Caddy California campingbil vid en strand

Caddy California Maxi

Familjebil möter campinglivet

Familjebil möter campinglivet

  • Frånpris340 720 kr (exkl. moms)
  • Sovplatser2
  • Sittplatser5
  • BränsleDiesel | Bensin

  Liten husbil för två:
  Caddy California

  Upptäck frihet på ett nytt sätt med Caddy California Maxi och bli inspirerad av innovationerna, det sofistikerade utrymmet med fem sittplatser och de smidiga campingfunktionerna. Caddy California erbjuder dig en bekväm sovplats och ett utdragbart minipentry, tillsammans med bord och stolar som kan stuvas undan. Tack vare moderna assistanssystem har det aldrig varit bekvämare och smidigare att resa. Oavsett om resan går till affären, till förskolan eller till en weekend i vildmarken, så erbjuder Caddy California en unik ”två-bilar-i-en-lösning” som tar dig ut på äventyr närsomhelst lusten faller in.

  Observera att på svenska marknaden erbjuds endast den rymligare Caddy California Maxi (vissa bilder här på sidan visar även den korta versionen som inte saluförs i Sverige).

  Den hopfällbara sängen i VW Caddy California minicamper

  Ihopfällbar säng - Perfekt att sova i bilen

  Unna dig en lång sovmorgon – vakna upp utvilad. Hur du än sover säkerställer fjädrarna under madrassen att du både ligger och sover bekvämt. Två extra ventilationsgaller på förar- och passagerarsidan garanterar bra ventilation. Sängen tar stöd i bilens kaross, vilket gör den ännu enklare att fälla ut och in. Det innebär även mer lagringsutrymme under sängramen. Den rymliga och bekväma sängen längst bak i Caddy California mäter hela 198 x 107 cm, och ger dig gott om plats för att sträcka ut dig, koppla av och helt enkelt må bra. Väljer du till det lutande panoramafönstret i din Caddy California kan du luta dig tillbaka och känna känslan av att sova under stjärnorna.

  Utdragbart pentry är en nyhet i nya VW Caddy California minicamper

  Nyhet i Caddy California - Utdragbart pentry

  Det lilla köket bak i Caddy California erbjuder praktiska bänkutrymmen. Två slitstarka lådor ser till att du alltid har dina köksredskap till hands när du förbereder din måltid som du sedan kan tillaga på gasspisen. Pentryt har en ståhöjd på två meter när bakluckan är öppen. I kombination med tältet har du en skyddad och trevlig matplats. Gascylindern som krävs för matlagning (ingår inte) är hermetiskt försluten i modulen och ger plats för en fyllningsvikt på ca. 1,85 kg.

  Tält kopplat till bilen på VW Caddy California Maxi

  Fristående bakre tält - Tält till bil

  För ännu mer utrymme kan du köpa till ett tält som kan kopplas samman med bilens bakända. Tältet kan både användas fristående och sammankopplat med en Caddy California. En perfekt lösning om du till exempel vill ta bilen över dagen och lämna tältet på sin plats. Det är enkelt att montera tältet med det uppblåsbara ramverket och den medföljande pumpen. Tältet rymmer fyra till sex personer.

  Bygg din Caddy California

  Erbjudanden och finansiering

  Privatleasa Caddy California

  Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

  Exteriör och interiör

  --:--

  Intuitiv användning

  Interiören i Caddy California har fått en helt ny design, där stora delar av den blir helt digital. För första gången någonsin finns minicamparen nu tillgänglig med digitala instrument som tillval: Digital Cockpit. Med detta alternativ bildar cockpit- och infotainmentsystemet ett ultramodernt digitalt landskap vi kallar Innovision Cockpit. Flera andra kontroller har också digitaliserats: inklusive en ljus- och siktknappsmodul på multifunktionsratten, och knappar för en rad menyfunktioner. Caddy California levereras också med aktiv ventilation i passagerarutrymmet, bekväma ergoComfort-säten samt ett nytt sittkoncept där sätena i andra raden kan tas bort snabbt och enkelt, vilket ger dig ett jämnt förvaringsutrymme på några ögonblick.

  Alltid uppkopplad med Caddy California

  We Connect i VW Transportbilar

  We Connect

  Bekvämare än någonsin: den nya digitala mobiliteten

  I varje nytt fordon från Volkswagen Transportbilar ingår smarta grundfunktioner, antingen genom de kostnadsfria We Connect-tjänsterna eller flertalet tilläggsfunktioner i We Connect Plus. Vi har tagit fram tre praktiska paket för att göra ditt inträde i världen av digital mobilitet så enkelt och bekvämt som möjligt. Vilka tjänster matchar dig bäst?

  Assistanssystem
  Automatisk förbättrad komfort och säkerhet

  Med assistanssystemen i Caddy California kan du luta dig tillbaka och njuta av varje resa: tack vare Rear Cross Traffic Alert, Trailer Assist och Travel Assist med Emergency Assist kommer du alltid att vara på säkra sidan.

  Boka provkörning

  Boka provkörning

  Innovision Cockpit i nya VW Caddy California

  Upplev Caddy California bakom ratten! Boka en provkörning hos någon av våra återförsäljare. Vi finns i hela landet.

  Volkswagen Camper Centers

  För att ge dig bästa service inom detta område har vi utvalda Volkswagen Camper Centers som satsar på just campingsegmentet genom att erbjuda certifierade specialister, serviceerbjudande anpassat för campingbilar, demobilar och andra tjänster som är unika för dig som är intresserad av att köpa en Grand California, California eller Caddy Beach.
   

  Vanliga frågor och svar

  Se alla våra nya camping- och husbilar