VW Caddy Cargo skåpbil med manlig och kvinnlig hantverkare

Beställ nu:
Nya Caddy Cargo

Sveriges populäraste skåpbil

Sveriges populäraste skåpbil

Frånpris
195 700kr
Maxlast
691kg
Axelavstånd
2 755 – 2 970mm
Bränsle
Diesel | Bensin

Nya Caddy Cargo
Ett riktigt hantverk

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade nya Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistanssystem, innovativ infotainment och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern när det gäller bekvämlighet och professionalism i ditt dagliga arbete.

--:--
Kvinna och man lastar taket på en VW Caddy Cargo skåpbil

Smarta vardagslösningar

Det finns mer hos nya Caddy Cargo än vad du kan se vid första anblicken: upp till 723 kg kan transporteras enkelt, inklusive upp till 100 kg på taket. Den extra breda Maxi-skjutdörren och det innovativa Keyless Advanced lås- och startsystemet ger dig ännu enklare åtkomst.

Innovision Cockpit i nya VW Caddy Cargo skåpbil

Stark och intelligent

Moderna lösningar finns också i bilens interiör: Innovision Cockpit (tillval) kombinerar ett navigationssystem och Active Info Display för en innovativ och digital förarmiljö. Du kan välja mellan Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Förutom 25,4 cm (10 tum) färgpekskärm, olika kartalternativ och gratis kartuppdateringar, erbjuder Pro-versionen röststyrning, telefoni, media och internet och trådlös App-Connect. Dessutom ger den nya Caddy Cargo tillgång till många andra mobila onlinetjänster från Volkswagen Transportbilar.

ergoComfort-säten i VW Caddy Cargo skåpbil

Extra ergonomisk

Till nya Caddy kan du få extra ergonomiska säten: dessa går under namnet ErgoComfort. Stolar som har utvecklats speciellt för personer med känsliga ryggar och för de som reser mycket och långt i arbetet. ErgoComfort-sätena kan justeras på ett mängd sätt: Förutom längd- och höjdjustering kan du också konfigurera sätets vinkel, sittdynans djup och svankstöd, som har fyra olika inställningar.

Erbjudanden och finansiering

Caddy Cargo
Black Edition

Caddy Cargo Black Edition, en exklusiv Caddy Cargo i begränsad upplaga – överraskande kaxig för sin sofistikerade framtoning. Här möter självsäker elegans högteknologi i världsklass.

från 349 900 kr (exkl. moms) eller 2 910 kr/mån1

Fleet Connect

Fleetverktyget gör att du alltid har realtidsinformation om alla dina uppkopplade bilar. Via GPS vet du var de befinner sig och du får automatiskt servicepåminnelse när det är dags för bokning av service.

Volkswagen All-in

Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Volkswagen Företagsleasing

Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Exteriör och interiör

Självsäker och optimerad

Ny framträdande front med honungskake-mönster, rena, kraftfulla linjer och optimerad för lägsta möjliga luftmotstånd.

Motorer och drivlina

Känn kraften

De fyra motoralternativen till nya Caddy Cargo är några av de mest effektiva och ekonomiska TSI- och TDI-motorerna som någonsin har installerats i ett fordon i denna klass. Tack vare intensiv forskning och utveckling kan vi erbjuda lägst förbrukning och därigenom en riktigt gynnsam totalekonomi. Vart du än vill åka kan du lita på att de kraftfulla motorerna i nya Caddy Cargo tar dig dit. Alla motorer uppfyller redan Euro 6-utsläppsstandarden. De har alla partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomiska än sina föregångare. TDI-motorerna har betydligt lägre NOx-utsläpp vilket hjälper till att minska exponeringen av farliga partiklar i miljöer där människor vistas.

Alltid uppkopplad med nya Caddy Cargo

We Connect

Mer digital än någonsin

Med We Connect kan du:

  • Ha koll på bilen var du än befinner dig. Är bilen låst? Mår bilen som den ska? Var är bilen parkerad?
  • Enkelt se när det är dags för nästa service
  • Du får blixtsnabb hjälp om det uppstår ett fel på bilen när du är ute på vägarna. Vid problem får du enkelt kontakt med vår servicepersonal med hjälp av ett knapptryck.

Med betaltjänsten We Connect Plus kan du öppna upp ännu fler praktiska funktioner som: smart navigation med realtidsinformation, streama media, webbradio och kontrollera bilen med din smartphone.

Ditt extra öga i trafiken

För att säkerställa att varje resa slutar lika tryggt och säkert som den började kan du få Caddy Cargo med flera assistanssystem som kan förebygga och ingripa vid kritiska situationer. 

Bygg din Caddy Cargo

Be om en offert

Be om en offert

Provkör en ny VW Caddy

Få en skräddarsydd offert på din önskade version av nya Caddy Cargo skåpbil.

Enastående prestanda

VW Caddy Cargo skåpbil sedd snett framifrån

Dubbel vinst för våra nya Caddys

Nya Caddy och nya Caddy Cargo har redan tagit en spektakulär seger: i en läsarundersökning i tidningen LOGISTRA imponerade den senaste Caddy-generationen med en spännande, skarp design, moderna assistanssystem och framtidens Infotainment (Innovision Cockpit ) inklusive mobila onlinetjänster. De många innovationerna fick priset ”Best practice: innovations 2020 - vehicles and fleet” och tidningen berömde den nya Caddy för dess enastående flexibilitet och lämplighet för vardagsbruk. Grattis!

Källa: »LOGISTRA«, utgåva 09–10/20

Nya Caddy Cargo i tufft test 

Vi har provkört nya Caddy Cargo i München och imponeras av komforten och smidigheten i denna lilla transportbil. Trots sitt kompakta yttre, är det fullt möjligt att lasta EUR-pallar på tvären. Caddy Cargo har dessutom marknadens lägsta koldioxutsläpp med möjlighet att köra på förnybar HVO 100-diesel. Den klarar därmed de högt ställda miljökraven hos företag och myndigheter. Med ett omfattande säkerhets- och assistanssystem, varav fem helt nya, bjuder Caddy Cargo på komfort som en personbil.
 

Vanliga frågor och svar

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caddy Cargo.