2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Rymlig familjebil.

Behöver du en familjebil med plats för många personer och last är personbilsmodellen av Caddy ett riktigt bra val. Den har generös takhöjd, finns med 7 sittplatser och i flera olika utföranden. Bland annat i Maxi-version som är en halvmeter längre. Komplettera gärna med 4MOTION, DSG automatlåda och smarta system för förarassistans.

Varför välja Caddy Personbil?

Välj version efter dina behov.

Caddy finns i flera olika versioner. Skillnaden är antal sittplatser och utrustningsnivå. Vill du ha extra mycket bagageutrymme passar Maxi-versionen bäst.

 • Conceptline

  Enkel och praktisk.

  Conceptline är grundversionen av Caddy. Den är smidig och praktisk i vardagen med en tresitssoffa som går att fälla fram, vika ihop eller helt enkelt lyfta ur.

  Bygg din Caddy Conceptline
 • Trendline

  Dubbla skjutdörrar.

  Trendline har skjutdörr även på vänster sida vilket gör det enklare att kliva i och ur bilen. Den har även färgmatchade yttre backspeglar och dörrhandtag.

  Bygg din Caddy Trendline
 • Comfortline

  Mer utrustning och komfort.

  Comfortline har en utrustning som gör bilen snyggare och resan behagligare. Lättmetallfälgar och radiosystemet ”Composition Colour” är standard.

  Bygg din Caddy Comfortline
 • Highline

  Mycket välutrustad.

  Highline är mycket välutrustad. Multifunktionsratt, klimatanläggning ”Climatronic” med 2 zoner och flera smarta assistanssystem ingår i utrustningen.

  Bygg din Caddy Highline
 • Alltrack

  4MOTION som standard.

  Alltrack har 4MOTION som standard och är bland annat utrustad med 17-tums lättmetallfälgar, silverlackerad takreling, klimatanläggning och radio Composition Colour.

  Bygg din Caddy Alltrack
 • Edition 35

  Sportig jubileumsmodell.

  Edition 35 har ett sportigt utseende med svart tak och svarta takrelingar. Den har bland annat 17-tums lättmetallfälgar, Servotronic och Front Assist med nödbromsfunktion.

  Bygg din Caddy Edition 35

En behaglig bilresa.

Sätena är ergonomiskt anpassade och ratten ställer du enkelt in för en bekväm körställning. Det är högt i tak och ljudisoleringen gör att du inte störs av trafikbruset. Du har många praktiska förvaringsutrymmen för saker du behöver ha med dig på resan.

Effektiva EU 6-motorer.

Caddy har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj bland olika TSI-motorer med direktinsprutning och turbo eller någon av de fyra TDI-motorerna som finns med motorstyrka upp till 150 hk (110 kW). Finns även i gasversion med 110 hk (81 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

Caddy finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Biltester och recensioner.

Funderar du på en liten, smidig skåpbil eller en lite rymligare familjebil? Då kanske du vill veta vad andra, som testat både Caddy transportbil och personbil, tycker om dem. Här har vi samlat de senaste recensionerna, filmerna och biltesterna.

Volkswagen Caddy

Modellbroschyr.

I modellbroschyren hittar du ännu mer information om Caddy Personbil.

Das WeltAuto begagnade bilar med garanti. Volkswagen Caddy.

Köp en begagnad Caddy.

Hos Das WeltAuto hittar du kvalitetskontrollerade begagnade transportbilar med 1 års garanti.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.