En kvinna ligger och läser i en begagnad VW California husbil med utsikt över en bergssjö.

Fördelar med Volkswagen Approved

En begagnad röd VW Multivan minibuss omgiven av en barnfamilj uppe i bergen.

Tio trygga löften när du köper begagnad bil av oss

Volkswagen Approved är ett program från Volkswagengruppen. Det passar utmärkt för dig som vill köpa en begagnad bil med garanti och flera andra förmåner.

Alla bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. För att en begagnad bil ska bli Volkswagen Approved-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll. Kontrollen omfattar 122 punkter och är ett kvitto på att bilen är i bästa skick.

Barn som busar i baksätet på en VW Multivan minibuss.

Trygga förmåner

När du köper en Volkswagen Approved-certifierad bil ingår bland annat ett års garanti, bytesrätt inom tio dagar och mobilitetsgaranti. Det innebär att du kan vara trygg i ditt begagnatköp.

Två personer på besök hos en Volkswagen-återförsäljare.

Återförsäljare i hela Sverige

Våra återförsäljare finns i hela Sverige – från norr till söder. I vår sökfunktion kan du enkelt filtrera och jämföra olika bilmodeller. När du hittat en bil du vill provköra hör du av dig till återförsäljaren via telefon eller kontaktformulär.

Allt detta ingår
när du köper en certifierad begagnad bil

 • Volkswagen Approved 1 års garanti ikon.

  Ett års garanti

  Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet – 12 månaders garanti, lika omfattande som en nybilsgaranti.

 • Volkswagen Approved Bytesrätt i 10 dagar ikon.

  Bytesrätt

  Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil i din återförsäljares sortiment så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.

 • Volkswagen Approved Kvalitetskontroll ikon.

  Kvalitetskontroll på 122 punkter

  Varje begagnad bil kontrolleras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick. Bilen måste vara godkänd på samtliga 122 punkter för att bli Volkswagen Approved-certifierad.

 • Volkswagen Approved rekonditionering ikon.

  Professionell rekonditionering

  Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen. Det betyder att du får en begagnad bil med nybilskänsla.

 • Volkswagen Approved finansiering ikon.

  Möjlighet till finansiering

  Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

 • Volkswagen Approved Mobilitetsgaranti ikon.

  Mobilitetsgaranti

  Om din Volkswagen skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats (Grundservice/Long Life Service) på en auktoriserad verkstad.

 • Volkswagen Approved extrautrustning ikon.

  Skräddarsy din bil

  Du har möjlighet att ge din begagnade bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör som till exempel lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar med mera.

 • Volkswagen Approved inbytesbil ikon.

  Byt in din gamla bil

  Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

 • Volkswagen Approved provkörning ikon.

  Provkörning

  Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov.

 • Volkswagen Approved Certifierade säljare ikon.

  Certifierade säljare – nöjda kunder

  Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Köp en begagnad bil med garanti

Här hittar du begagnade Volkswagen transportbilar i lager, med garanti, i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Kontakta återförsäljare
Vi finns i hela Sverige