Röd VW Multivan 6.1 i stad
Röd VW Multivan 6.1 i stad
Röd VW Multivan 6.1 i stad

Volkswagen
Multivan 6.1

Frånpris
391 920kr
Max säten
8
Axelavstånd
3000 – 3 400mm
Lastvolym
5 800 – 6 700l

En högre nivå
för familjer och företag

Den här minibussen är perfektion tagen till en ny nivå. Med vassare design, upp till 20 smarta assistanssystem och en helt digital förarmiljö är Multivan 6.1 det perfekta valet för familjer och företag med stora krav. Här åker både barn och vuxna kungligt. Den har plats för upp till åtta personer och kan erbjuda wifi hotspot och andra uppkopplade tjänster. Med hjälp av glidskenor kan du dessutom möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det.

Bygg din Multivan 6.1


Ladda in en sparad bil
 och fortsätt bygga

Varför välja Multivan?

1
Riktigt rymlig minibuss

När en vanlig kombi känns för liten är Multivan 6.1 ett bra alternativ. Det är gott om plats för sju personer med bagage och du åker alltid högt och bekvämt.

Familj i en VW Multivan minibuss
Familj i en VW Multivan minibuss
2
Säker och lättkörd

Multivan 6.1 är rymlig inuti och kompakt utanpå. Med god sikt runt om är den lätt att köra och parkera. 20 olika assistans- och säkerhetssystem bidrar till ännu smidigare och säkrare körning.

Backkamera i en VW Multivan minibuss
Backkamera i en VW Multivan minibuss
3
En ny nivå av underhållning

Multivan 6.1 är försedd med den senaste generationens infotainmentsystem. Du får trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

Apple CarPlay i en VW Multivan minibuss
Apple CarPlay i en VW Multivan minibuss

Rymlig och komfortabel minibuss

I en Multivan 6.1 kör man gärna långt och är alltid uppkopplad. Tack vare skenor i golvet kan tresitssoffan och sätena placeras steglöst utmed skenan. Det är också enkelt att ta bort och lyfta ur säten om du i stället behöver mer lastutrymme.