VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen

Volkswagen
California 6.1

Frånpris
466 300kr
Sovplatser
Upp till 4 st
Axelavstånd
3 000mm
Den smarta campingbilen

California 6.1 är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern.

Bygg din California 6.1


Ladda in en sparad bil
 och fortsätt bygga

Varför välja California?
1
Ett litet fritidshus på hjul

California 6.1 är en campingbuss på semestern, men den är tillräckligt liten och smidig för att fungera i vardagen.

 

Man och kvinna utanför VW California campingbil
Man och kvinna utanför VW California campingbil
2
Allt du behöver

California 6.1 erbjuder sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

Kvinna sitter framför köket i VW California campingbil
Kvinna sitter framför köket i VW California campingbil
3
Alltid uppkopplad

California 6.1 finns med den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

Styr värmare med mobilen i VW California campingbil
Styr värmare med mobilen i VW California campingbil
Sovutrymme i två plan

Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Smart inredning

Det uppfällbara taket gör att det finns två rymliga sängplatser för fyra personer. Köket har allt du behöver; två gasplattor, kylskåp på 42 liter, 30 liters färskvattentank, diskho och två eluttag på 12V resp 230V. Den har vändbara stolar och ett praktiskt multifunktionsbord som går att använda både ute och inne.

Effektiva EU 6-motorer

Campingbilen California 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 110 hk (81kW), 150 hk (110 kW) eller TDI med 198 hk (146 kW).

Säkerhet och teknik

California 6.1 innehåller mängder av avancerad teknik, allt för att du ska kunna ta dig fram säkert och bekvämt. Till sitt förfogande erbjuder den flera avancerade säkerhets- och assistanssystem samt många möjligheter till information och underhållning.

 • Multikollisionsbroms i VW California campingbil
  Multikollisionsbroms i VW California campingbil
Multikollisionsbroms
Park Assist
 • VW California med We Connect
  VW California med We Connect
 • Discover Media navigationssystem i VW California husbil
  Discover Media navigationssystem i VW California husbil
 • Discover Media navigationssystem
  Discover Media navigationssystem
 • Composition Colour
  Composition Colour
Navigationssystemet "Discover Pro" (tillval)

Säkerhet i första hand

 • Multikollisionsbroms i VW California campingbil
  Multikollisionsbroms i VW California campingbil
Multikollisionsbroms

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).