VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen

Volkswagen
California 6.1

Den smarta campingbilen

California 6.1  är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern.

Varför välja California?
01
Ett litet fritidshus på hjul

California 6.1 är en campingbuss på semestern, men den är tillräckligt liten och smidig för att fungera i vardagen.

 

02
Allt du behöver

California 6.1 erbjuder sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

03
Alltid uppkopplad

California 6.1 finns med den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

Sovutrymme i två plan

Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Smart inredning

Det uppfällbara taket gör att det finns två rymliga sängplatser för fyra personer. Köket har allt du behöver; två gasplattor, kylskåp på 42 liter, 30 liters färskvattentank, diskho och två eluttag på 12V resp 230V. Den har vändbara stolar och ett praktiskt multifunktionsbord som går att använda både ute och inne.

Effektiva EU 6-motorer

Campingbilen California 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 110 hk (81kW), 150 hk (110 kW) eller TDI med 199 hk (146 kW).

Säkerhet och teknik

California 6.1 innehåller mängder av avancerad teknik, allt för att du ska kunna ta dig fram säkert och bekvämt. Till sitt förfogande erbjuder den flera avancerade säkerhets- och assistanssystem samt många möjligheter till information och underhållning.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).
 

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om California.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there