för vuxna är bakre delen av Grand California 600 ett sovrum för två vuxna och två barn. En längsgående bredare sängyta i Grand California ger ännu mer bekvämlighet.

Planskiss över VW Grand California 680 husbil
Grand California 680
Planskiss över VW Grand California 600 husbil
Grand California 600

Motorer och drivlina

God räckvidd