Röd VW Multivan 6.1 och kvinna i stad

Volkswagen
Multivan 6.1

Frånpris
519 120kr
Max säten
7
Axelavstånd
3 000mm
Lastvolym
5 800l
Drivlina
4MOTION fyrhjulsdrift

En högre nivå
för familjer och företag

Det här är minibussen för dig som behöver 4MOTION fyrhjulsdrift. Med vassare design, upp till 20 smarta assistanssystem och en helt digital förarmiljö är Multivan 6.1 det perfekta valet för familjer och företag med stora krav. Här åker både barn och vuxna kungligt. Den har plats för upp till åtta personer och kan erbjuda wifi hotspot och andra uppkopplade tjänster. Med hjälp av glidskenor kan du dessutom möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det.

En man lastar in cyklar i en VW Multivan 6.1 minibuss

Riktigt rymlig minibuss

När en vanlig kombi känns för liten är Multivan 6.1 ett bra alternativ. Det är gott om plats för sju personer med bagage och du åker alltid högt och bekvämt.

Interiören i VW Multivan 6.1 är mycket flexibel och anpassningsbar

Flexibel och anpassningsbar

Med Multivan går det snabbt att möblera om. Snurrsäten och tresitssoffa i passagerarutrymmet kan fällas ner, skjutas steglöst och säkras var som helst på systemet med skenor. Det är enkelt att ta bort bakre soffa och säten för maximal lastkapacitet.

Närbild på ett lerigt däck på en VW Multivan med 4MOTION fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdrift

Multivan 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt Euro 6d TEMP. Alla med BlueMotion Technology och automatlåda. Alla versioner kommer med TDI-motor på 204 hk (150 kW) och 4MOTION fyrhjulsdrift. Som ytterligare stöd för 4MOTION fyrhjulsdrift, finns en mekanisk differentialspärr som tillval för bakaxeln. Det gör det enklare att starta under svåra körförhållanden och gör att Multivan kan ta sig fram nästan oavsett väglag.

Prisbelönt

Folkabussen har funnits i 70 år och har fått många utmärkelser:

  • Bästa bil 16 gånger av auto motor und sport, kategori “Vans” (senaste utmärkelsen i maj 2019).
  • Årets fyrhjulsdrivna bil 14 gånger av AUTO BILD ALLRAD, kategori “All-wheel drive Vans” (senaste utmärkelsen i juni 2019).
  • Auto Trophy 11 gånger av AUTO ZEITUNG, kategori “Vans” (senaste utmärkelse 2018).
Multivan Auto Motorsport Award

Erbjudanden och finansiering

Privatleasa Multivan 6.1

Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

Finansiera ditt bilköp

Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

Rabatt på bilförsäkring

Upp till 25 % rabatt på försäkringspremien när du kombinerar den med märkesfinansiering.

Exteriör och interiör

Rymlig och komfortabel minibuss

I en Multivan 6.1 kör man gärna långt och är alltid uppkopplad. Tack vare skenor i golvet kan tresitssoffan och sätena placeras steglöst utmed skenan. Det är också enkelt att ta bort och lyfta ur säten om du i stället behöver mer lastutrymme. Du behöver egentligen inte en takbox om du kör Multivan. Långa föremål, som skidor, kan enkelt skjutas in under den bakre soffan.

Motorer och drivlina

Fyrhjulsdrift 4MOTION, drivning och växellåda

Alla har sin egen körstil och var och en får hitta sin väg. Den kommer med två utrustningslinjer, 204 hk dieselmotor med 4MOTION fyrhjulsdrift och ett brett urval av tillvalsutrustning. Med 4MOTION fyrhjulsdrift så tar du dig fram överallt.