Två sollcellsinstallatörer tar en paus bredvid en vit VW ID. Buzz Cargo elskåpbil

Våra elbilar

Eldrivna transportbilar för alla behov

Våra eldrivna bilar tillhör en ny era. De är intelligenta, innovativa och hållbara. 

Det pågår en omfattande satsning från Volkswagen Transportbilar för att skapa ett komplett program av lätta transportbilar som drivs av elektricitet. En utveckling som kommer att intensifieras under kommande år. Det finns dessutom flera andra spännande projekt inom Volkswagen-koncernen för att utveckla elektriska produkter som underlättar människors arbete och fritid. 

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo är först ut i den nya stora satsningen på elbilar. Dessa bilar är först i sina respektive klasser att vara utvecklad som elbil från grunden, vilket gjort det möjligt att fullt ut utnyttja elbilsplattformens alla fördelar när det gäller utrymmen, effektivitet och design.

Upptäck våra elbilar

Volkswagen
ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr. 

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Upptäck resten av ID.-familjen

Våra elbilar är gjorda för att passa alla – så att du oavsett livsstil kan köra elektriskt. Vilken elbil som passar som dig bäst beror bland annat på var du bor och hur mycket du kör. Upptäck alla modeller i ID.-familjen.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om våra elbilar.

Våra artiklar om elbilar

Genom åren har det blivit en hel del artiklar om elbilar i Transportmagasinet och Volkswagen Magasin. Du hittar dem alla här. Mycket nöje!