Caddy California med ett tält på stranden
Caddy California med ett tält på stranden
Caddy California med ett tält på stranden

Världspremiär:
Nya Caddy California

En liten husbil för två – kommer snart

En liten husbil för två – kommer snart

Minstingen i familjen:
Nya Caddy California

Upptäck frihet på ett nytt sätt: upplev den nya, spännande Caddy California och bli inspirerad av innovationerna, det sofistikerade utrymmet med fem platser och många andra nya funktioner. Nya Caddy California erbjuder dig en bekväm sovplats, ett utdragbart pentry, tillsammans med bord och stolar som kan fällas undan. Tack vare moderna assistanssystem har det aldrig varit bekvämare att resa. Med den nya digitala förarmiljön kan du uppleva banbrytande infotainment, inklusive mobila onlinetjänster som är lättillgängliga via den centrala pekskärmen (Innovision Cockpit).

--:--

Campa när du vill

Sov bättre

Unna dig en lång sovmorgon – vakna upp utvilad. Hur du än sover säkerställer fjädrarna under madrassen att du både ligger och sover bekvämt. Två extra ventilationsgaller på förar- och passagerarsidan garanterar bra ventilation. Sängen tar stöd i bilens kaross, vilket gör den ännu enklare att fälla ut och in. Det innebär även mer lagringsutrymme under sängramen. Den rymliga och bekväma sängen längst bak i nya Caddy California mäter hela 198 x 107 cm, och ger dig gott om plats för att sträcka ut dig, koppla av och helt enkelt må bra. Väljer du till det lutande panoramafönstret i din Caddy California kan du luta dig tillbaka och känna känslan av att sova under stjärnorna.

Fler anledningar att välja Caddy California

Förhöjd mysfaktor

I nya Caddy California kan du njuta av en riktigt rogivande atmosfär under ett kort stopp eller på din destination: lättmonterade gardiner skyddar mot oönskad insyn och dimbar belysning skapar en ännu mysigare stäming. Tack vare det varma vita ljuset är belysningen behaglig i alla lägen.

Sitt mer bekvämt

Under sängen finns det en en förvaringsväska som innehåller två hopfällbara stolar och ett hopfällbart bord. Du har alltid med dig en sittplats och kan stanna och njuta av en god måltid när du vill. Efteråt kan du enkelt förvara campingmöblerna utan att det tar massa plats eller skramlar när du kör.