Caddy California med ett tält på stranden

Nyhet:
Caddy California Maxi

Familjebil möter campinglivet

Familjebil möter campinglivet

Minstingen i familjen:
Nya Caddy California

Upptäck frihet på ett nytt sätt men nya Caddy California Maxi och bli inspirerad av innovationerna, det sofistikerade utrymmet med fem sittplatser och de smidiga campingfunktionerna. Nya Caddy California erbjuder dig en bekväm sovplats och ett utdragbart minipentry, tillsammans med bord och stolar som kan stuvas undan. Tack vare moderna assistanssystem har det aldrig varit bekvämare och smidigare att resa. Oavsett om resan går till affären, till förskolan eller till en weekend i vildmarken, så erbjuder Caddy California en unik ”två-bilar-i-en-lösning” som tar dig ut på äventyr närsomhelst lusten faller in. Observera att på svenska marknaden erbjuds endast den rymligare Caddy California Maxi (vissa bilder här på sidan visar även den korta versionen som inte saluförs i Sverige)

Bygg din Caddy California

--:--

Campa när du vill

Sov bättre

Unna dig en lång sovmorgon – vakna upp utvilad. Hur du än sover säkerställer fjädrarna under madrassen att du både ligger och sover bekvämt. Två extra ventilationsgaller på förar- och passagerarsidan garanterar bra ventilation. Sängen tar stöd i bilens kaross, vilket gör den ännu enklare att fälla ut och in. Det innebär även mer lagringsutrymme under sängramen. Den rymliga och bekväma sängen längst bak i nya Caddy California mäter hela 198 x 107 cm, och ger dig gott om plats för att sträcka ut dig, koppla av och helt enkelt må bra. Väljer du till det lutande panoramafönstret i din Caddy California kan du luta dig tillbaka och känna känslan av att sova under stjärnorna.

Fler anledningar att välja Caddy California

Förhöjd mysfaktor

I nya Caddy California kan du njuta av en riktigt rogivande atmosfär under ett kort stopp eller på din destination: lättmonterade gardiner skyddar mot oönskad insyn och dimbar belysning skapar en ännu mysigare stäming. Tack vare det varma vita ljuset är belysningen behaglig i alla lägen.

Sitt mer bekvämt

Under sängen finns det en en förvaringsväska som innehåller två hopfällbara stolar och ett hopfällbart bord. Du har alltid med dig en sittplats och kan stanna och njuta av en god måltid när du vill. Efteråt kan du enkelt förvara campingmöblerna utan att det tar massa plats eller skramlar när du kör.

Nästa generations framsteg

Intuitiv användning

Interiören i Caddy California har fått en helt ny design, där stora delar av den blir helt digital. För första gången någonsin finns minicamparen nu tillgänglig med digitala instrument som tillval: Digital Cockpit. Med detta alternativ bildar cockpit- och infotainmentsystemet ett ultramodernt digitalt landskap vi kallar Innovision Cockpit. Flera andra kontroller har också digitaliserats: inklusive en ljus- och siktknappsmodul på multifunktionsratten, och knappar för en rad menyfunktioner. Caddy California levereras också med aktiv ventilation i passagerarutrymmet, bekväma ergoComfort-säten samt ett nytt sittkoncept där sätena i andra raden kan tas bort snabbt och enkelt, vilket ger dig ett jämnt förvaringsutrymme på några ögonblick.

Kontakta återförsäljare
Vi finns i hela Sverige

Vill du hitta närmaste återförsäljare eller verkstad? Eller har du övriga frågor som rör din bil? Vänd dig då först och främst till din närmaste Volkswagen återförsäljare eller verkstad.
 

Nya Caddy Cargo

Med nya Caddy Cargo är du alltid redo för vardagens alla utmaningar. Allt är nytt men trots det är nya Caddy Cargo precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – något som gör den till Sveriges populäraste transportbil år efter år.

Detta kanske också intresserar dig: