En man på väg att sätta i en laddsladd i en VW ID Buzz minibuss

Elbilar från Volkswagen Transportbilar

En grön och elektrisk omstart är
vägen framåt

Som marknadsledare är det viktigt att föregå med gott exempel, man ska visa vägen. Har man möjlighet att påverka, då ska man ta den chansen. Det är både en skyldighet och en möjlighet. 

Det kan inte ha undgått någon att vi måste förändra vårt sätt att leva samtidigt som företag måste ställa om sina verksamheter för att vi ska nå uppsatta klimatmål. Därför gör hela Volkswagenkoncernen omfattande investeringar i elektrifiering och omställningar i produktionen för att minska miljöpåverkan genom bilens hela livslängd. 

Upptäck våra elbilar

Volkswagen
ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr. 

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Upptäck resten av ID.-familjen

Våra elbilar är gjorda för att passa alla – så att du oavsett livsstil kan köra elektriskt. Vilken elbil som passar som dig bäst beror bland annat på var du bor och hur mycket du kör. Upptäck alla modeller i ID.-familjen.

Leasa elbil

Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ för dig som är intresserad av en elbil från Volkswagen Transportbilar. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Du kan leasa en elbil utan krav på kontantinsats. Detta belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet, likviditet och få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer vilket är skonsammare mot miljön. Allt för att du och ditt företag ska få ett bekymmerfritt bilinnehav och möjligheten att fokusera på det som är viktigt - er verksamhet.

Läs mer om finansiering och
beställ din elbil online

Beställ leasing online

Välj modell, färg, drivlina och tillval. Beställ och hämta nycklarna hos valfri återförsäljare. 
 

Volkswagen
Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.
 

Vanliga frågor och svar

Prova våra elbilsverktyg
för ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Beräkna räckvidden

Testa vår räckviddskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, körstil och passagerare påverkar räckvidden i din elbil.

Beräkna laddtiden

Testa vår laddtidskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, batterinivå och val av laddstation påverkar laddtiden för din elbil.

Service för elbilar

Med våra skräddarsydda tjänster blir din elbil väl omhändertagen. Ta reda på allt du behöver veta om Volkswagen Originalservice för elfordon och hybridmodeller, t.ex. serviceintervaller, tillbehörsprodukter med mera.

Upp till 50.000 i klimatpremie – så här fungerar det!

Från och med den 13 februari 2024 kan företag, kommuner samt regioner ansöka om en klimatpremie. Premiebeloppet för eldrivna lätta lastbilar, så som ID. Buzz Cargo, uppgår till maximalt 50 000 kronor under år 2024. Vi har sammanställt information om premien, hur du ansöker och svaren på de vanligaste frågorna.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om våra elbilar.