VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen
VW California på tur i fjällen

Volkswagen
California 6.1

Frånpris
433 920kr
Sovplatser
Upp till 4 st
Axelavstånd
3 000mm

Den smarta campingbilen

California 6.1 är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern.

Bygg din California 6.1


Ladda in en sparad bil
 och fortsätt bygga

Varför välja California?

1
Ett litet fritidshus på hjul

California 6.1 är en campingbuss på semestern, men den är tillräckligt liten och smidig för att fungera i vardagen.

 

Man och kvinna utanför VW California campingbil
Man och kvinna utanför VW California campingbil
2
Allt du behöver

California 6.1 erbjuder sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

Kvinna sitter framför köket i VW California campingbil
Kvinna sitter framför köket i VW California campingbil
3
Alltid uppkopplad

California 6.1 finns med den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

Styr värmare med mobilen i VW California campingbil
Styr värmare med mobilen i VW California campingbil

Sovutrymme i två plan

Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Smart inredning

Det uppfällbara taket gör att det finns två rymliga sängplatser för fyra personer. Köket har allt du behöver; två gasplattor, kylskåp på 42 liter, 30 liters färskvattentank, diskho och två eluttag på 12V resp 230V. Den har vändbara stolar och ett praktiskt multifunktionsbord som går att använda både ute och inne.