Grillen, leendet och LED-strålkastarna på en blåvit VW ID. Buzz Cargo elbil med två bergsklättrare bredvid
1,2
Nya ID. Buzz Cargo

Tekniska data

Nya ID. Buzz Cargo

Tekniska data

Med ren eldrift, stort lastutrymme och digitala funktioner erbjuder nya ID. Buzz Cargo framtidsorienterad mobilitet för alla som fraktar gods i jobbet. Tack vare övertygande egenskaper klarar den i stort sett alla uppgifter i det vardagliga arbetet. Här finns alla viktiga mått och prestandasiffror för nya ID. Buzz Cargo från lastutrymmet till den avancerade eldriften.

Måttskiss över VW ID. Buzz Cargo

Längd, bredd, vikt och lastförmåga – Teknisk data för ID. Buzz Cargo

Längd, bredd, vikt och lastförmåga – Teknisk data för ID. Buzz Cargo<br>

Fordonslängd

4.712 mm

Fordonslängd med dragkrok

4.837 mm

Fordonsbredd utan ytterbackspegel

1.985 mm

Fordonshöjd (h3)

1.932 – 1.953 mm

Normalt axelavstånd

2.989 mm

Maximal lastrumsvolym

3,9 m3 (mellanvägg efter första sätesraden)

Maximal lastlängd uppmätt vid golvet

2208 mm (med baklucka)

2232 mm (med bakdörrar)

Maximal lastbredd

1.732 mm (max. lastbredd mellan hjulhusen: 1.230 mm)

Maximal lasthöjd (H4)

1.257 mm

Lasttröskelhöjd (H2)

623 mm

Maximal lastförmåga

630 - 516 mm

Maximal släpvagnslast

1.,000 kg (bromsad, vid 12 % stigning)

750 kg (obromsad)

Minsta vändradie

11,09 m

Tjänstevikt

2.370 kg inkl. förare3

4.712 mm

Med högteknologisk eldrift in i framtiden

Lämplig för vardagligt bruk, dynamisk och koldioxidneutral vid leverans.4 Den moderna eldriften i ID. Buzz Cargo sätter en ny standard för Volkswagen Transportbilar. Elmotorn, som är installerad baktill för att spara utrymme, har en maximal effekt på 150 kW. Batteriet med 77 kWh energiinnehåll netto, innebär att du kan köra upp till 415 kilometer5 utan att ladda. Med egenskaperna hos ID. Buzz Cargo kan du känna dig trygg i att klara de allra flesta jobbutmaningar du ställs inför i vardagen.

  • En blåvit VW ID. Buzz Cargo elskåpbil laddas vid en laddstation

    Batteri

    Snabbladdning, lång räckvidd och smarta laddningslösningar ger användbarhet i vardagens arbetsuppgifter. Litium-jon-batteriet som är monterat i fordonsgolvet på nya ID. Buzz Cargo har ett energiinnehåll netto på 77 kWh (brutto 82 kWh). Det ger en räckvidd på upp till 415 kilometer5 utan att du behöver stanna för laddning. Kapaciteten vid vanlig laddning med växelström i till exempel laddboxar som ID. Charger6, är högst 11 kW. Men vid snabbladdning med likström är den maximala laddningseffekten upp till 170 kW. Laddningen har blivit ännu enklare, tack vare Plug & Charge,7 där du bara behöver koppla in laddningskabeln för att laddningen ska börja. Med den här tekniken lagras dina autentiseringsuppgifter vid ett tillfälle i bilen. Därefter känner laddningsstationen automatiskt igen vem du är, vilket förstås är bekvämt. Den här tekniken utvecklas stegvis via en ISO-certifierad standard så att du kan använda fler och fler laddningsstationer som stödjer Plug & Charge7 i framtiden.

  • En blåvit VW ID. Buzz Cargo elbil på väg ut ur ett garage

    Elmotor

    Den innovativa elmotorn i nya ID. Buzz Cargo är integrerad i bakaxeln med platsbesparande drivning och en maximal effekt på 150 kW. Med en modern e-mobilitet och en topphastighet på 145 km/h, konstant vridmoment på 310 Nm och genom att den mångsidiga elbilen kan dra laster på upp till 1 000 kg utan problem (med dragkrok som tillval) är den utrustad för nästan alla dagens transportutmaningar. Med vändradien på bara 11,09 meter är nya ID. Buzz Cargo också smidig och lätt att manövrera genom de smala gatorna i stan.

Bygg din nya ID. Buzz Cargo

Modern design och innovativ teknik: nya ID. Buzz Cargo imponerar med mångsidiga funktioner som bara väntar på att upptäckas av dig.

Upptäck mer om ID. Buzz Cargo

Höjdpunkter

En klassisk ikon i ett helt nyutvecklat elektriskt utförande – möt den moderna folkabussen ID. Buzz Cargo!

Köp ID. Buzz Cargo med snabb leverans

Välj bara en lagerbil och bestäm hos vilken Volkswagen Partner du vill hämta den. 

Villkor från Volkswagen

1.
ID. Buzz Cargo: Elförbrukning, kombinerad, kWh/100 km: 22,2–20,4 (WLTP). CO₂-utsläpp, kombinerade, g/km: 0.
2.
Bilarna på bild är extrautrustade.
3.
Den angivna tjänstevikten omfattar 68 kg för föraren, samt 7 kg för bagaget och alla drivmedel, fastställd i enlighet med förordning (EU) nr 1230/2012 i den nu gällande versionen. Eventuell extrautrustning kan påverka tjänstevikten. Ett fordons faktiska lastförmåga, som beräknas utifrån skillnaden mellan den tillåtna bruttovikten och tjänstevikten, kan därför endast bestämmas genom vägning av det enskilda fordonet.
4.
CO2-utsläpp undviks och minskas så långt det är möjligt direkt hos Volkswagen. Leverantörer i tidigare led är skyldiga att undvika och minska utsläppen på samma sätt. För CO2-utsläpp som inte kan undvikas eller minskas inom Volkswagen eller genom motsvarande åtgärder i leverantörskedjan, kompenseras i motsvarande grad genom certifierade klimatskyddsprojekt.
5.
Räckvidd för eldrift uppmätt i laboratorier enligt det harmoniserade testförfarandet för lätta fordon (WLTP) i den mest räckviddseffektiva utrustningsvarianten av den nya ID. Buzz Cargo. Det faktiska WLTP-värdet för räckvidden kan skilja sig åt beroende på utrustning. Den faktiska räckvidden för en eldriven bil varierar i praktiken beroende på körstil, hastighet, användning av komfort- och extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden last och höjdskillnader i terrängen.
6.
Ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7.
Fordonet och laddningsstationen måste ha funktionen Plug&Charge.
Samtliga priser är exkl. moms, om inget annat anges. Varje Volkswagen-återförsäljare är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID. Buzz och ID. Buzz Cargo, som säljs genom en agentmodell)
Volkswagen Transportbilar reserverar sig för eventuella felskrivningar.