VW Crafter pickup i skogsarbete

På- och ombyggnationer av din transportbil

Bygg om din bil så den passar dina behov

Kan du berätta vad du ska använda din transportbil till så kan din Volkswagen-återförsäljare ge dig förslag på lösningar. Volkswagen Transportbilar samarbetar med noggrant utvalda påbyggare för att både kvalitet och funktion ska bli bästa tänkbara. Många lösningar kan du få levererat direkt till återförsäljaren, snabbt och effektivt. 

Gå direkt till påbyggnadsskåp

Gå direkt till hamnutrustning

Fördelar med Volkswagens påbyggnationer

1
Lång erfarenhet

Kundspecifik anpassning av transportbilar, lastbilar och personbilar har funnits i lika många år som bilen själv. Den första levererade Volkswagen i Sverige köptes av telemontören Olof Holmgren 1948. Istället för baksäte fick bilen en inredning för verktyg och instrument.

Volkswagen Transporter T1 gammal folkabuss
2
Kundanpassade lösningar

Volkswagens återförsäljare är specialister på våra transportbilar och anpassar fordonet efter dina behov. De har ett mycket stort kontaktnät vad gäller påbyggare och leverantörer för att kunna erbjuda just dig en passande lösning.

Ombyggd VW Amarok pickup
3
Snabbt och enkelt

Väljer du någon av alla våra hamnutrustningar, transporteras bilen till återförsäljaren utrustad och klar, till lägsta möjliga kostnad samt på kortast möjliga tid.

Man tittar ut från vindrutan på sin VW Crafter

Din väg till personligt anpassad bilinredning

Vill du inreda eller bygga på din transportbil är Volkswagen rätt väg att gå. Här kan du beställa allt – och efter leverans är det bara att åka ut och jobba.

Påbyggnadsskåp
VolyMax

Våra påbyggnadsskåp har både design och konstruktionslösningar som är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att uppnå bästa påbyggnadsvikt och maximal lastförmåga. Oavsett om du vill skapa smart förvaring och optimera lastkapaciteten eller eller isolera din bil för till exempel kyltransporter kan vi hjälpa dig att utrusta fordonet.

Hamnutrustning

Brett sortiment av specialanpassningar direkt från hamn

Det finns i Sverige och utomlands ett mycket stort antal företag som gör påbyggnationer och modifieringar av bilar. Antalet olika byggnationer är oändligt. I vår organisation har vi samlat ihop en mängd byggnationer av både enklare och mer avancerad typ som vi erbjuder direkt i våra säljsystem som så kallad ”Hamnutrustning”.

Antalet olika byggnationer är oändligt.
Inredning i en VW Caddy Skåp

Hur fungerar det?

Vid beställning av bilen väljer du till hamnutrustning efter behov och dessa är prissatta och klara i våra system. Alla beställningsrutiner av hamnutrustningen och all logistik sköts med automatik. Efter att bilen tillverkats och importerats påbörjas montaget av hamnutrustning. Därefter transporteras bilen till återförsäljaren, utrustad och klar till lägsta möjliga kostnad samt på kortast möjliga tid. Din bil är nu anpassad efter dina behov, efter nordiskt klimat och svensk lag.

Exempel på hamnutrustning

Allt det här kan du beställa och få levererat färdigmonterat direkt.

 • Flak
 • Tipp
 • Kran
 • Kapell
 • Kåpor
 • Volymskåp
 • Bakgavellyftar
 • Skyddsinklädnader och golv
 • Komfortmellanväggar
 • Komfortinklädnader
 • Täckt dubbelhytt
 • Ytter- och innerfönster
 • Förvaringsskåp
 • Serviceinredningar
 • Rullstolstaxi avsedd för utökat bruk
Tipp på en VW Crafter chassi

Transportlösningar för alla branscher

Handikappanpassad VW Caddy

Volkswagen har lång erfarenhet av att påbygga, specialinreda och utrusta nyttofordon för skilda uppgifter till små och stora företag, organisationer, stat, landsting och kommuner. Har du specifika önskemål och krav på din nya bil som inte täcks av hamnutrustningen, så kan vi tillgodose dem. Tala med din närmaste Volkswagenåterförsäljare, vi är specialister på ombyggnationer.

Amarok V6
Polisens nya hundbil

När polisen påbörjade projektet med att ta fram nästa generations polishundbilar stötte de tidigt på patrull. Hundpatrullbilarna ställde höga krav på burarnas storlek som personbilarna inte klarade att uppfylla. Skulle det gå att basera hundpatrullbilarna på Amarok?
 

Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer om påbyggnationer och hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta oss – vi finns i hela landet.

Är du påbyggare?

För att se till att uppfylla våra kunders olika och specifika behov, samarbetar vi med externa påbyggarföretag som ordnar med alla möjliga typer av anpassningar och påbyggnationer.
 

Tjäna mer och må bättre med specialinredd transportbil

Med specialinredning i din transportbil underlättas din vardag. Säkert, ergonomiskt rätt och ekonomiskt smart.

– En normal hantverkare får cirka 20 minuter mer debiterbar tid per dag, säger Christer Abrahamsson på System Edström.

Det är inte ovanligt att hantverkare ”blir ett” med sin transportbil. Här är Christoffer, Fredrik och Niklas som fixat till sina bilar rejält. Kan du gissa deras yrke?