En VW ID. Buzz laddas med en laddbox
Ladda hemma

Det är lätt att ladda över natten

Ladda hemma

Det är lätt att ladda över natten

Elbilar är bekväma att ladda hemma, till exempel över natten. För att undvika att behöva koppla in bilen i ditt hushållsuttag finns det högpresterande laddboxar, så som ID. Charger, ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Med en laddbox blir det både säkrare och snabbare att ladda hemma. Om du dessutom laddar med certifierad grön el är du extra klimatmedveten.

Ladda bekvämt och snabbt med din egen laddbox

Ett praktiskt, högpresterande uttag för väggupphängning: Många valfria väggboxar som ID. Charger tål vattenstänk och lämpar sig därför inte bara för garage, utan även för carportar och utomhusparkeringar. Det enda som krävs är en strömanslutning och någonstans att montera upp laddboxen. En hemmaladdbox använder växelström (AC) och ger vanligtvis en maximal laddningskapacitet på upp till 11 kW. Detta gör den till en betydligt snabbare och bekvämare lösning än att ladda via ett hushållsuttag.

Ladda med ID. Charger: Den toppmoderna laddboxen för ditt hem

En ID. Buzz laddas med en laddbox

ID. Charger gör laddningen snabb och enkel. Koppla in den fasta laddningskabeln från laddboxen till din elbil – det är allt. Strömmen kommer från hushållsnätet och kostnaden för laddningen kommer på fakturan från din elleverantör.

ID. Charger kan göra laddningen så mycket smartare. Den finns i tre varianter och erbjuder alltifrån enkel laddning till intelligent styrning med app. Med alla dess fördelar och funktioner har ID. Charger från Elli exakt rätt laddningslösning för ditt hem och dina behov.

En ID. Charger: Tre varianter

Kraftfull instegsmodell

  • Högkvalitativ Volkswagendesign
  • Laddkapacitet upp till 11 kW AC (3-fas)
  • Fast laddkabel, med valfri längd upp till 7,5 m
  • Integrerad jordfelsbrytare
  • Kompatibel med överbelastningsskyddsutrustning