• Frånpris250 100 kr (exkl. moms)
  • Maxlast691 kg
  • Axelavstånd2 755 – 2 970 mm
  • BränsleDiesel | Bensin

Caddy Cargo
Sveriges populäraste skåpbil

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistanssystem, innovativ infotainment och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern när det gäller bekvämlighet och professionalism i ditt dagliga arbete.

På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till Caddy-serien.

Bygg din Caddy Cargo

3 anledningar att välja Caddy Cargo

Kvinna och man lastar taket på en VW Caddy Cargo skåpbil

Smarta vardagslösningar

Det finns mer hos Caddy Cargo än vad du kan se vid första anblicken: upp till 691 kg kan transporteras enkelt, inklusive upp till 100 kg på taket. Den extra breda Maxi-skjutdörren och det innovativa Keyless Advanced lås- och startsystemet ger dig ännu enklare åtkomst.

Innovision Cockpit i nya VW Caddy Cargo skåpbil

Stark och intelligent

Moderna lösningar finns också i bilens interiör: Innovision Cockpit (tillval) kombinerar ett navigationssystem och Active Info Display för en innovativ och digital förarmiljö. Du kan välja mellan Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Förutom 25,4 cm (10 tum) färgpekskärm, olika kartalternativ och gratis kartuppdateringar, erbjuder Pro-versionen röststyrning, telefoni, media och internet och trådlös App-Connect. Dessutom ger Caddy Cargo tillgång till många andra mobila onlinetjänster från Volkswagen Transportbilar.

En kvinna sitter i ergoComfort-säten i en VW Caddy Cargo skåpbil

Extra ergonomisk

Till Caddy kan du få extra ergonomiska säten: dessa går under namnet ErgoComfort. Stolar som har utvecklats speciellt för personer med känsliga ryggar och för de som reser mycket och långt i arbetet. ErgoComfort-sätena kan justeras på ett mängd sätt: Förutom längd- och höjdjustering kan du också konfigurera sätets vinkel, sittdynans djup och svankstöd, som har fyra olika inställningar.

Exteriör och interiör

Självsäker och optimerad

Ny framträdande front med honungskake-mönster, rena, kraftfulla linjer och optimerad för lägsta möjliga luftmotstånd.

Motorer och drivlina

Känn kraften

De olika motoralternativen till Caddy Cargo är några av de mest effektiva och ekonomiska TSI- och TDI-motorerna som någonsin har installerats i ett fordon i denna klass. Tack vare intensiv forskning och utveckling kan vi erbjuda lägst förbrukning och därigenom en riktigt gynnsam totalekonomi. Vart du än vill åka kan du lita på att de kraftfulla motorerna i Caddy Cargo tar dig dit. Alla motorer uppfyller redan Euro 6-utsläppsstandarden. De har alla partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomiska än sina föregångare. TDI-motorerna har betydligt lägre NOx-utsläpp vilket hjälper till att minska exponeringen av farliga partiklar i miljöer där människor vistas.

Alltid uppkopplad med Caddy Cargo

We Connect

Mer digital än någonsin

Med We Connect kan du:

  • Ha koll på bilen var du än befinner dig. Är bilen låst? Mår bilen som den ska? Var är bilen parkerad?
  • Enkelt se när det är dags för nästa service
  • Du får blixtsnabb hjälp om det uppstår ett fel på bilen när du är ute på vägarna. Vid problem får du enkelt kontakt med vår servicepersonal med hjälp av ett knapptryck.

Med betaltjänsten We Connect Plus kan du öppna upp ännu fler praktiska funktioner som: smart navigation med realtidsinformation, streama media, webbradio och kontrollera bilen med din smartphone.

Ditt extra öga i trafiken

För att säkerställa att varje resa slutar lika tryggt och säkert som den började kan du få Caddy Cargo med flera assistanssystem som kan förebygga och ingripa vid kritiska situationer. 

Enastående prestanda

Triss i transporttest med roadracingförare & instagramprofil

Vanliga frågor och svar

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caddy Cargo.

Skåpbilar för dig som ställer stora krav

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Hitta bästa miljöbilen för dig

Lär känna Volkswagens elbilar, laddhybrider och biogasbilar.

Detta kanske också intresserar dig: