• Frånpris, inkl. moms473 000 kr
  • Frånpris, exkl. moms378 400 kr
  • Antal sittplatser5-7
  • Bränsleförbrukning, blandad körning6,4 – 6,6 l/100 km
  • CO2167 - 172 g/km
  • Dragvikt (upp till)2 000 kg (TDI 150)

Minibussen blir en mötesplats

Multivan är en minibuss som med lätthet anpassar sig till familjelivet. Bilen har ny design både invändigt och utvändigt – men med tydlig DNA-koppling till folkabussen.

Multivan är enormt flexibel med utrymmen för arbetsmöten på vardagen och för familjelivet och alla dina fritidsintressen på helgen. Med upp till sju säten och multifunktionsbord är det enkelt att möblera om så att bilen alltid är anpassad och redo för dina behov.

Multivan erbjuds just nu endast med TDI-motor. Multivan eHybrid (laddhybrid) väntas åter under senare delen av 2024.

Två barn leker i nya VW Multivan laddhybrids rymlig interiör

Sittplatser och bagageutrymme

Multivan är som standard utrustad med fem bekväma individuella säten med möjlighet till upp till sju säten. Multlivan Life och Style är 7-sitsiga som standard. Lastutrymmet bakom första sätesraden erbjuder hela 3,3-3,5 m2, beroende på vald version. Det bästa med Multivan är att du får plats med alla dina fritidsintressen. Packa in cyklar, husdjur, kitesurfutrustning eller skidor och styr mot äventyret.

Snurrbara säten i VW Multivan eHybrid laddhybrid

Flyttbara säten för enkel ommöblering

Varje säte i kupén kan fällas individuellt, flyttas inom ett definierat område och är lätt att ta bort tack vare att vikten minskat med cirka 25%. Detta resulterar i många säteskombinationer. Med tillvalet vändbara stolar på andra raden och multifunktionsbordet kan passagerarutrymmet enkelt möbleras om till en plats för fyra att umgås och äta lunch tillsammans. Multifunktionsbordet kan till och med skjutas fram mellan framstolarna. De individuella stolarna bak kan alla fällas eller lyftas ut helt.

Bygg din Multivan

Multivan erbjuds just nu endast med TDI-motor. Multivan eHybrid (laddhybrid) väntas åter under senare delen av 2024.

Måttskisser

Tekniska data för Multivan

Måttskisser

Tekniska data för Multivan

Måttskisser för nya VW Multivan familjebil laddhybrid.
Drivlinor
Sätesplaceringar
Mått
Bagageutrymme
Utrustningsversioner

Utrustning och versioner

Utseendet på Multivan följer den tydliga och tidlösa designen från företrädarna – men gör också en omtolkning av den klassiska formen. LED-matrix strålkastarna1 och det upplysta insteget2 gör ett imponerande intryck. Tvåtonslackeringen som kan beställas som tillval, och de rejäla 19-tumsfälgarna fångar också ögat. Med stämningsbelysningen2 skapar du precis den känsla du vill invändigt.

Uppkopplad med modern teknik

Multivan är nu ännu mer digital och uppkopplad, vilket gör den redo för vad som än väntar i dagens moderna verklighet. Det här blir mycket tydligt på förarplatsen. Förutom den konfigurerbara Digital Cockpit4 och den stora pekskärmen för infotainmentsystemet där du ställer in många fordonsfunktioner, finns även andra finesser. Som till exempel Head-up display som tillval, samt den integrerade In-Car Shop-funktionen och som tillval ett ljudsystem i toppklass från Harman Kardon.5

Digitala tjänster

Multivan är mer uppkopplad än någonsin tidigare – och därmed optimalt förberedd för idag. Du kan använda de mobila onlinetjänsterna från VW Connect/We Connect för att bekvämt komma åt många användbara funktioner och tjänster som underlättar din resa. Du kan även aktivera nya funktioner via den integrerade In-Car Shop för att öka din komfort ytterligare vid ett senare tillfälle – och få ombord Amazons röstassistanssystem Alexa (ej i Sverige).