VW Caddy Cargo skåpbil med manlig och kvinnlig hantverkare

Beställ nu:
Nya Caddy Cargo

Sveriges populäraste skåpbil

Sveriges populäraste skåpbil

Frånpris
191 500kr
Maxlast
691kg
Axelavstånd
2 755 – 2 970mm
Bränsle
Diesel | Bensin

Nya Caddy Cargo
Ett riktigt hantverk

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade nya Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistanssystem, innovativ infotainment och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern när det gäller bekvämlighet och professionalism i ditt dagliga arbete.

Bygg din Caddy Cargo

Vanliga frågor och svar

Digital, flexibel, robust

Stark och intelligent

Det finns mer hos nya Caddy Cargo än vad du kan se vid första anblicken: upp till 723 kg kan transporteras enkelt, inklusive upp till 100 kg på taket. Den extra breda Maxi-skjutdörren och det innovativa Keyless Advanced lås- och startsystemet ger dig ännu enklare åtkomst. Moderna lösningar finns också i bilens interiör: Innovision Cockpit (tillval) kombinerar ett navigationssystem och Active Info Display för en innovativ och digital förarmiljö. Du kan välja mellan Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Förutom 25,4 cm (10 tum) färgpekskärm, olika kartalternativ och gratis kartuppdateringar, erbjuder Pro-versionen röststyrning, telefoni, media och internet och trådlös App-Connect. Dessutom ger den nya Caddy Cargo tillgång till många andra mobila onlinetjänster från Volkswagen Transportbilar.

Noga planerad, ner till minsta detalj

Features

Nya Caddy Cargo Maxi tänker lite större – och hjälper dig med de flest uppgifter du stöter på i ditt dagliga arbete. Förutom en optimerad arbetsplats för föraren med möjlighet till en fullt digital instrumentering, erbjuder Caddy Cargo Maxi dig mer utrymme för last och din utrustning. Med 215 mm längre hjulbas är Caddy Cargo och en totallängd på 4 853 mm finns plats för 3 700 liter och 723 kg nyttolast. Den nya breda sidoskjutdörren öppnar upp för att lasta in en Euro-pall och genom de nya fönsterlösa bakdörrarna går det nu att lasta in en andra Euro-pall på långsidan mellan hjulhusen. Caddy Cargo Maxi ger dig ett väldisponerat lastutrymme där lasten kan säkras tack vare de sex fällbara fästringarna.

Alltid uppkopplad med nya Caddy Cargo

We Connect

Mer digital än någonsin

Med We Connect kan du:

  • Ha koll på bilen var du än befinner dig. Är bilen låst? Mår bilen som den ska? Var är bilen parkerad?
  • Enkelt se när det är dags för nästa service
  • Du får blixtsnabb hjälp om det uppstår ett fel på bilen när du är ute på vägarna. Vid problem får du enkelt kontakt med vår servicepersonal med hjälp av ett knapptryck.

Med betaltjänsten We Connect Plus kan du öppna upp ännu fler praktiska funktioner som: smart navigation med realtidsinformation, streama media, webbradio och kontrollera bilen med din smartphone.

Fleet Connect
Full koll på fordonsflottan

För dig som ansvarar för företagets Transportbilar erbjuder vi ”Fleet Connect” som ger dig full koll på dina bilar. Fleetverktyget gör att du alltid har realtidsinformation om alla dina uppkopplade bilar. Via GPS vet du var de befinner sig och du får automatiskt servicepåminnelse när det är dags för bokning av service. Med andra ord får du en tydlig överblick av en enskild bil upp till hela vagnparken.
 

Enastående prestanda

VW Caddy Cargo skåpbil sedd snett framifrån

Dubbel vinst för våra nya Caddys

Nya Caddy och nya Caddy Cargo har redan tagit en spektakulär seger: i en läsarundersökning i tidningen LOGISTRA imponerade den senaste Caddy-generationen med en spännande, skarp design, moderna assistanssystem och framtidens Infotainment (Innovision Cockpit ) inklusive mobila onlinetjänster. De många innovationerna fick priset ”Best practice: innovations 2020 - vehicles and fleet” och tidningen berömde den nya Caddy för dess enastående flexibilitet och lämplighet för vardagsbruk. Grattis!

Källa: »LOGISTRA«, utgåva 09–10/20

Nya Caddy Cargo i tufft test 

Vi har provkört nya Caddy Cargo i München och imponeras av komforten och smidigheten i denna lilla transportbil. Trots sitt kompakta yttre, är det fullt möjligt att lasta EUR-pallar på tvären. Caddy Cargo har dessutom marknadens lägsta koldioxutsläpp med möjlighet att köra på förnybar HVO 100-diesel. Den klarar därmed de högt ställda miljökraven hos företag och myndigheter. Med ett omfattande säkerhets- och assistanssystem, varav fem helt nya, bjuder Caddy Cargo på komfort som en personbil.
 

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caddy Cargo.

Detta kanske också intresserar dig: