VW ID. Buzz Cargo och två solcellsinstallatörer

Våra elbilar

Våra eldrivna bilar tillhör en ny era. De är intelligenta, innovativa och hållbara. 

Våra eldrivna bilar tillhör en ny era. De är intelligenta, innovativa och hållbara. 

Eldrivna transportbilar för alla behov

Det pågår en omfattande satsning från Volkswagen Transportbilar för att skapa ett komplett program av lätta transportbilar som drivs av elektricitet. En utveckling som kommer att intensifieras under kommande år. Det finns dessutom flera andra spännande projekt inom Volkswagen-koncernen för att utveckla elektriska produkter som underlättar människors arbete och fritid. 

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo är först ut i den nya stora satsningen på elbilar. Dessa bilar är först i sina respektive klasser att vara utvecklad som elbil från grunden, vilket gjort det möjligt att fullt ut utnyttja elbilsplattformens alla fördelar när det gäller utrymmen, effektivitet och design.

Upptäck våra elbilar

Volkswagen
ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr. 

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Se Volkswagen Personbilars övriga program av elbilar och laddhybrider

Upptäck alla modeller inom familjen ID.

Volkswagen
Nya Multivan eHybrid

Innovativ, digital och framåtblickande - detta är det nya ansiktet av nästa generation Multivan. Den är samtidigt säker, komfortabel och praktisk. Redo för en ny era, utan att tappa styrkorna från de tidigare generationerna.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om våra elbilar.