2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Originalservice.

Service och underhåll.

Om något behöver repareras är din Volkswagen Transportbil i goda händer hos oss. Med vår innovativa verkstadsutrustning samt specialverktyg särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar kan vi utföra service och reparationer på din Volkswagen Transportbil i enlighet med Volkswagens riktlinjer.    

Volkswagen Originalservice.

Vad innehåller en service?

Ge din bil kärleken den förtjänar.
Volkswagen serviceverkstad.

I serviceboken som följer med din bil finns detaljerad information om vad servicen innehåller och med vilka intervaller den bör genomföras. Innehållet i servicen skiljer sig något åt beroende på vilken bilmodell du har.

All service är inte densamma: För din nyinköpta transportbil är kostnadseffektivitet och bibehållande av värde särskilt viktigt. För äldre bilar är det viktigare att hålla bilens slitagedelar fräscha för att säkerställa mobilitet. Våra auktoriserade serviceverkstäder ger dig rätt tjänster för att bibehålla din bils värde och prestanda under lång tid.

Auktoriserade verkstäder.

Varför välja en märkesverkstad?

Lämna din bil i trygga händer.
Volkswagen serviceverkstad.

En verkstad som är auktoriserad av Volkswagen måste uppfylla en mängd krav som säkerställer att din bil behandlas på bästa tänkbara vis. Det gäller allt ifrån rätt verktyg till utbildad och certifierad verkstadspersonal. Dessa huvudpunkter revideras årligen och vid brister kan en verkstad i värsta fall mista sin auktorisering.

Utöver en välfylld servicebok, som ökar andrahandsvärdet, så lämnar vi 12 månaders garanti på reparationer och 24 månaders garanti på originaldelar och eventuella följdskador.

Volkswagen Originaldelar.

Varför Volkswagen Originaldelar?

Ge din bil bästa tänkbara förutsättningar.
Volkswagen Originaldelar.

Du har säkert hört det förut, att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför, ofta ser man ingen stor skillnad utanpå. Men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som inte är perfekt anpassad för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

Delar för alla bilar och plånböcker.

Nästa steg.

Relaterade produkter.