Volkswagen
Grand California

Frånpris
583 920kr
Sovplatser
2 vuxna, 2 barn
Axelavstånd
3 640 – 4 490mm
Semestern är räddad

Möt nya Grand California, en helt ny husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus.

Bygg din Grand California
Varför välja Grand California?
01
Allt du behöver

Grand California har kök med gasolbrännare och 70-liters kyl med frys. Våtutrymme med dusch (inne och ute) och handfat och toalett. Färskvattentank 110 liter.

02
Bekväm och yteffektiv

Interiören gör att du effektivt kan utnyttja alla ytor och skrymslen. De främre stolarna är snurrbara och längst bak finns säng för två vuxna. Loftsäng för barn som tillval.

03
Smidig och stark

En förvånansvärt rymlig husbil i förhållande till sina yttermått. Tillsammans med den starka motorn gör det att du enkelt och smidigt tar dig fram på vägarna.

Ett rullande semesterhem med fem rum

Ligg bekvämt i sovrummet. Fräscha upp dig i duschutrymmet. Tillaga dina favoriträtter i köket. Umgås, ät och koppla av i vardagsrummet. Slå dig ner och njut av utsikten från uterummet. Använd alla utrymmen i Grand California som du själv vill. Känn dig som hemma och hitta dina egna favoritplatser var du än är.

Gillar du att sova på längden, tvären eller högt upp?

Alla vill sova i sin egen säng. Med en madrass och kudde som ger den bästa sömnen. Sängen är en viktig integrerad del i din husbil för att du ska kunna vara utvilad på morgonen. Med en loftsäng och en tvärställd sängyta för vuxna är bakre delen av Grand California 600 ett sovrum för två vuxna och två barn. En längsgående bredare sängyta i Grand California ger ännu mer bekvämlighet.

Planskiss över VW Grand California 680 husbil
Grand California 680
Planskiss över VW Grand California 600 husbil
Grand California 600
Du har full kontroll

Grand California är byggd för att du ska kunna njuta av resan oavsett om du är förare eller passagerare. Det finns en mängd hjälpmedel och många möjligheter till information och underhållning. Välj bland flera radio- och navigationssystem.

Ladda, lyssna, koppla av

Eftersom husbilen blir ditt hem ska du ha det lika enkelt och bekvämt som hemma. Med hjälp av centralenheten med touchskärm styr du olika funktioner i bilen och du har tillgång till uttag för USB och strömkällor.

Tillval:

  • Satellitmottagare för TV
  • Solpaneler på taket
  • Luftkonditioneringsenhet i taket
Smarta system ger större säkerhet

Grand California har en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att öka säkerheten. Du får ökat skydd mot vind, dåligt väder och vid svåra trafiksituationer.

Du hittar bl.a. följande system i Grand California:

  • Sidoskydd
  • Sidvindsassistent
  • Lane Assist
  • Varning för bakomvarande fordon
  • Park Assist
  • ACC med Front Assist
  • Light Assist
Tips inför resan

Ofta kan några råd och tips göra semesterresan ännu bättre. Det finns mycket att tänka på när man ska ge sig iväg ut på vägarna. Både när det gäller packning, vad man behöver tänka på under resan och när man kommer fram.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Grand California.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there