Trädgårdsmästare bakom en VW Crafter Skåp

Service och underhåll

Varför ska man välja Original? Upptäck fördelarna med att serva och underhålla din transportbil hos en auktoriserad verkstad.

Varför ska man välja Original? Upptäck fördelarna med att serva och underhålla din transportbil hos en auktoriserad verkstad.

För alla milen med transportbilen

När din Volkswagen Transportbil behöver service eller kanske en reparation, är den i goda händer hos oss. Personalen hos våra auktoriserade verkstäder är utbildade experter på just din bil, har alla nödvändiga specialverktyg och använder alltid Originaldelar särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar.

Vi har också utvecklat en plan för bilens service så att den löpande och kostnadseffektivt kan få omsorgen den behöver av experterna, i varje skede i dess liv. Alltid med en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken och vi fyller även på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

ÅRSMODELL 2020 och nyare

Volkswagen Original­service

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

ÅRSMODELL 2019 till 2016

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

ÅRSMODELL 2015 och äldre

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lägre pris på service och reparationer för din bil som är åtta år eller mer – årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Läs mer om Originalservice 8+

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen av årsmodell 2015 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Läs mer om Basservice

Varför Volkswagen Originalservice?

1
Högre andrahandsvärde

Tack vare auktoriserade mekaniker och originaldelar får din bil högre andrahandsvärde.
Läs mer om Volkswagen Originalservice

Mekaniker byter bromsklossar på en VW transportbil
2
Förlängd MobilitetsGaranti

MobilitetsGarantin förlängs varje gång du gör en service.
Läs mer om MobilitetsGarantin här

Förarplatsen i en VW Caddy
3
Gratis vikariebil

Låna en likvärdig bil när din egen är på verkstaden.
Läs mer om vikariebil här

Bagare lastar in varor i en VW Caddy

Boka service online

Ange registreringsnummer, välj verkstad och välj vilken service du vill göra. Boka snabbt och enkelt online.

Varför auktoriserad verkstad?

1
100% Volkswagen

Vi använder bara Volkswagen Originaldelar som är anpassade till just din bil. Så att din bil förblir 100% Volkswagen.