--:--
--:--
--:--

Volkswagen
Grand California

Frånpris
617 520kr
Sovplatser
2 vuxna, 2 barn
Axelavstånd
3 640 – 4 490mm

Semestern är räddad

Möt nya Grand California, en helt ny husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus.

Bygg din Grand California

Ladda in en sparad bil och fortsätt bygga

Varför välja Grand California?

1
Allt du behöver

Grand California har kök med gasolbrännare och 70-liters kyl med frys. Våtutrymme med dusch (inne och ute) och handfat och toalett. Färskvattentank 110 liter.

Praktiskt kök i VW Grand California husbil
Praktiskt kök i VW Grand California husbil
2
Bekväm och yteffektiv

Interiören gör att du effektivt kan utnyttja alla ytor och skrymslen. De främre stolarna är snurrbara och längst bak finns säng för två vuxna. Loftsäng för barn som tillval.

Enkelt att fälla ut och in sängen i VW Grand California husbil
Enkelt att fälla ut och in sängen i VW Grand California husbil
3
Smidig och stark

En förvånansvärt rymlig husbil i förhållande till sina yttermått. Tillsammans med den starka motorn gör det att du enkelt och smidigt tar dig fram på vägarna.

Två VW Grand California husbilar sedda från ovan
Två VW Grand California husbilar sedda från ovan

Ett rullande semesterhem med fem rum

Ligg bekvämt i sovrummet. Fräscha upp dig i duschutrymmet. Tillaga dina favoriträtter i köket. Umgås, ät och koppla av i vardagsrummet. Slå dig ner och njut av utsikten från uterummet. Använd alla utrymmen i Grand California som du själv vill. Känn dig som hemma och hitta dina egna favoritplatser var du än är.