2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Originalservice.

Service och underhåll.

Om något behöver repareras är din Volkswagen Transportbil i goda händer hos oss. Med vår innovativa verkstadsutrustning samt specialverktyg särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar kan vi utföra service och reparationer på din Volkswagen Transportbil i enlighet med Volkswagens riktlinjer.    

Volkswagen Originalservice.

Volkswagen serviceverkstad.

Vad innehåller en service?

Ge din bil kärleken den förtjänar.

I serviceboken som följer med din bil finns detaljerad information om vad servicen innehåller och med vilka intervaller den bör genomföras. Innehållet i servicen skiljer sig något åt beroende på vilken bilmodell du har.

All service är inte densamma: För din nyinköpta transportbil är kostnadseffektivitet och bibehållande av värde särskilt viktigt. För äldre bilar är det viktigare att hålla bilens slitagedelar fräscha för att säkerställa mobilitet. Våra auktoriserade serviceverkstäder ger dig rätt tjänster för att bibehålla din bils värde och prestanda under lång tid.

Service för 110 öre milen hos Volkswagen Transportbilar.

Service för 110 öre milen.

Nu kan du teckna att mycket förmånligt serviceavtal.

Auktoriserade verkstäder.

Volkswagen serviceverkstad.

Varför välja en märkesverkstad?

Lämna din bil i trygga händer.

En verkstad som är auktoriserad av Volkswagen måste uppfylla en mängd krav som säkerställer att din bil behandlas på bästa tänkbara vis. Det gäller allt ifrån rätt verktyg till utbildad och certifierad verkstadspersonal. Dessa huvudpunkter revideras årligen och vid brister kan en verkstad i värsta fall mista sin auktorisering.

Utöver en välfylld servicebok, som ökar andrahandsvärdet, så lämnar vi 12 månaders garanti på reparationer och 24 månaders garanti på originaldelar och eventuella följdskador.

Volkswagen Caddy.

Volkswagen Vikarie.

Fri lånebil när din egen är på verkstaden.

Volkswagen Originaldelar.

Volkswagen Originaldelar.

Varför Volkswagen Originaldelar?

Ge din bil bästa tänkbara förutsättningar.

Du har säkert hört det förut, att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför, ofta ser man ingen stor skillnad utanpå. Men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som inte är perfekt anpassad för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

Vindruta på en Volkswagen Transportbil

Glas och sikt.

Läs mer om vikten av god sikt och varför du ska välja en originalruta.

Delar för alla bilar och plånböcker.

Volkswagen Original.

Team Transportbilar.

Ett helt team av specialister på transportbilar.

Nästa steg.

Relaterade produkter.