En man förbereder laddning av en blåvit VW ID. Buzz Cargo vid en laddstation
Ladda på arbetsplatsen

Rätt erbjudande för dina behov

Om du vill elektrifiera din fordonsflotta och i första hand vill kunna ladda dem på ditt eget företag, då är omställningen av verksamheten till eldrift nyckeln för att framgångsrikt integrera elbilarna i vagnparken.

Detta kommer dock bero på en rad faktorer: hur många elbilar kommer att läggas till i vagnparken? Hur ofta är de och åker och hur ofta står de parkerade? Har företaget redan laddstationer? Kommer strömförsörjningen att baseras på grön el?

Varje företag har sina egna unika utmaningar. Volkswagen Transportbilar erbjuder dig därför omfattande support, alltifrån personlig rådgivning till individuellt skräddarsydda lösningar. Du kommer snart att märka att elbilarna gör vardagen enklare då de kan laddas närhelst de står stilla, till exempel på arbetsplatsens parkering eller av anställda i sina hem över natten.

Helhetsgrepp ger bättre verksamhet

Alla laddlösningar är inte desamma. De olika krav som företag har är så varierande att en lösning inte kommer att passa alla. Därför är övergången till eldrift framför allt en fråga om gedigen planering. Vi hjälper till genom att ta ett helhetsgrepp tillsammans med dig för att se vad som är lönsamt och hur vi bäst kan implementera dina individuella önskemål och krav. Vi erbjuder framtidsorienterade, skalbara lösningar och ger dig gärna råd i frågor om eldrift för ditt företag, till exempel när det gäller att integrera laddning i verksamheten.

  • Vilken laddinfrastruktur behöver du och vad ska du tänka på vid köp av laddboxar?
  • Hur fungerar utvärdering och fakturering av laddningssessioner?
  • Är taket på byggnaden lämpligt för installation av solceller?
  • Hur stor är kapaciteten i elnätet fram till företagets fastigheter?

Vi går gärna igenom alla frågor du har, steg för steg.

Installation av laddbox

Senare i år (2023) kommer vi att kunna erbjuda en paketlösning som både inkluderar laddbox och installationshjälp.

Prata gärna med din återförsäljare för mer information kring installation av laddbox.

Detta kanske också intresserar dig

Beräkna laddtiden för din ID.-modell

Hur långt kan jag köra med ID. Buzz på en laddning?