Bygg om din bil så den passar dina behov

Kan du berätta vad du ska använda din transportbil till så kan din Volkswagen-återförsäljare ge dig förslag på lösningar. Volkswagen Transportbilar samarbetar med noggrant utvalda påbyggare för att både kvalitet och funktion ska bli bästa tänkbara. Många lösningar kan du få levererat direkt till återförsäljaren, snabbt och effektivt. 

Gå direkt till påbyggnadsskåp

Gå direkt till hamnutrustning

Fördelar med Volkswagens påbyggnationer

1
Lång erfarenhet

Kundspecifik anpassning av transportbilar, lastbilar och personbilar har funnits i lika många år som bilen själv. Den första levererade Volkswagen i Sverige köptes av telemontören Olof Holmgren 1948. Istället för baksäte fick bilen en inredning för verktyg och instrument.

Volkswagen Transporter T1 gammal folkabuss
2
Kundanpassade lösningar

Volkswagens återförsäljare är specialister på våra transportbilar och anpassar fordonet efter dina behov. De har ett mycket stort kontaktnät vad gäller påbyggare och leverantörer för att kunna erbjuda just dig en passande lösning.

Ombyggd VW Amarok pickup
3
Snabbt och enkelt

Väljer du någon av alla våra hamnutrustningar, transporteras bilen till återförsäljaren utrustad och klar, till lägsta möjliga kostnad samt på kortast möjliga tid.

Man tittar ut från vindrutan på sin VW Crafter