VW Caddy Cargo skåpbil med manlig och kvinnlig hantverkare

Volkswagen
Caddy Cargo

Sveriges populäraste skåpbil

Sveriges populäraste skåpbil

  • Frånpris200 000 kr
  • Maxlast691 kg
  • Axelavstånd2 755 – 2 970 mm
  • BränsleDiesel | Bensin | Gas

  Caddy Cargo
  Ett riktigt hantverk

  Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistanssystem, innovativ infotainment och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern när det gäller bekvämlighet och professionalism i ditt dagliga arbete.

  --:--
  Kvinna och man lastar taket på en VW Caddy Cargo skåpbil

  Smarta vardagslösningar

  Det finns mer hos Caddy Cargo än vad du kan se vid första anblicken: upp till 723 kg kan transporteras enkelt, inklusive upp till 100 kg på taket. Den extra breda Maxi-skjutdörren och det innovativa Keyless Advanced lås- och startsystemet ger dig ännu enklare åtkomst.

  Innovision Cockpit i nya VW Caddy Cargo skåpbil

  Stark och intelligent

  Moderna lösningar finns också i bilens interiör: Innovision Cockpit (tillval) kombinerar ett navigationssystem och Active Info Display för en innovativ och digital förarmiljö. Du kan välja mellan Discover Media och Discover Pro navigationssystem. Förutom 25,4 cm (10 tum) färgpekskärm, olika kartalternativ och gratis kartuppdateringar, erbjuder Pro-versionen röststyrning, telefoni, media och internet och trådlös App-Connect. Dessutom ger Caddy Cargo tillgång till många andra mobila onlinetjänster från Volkswagen Transportbilar.

  ergoComfort-säten i VW Caddy Cargo skåpbil

  Extra ergonomisk

  Till Caddy kan du få extra ergonomiska säten: dessa går under namnet ErgoComfort. Stolar som har utvecklats speciellt för personer med känsliga ryggar och för de som reser mycket och långt i arbetet. ErgoComfort-sätena kan justeras på ett mängd sätt: Förutom längd- och höjdjustering kan du också konfigurera sätets vinkel, sittdynans djup och svankstöd, som har fyra olika inställningar.

  Bygg din Caddy Cargo

  Erbjudanden och finansiering

  Volkswagen All-in

  Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

  Volkswagen Företagsleasing

  Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Exteriör och interiör

  Självsäker och optimerad

  Ny framträdande front med honungskake-mönster, rena, kraftfulla linjer och optimerad för lägsta möjliga luftmotstånd.

  Motorer och drivlina

  Känn kraften

  De olika motoralternativen till Caddy Cargo är några av de mest effektiva och ekonomiska TSI-, TGI- (biogas) och TDI-motorerna som någonsin har installerats i ett fordon i denna klass. Tack vare intensiv forskning och utveckling kan vi erbjuda lägst förbrukning och därigenom en riktigt gynnsam totalekonomi. Vart du än vill åka kan du lita på att de kraftfulla motorerna i Caddy Cargo tar dig dit. Alla motorer uppfyller redan Euro 6-utsläppsstandarden. De har alla partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomiska än sina föregångare. TDI-motorerna har betydligt lägre NOx-utsläpp vilket hjälper till att minska exponeringen av farliga partiklar i miljöer där människor vistas.

  Alltid uppkopplad med Caddy Cargo

  We Connect

  Mer digital än någonsin

  Med We Connect kan du:

  • Ha koll på bilen var du än befinner dig. Är bilen låst? Mår bilen som den ska? Var är bilen parkerad?
  • Enkelt se när det är dags för nästa service
  • Du får blixtsnabb hjälp om det uppstår ett fel på bilen när du är ute på vägarna. Vid problem får du enkelt kontakt med vår servicepersonal med hjälp av ett knapptryck.

  Med betaltjänsten We Connect Plus kan du öppna upp ännu fler praktiska funktioner som: smart navigation med realtidsinformation, streama media, webbradio och kontrollera bilen med din smartphone.

  Ditt extra öga i trafiken

  För att säkerställa att varje resa slutar lika tryggt och säkert som den började kan du få Caddy Cargo med flera assistanssystem som kan förebygga och ingripa vid kritiska situationer. 

  Be om en offert

  Be om en offert

  Provkör en ny VW Caddy

  Få en skräddarsydd offert på din önskade version av Caddy Cargo skåpbil.

  Enastående prestanda

  Caddy Cargo i tufft test 

  Vi har provkört Caddy Cargo i München och imponeras av komforten och smidigheten i denna lilla transportbil. Trots sitt kompakta yttre, är det fullt möjligt att lasta EUR-pallar på tvären. Caddy Cargo har dessutom marknadens lägsta koldioxutsläpp med möjlighet att köra på förnybar HVO 100-diesel. Den klarar därmed de högt ställda miljökraven hos företag och myndigheter. Med ett omfattande säkerhets- och assistanssystem, varav fem helt nya, bjuder Caddy Cargo på komfort som en personbil.
   

  Vanliga frågor och svar

  Hitta återförsäljare

  Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Caddy Cargo.

  Detta kanske också intresserar dig: