VW ID Buzz på landsväg
1

ID. Buzz | 2022
En ikon i ny skepnad
100% elektrisk 

En ikon i ny skepnad
100% elektrisk 

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. ID. Buzz är en sann hyllning till ikonen men helt och hållet utformad för framtidens mobilitetskrav. Uppkopplad. Intuitiv. Med komfort och smart användbarhet i vardagen ger den maximal frihet. ID. Buzz är mer än bara ett fordon med en elektrisk motor. Den är gjord för alla som vill starta en ny era av mobilitet tillsammans med oss.

Det här är vägen framåt. ID. Buzz.

Praktisk med nytänkande innehåll 

Släpp in solen

Ett panoramatak som verkligen förtjänar sitt namn då det sträcker sig över nästan hela ID. Buzz, alltid redo för himmelska vyer. Njut av det mest naturliga ljuset, stjärnklara nätter och omgivningens dofter och vindar.

Inte bara vacker, men smart designad 

VW ID Buzz LED-strålkastare

Intelligenta LED-strålkastare

Intelligenta "ögon" i form av LED-strålkastare som kommunicerar interaktivt med förare och omgivning. När du svänger av vägen ser de i önskad riktning, upptäcker fotgängare och cyklister vid vägkanten och får dem att också uppmärksamma din ID. Buzz med diskreta ljussignaler.

Par sitter på en strand framför en VW ID Buzz

Sensorer: se utan att synas

På ID. Buzz finns många sensorer som skannar av omgivningen för att göra din resa så bekväm och säker som möjligt. Sensorerna är helt integrerade och dolda för att inte störa linjespelet i den svepande designen. ID. Buzz är förberedd för autonom körning.

Barn ligger i baksätet i en VW ID Buzz

Flexibilitet på en ny nivå

Katalysator? Bränsletank? Växellåda? ID. Buzz behöver inte detta utan utnyttjar sitt utrymme till max för att ger mer plats till dig och din last. Optimerad aerodynamik på utsidan och gott om utrymme på insidan. Tack vare sin flexibla konfiguration ger den dig nästan all frihet du kan tänka dig.

VW ID Buzz kamouflerad

Vanliga frågor

Detta kanske också intresserar dig...

Kontakta återförsäljare
Vi finns i hela Sverige

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Håll dig uppdaterad
Följ oss på Facebook

Folkabussens historia

Detta kanske också intresserar dig...